Ce se întâmplă dacă un soț bătut, în cazul în care pentru a merge

Multe femei care sunt atât în ​​căsătorie oficială și civile, confruntate cu violența de partenerii lor. Cum se face că sexul mai puternic, care, prin natura este necesară pentru a apăra și proteja pe cei slabi, ridică o mână la cel mai prețios lucru el are, și ce să facă în acest caz?Cauzele conflictului

Ce să faci dacă ai bătut soțul ei?

Ce se întâmplă dacă un soț bătut, în cazul în care pentru a merge

Mai întâi de toate ură și de a ierta infracțiuni. Femeile depind de bărbații lor financiar sau moral, pentru a alege rolul lor victimă și să se joace, permițând, da, acesta permite ca agresorul să se bată joc și. Omul, senzație de impunitate, nu se schimbă niciodată, și să nu facă orice încercare de a schimba pe plan intern.

El a intrat într-o furie, îi place să ia durerea și umilința de cei dragi și, prin urmare, suferă bătăi de la el va fi întotdeauna.

Desigur, există situații când femeia însăși provoacă un om la conflict: un cuplu de bucătari în această „pasiune africană“. și apoi, de asemenea, rapid reconciliate. Este destul de o alta. Cu toate acestea, există familii în care bătaia a fost una-off și nu vor fi repetate, iar soția știe, de obicei, ceea ce a provocat și să ia măsuri pentru a preveni incidente similare.

Dar, în cazul în care există probleme cu psihicul, degradarea personală, alimentat de droguri sau alcool, nu există nici o șansă de a rectifica situația. Femeia trebuie urgent să ia măsuri și să găsească modalități de a păstra agresorul sub control, desigur, în cazul în care ea intenționează să trăiască cu el și mai mult. Repet, mulți aleg poziția victimelor, toate asigurările de prieteni și rude spunând că în cazul în care scrie o declarație la poliție, el ar ucide.

De fapt, totul este exact opusul. Cel puțin o dată de asteptare tinuta la domiciliu, acesta poate fi o lungă perioadă de timp să se calmeze un luptător, dacă nu pentru totdeauna. Mai ales dacă el a fost arestat de poliție și a fost în locuri care nu sunt atât de îndepărtată. El nu a vrut să meargă acolo din nou, și se va comporta mai liniștit.

Cum să trăiască dacă ai bătut soțul ei?

În primul rând gândesc la ea, și dacă un soț are nevoie
la toate? Scuzele că am unde să merg, iar copiii au nevoie de un tată, să-l puneți blând, incorect. Amintiți-vă că rupe psihicul fiicei lui sau fiul său, care trăiesc în același teritoriu cu o astfel sadică, și totuși, de asemenea, te expui și copiii de pericol de moarte.Doar pentru un moment imagina ce s-ar întâmpla cu ei dacă ai plecat?

Este mai bine să fie în viață, dar undeva să se apere pe pâine și apă într-o cameră închiriată într-un apartament comunal decât mort, dar în condițiile obișnuite pentru tine. Dacă bătaia a fost un credincios o singură dată și pocăiește acțiunilor sale, este posibil să-i dea o șansă. În alte cazuri, mai ales atunci când soțul bate soția gravidă, motive să rămână, pur și simplu nu.

Comportamentul femeilor

Dacă decideți să stați, dar stii ca partenerul tau poate, în orice moment pentru a rupe ca o pulbere, este necesar să se ia măsuri pentru a îmbunătăți securitatea lor:

Ce se întâmplă dacă un soț bătut, în cazul în care pentru a merge

În cazul în care partea soțului, și vânătăi, e timpul pentru a merge la măsuri drastice.

modalități mai eficiente de a calma luptător

Cum să se comporte în cazul în care partenerul lovit daune destul de sensibil și vizibil?

Ce se întâmplă dacă un soț bate soția sa și literalmente infirm? În cazul în care pentru a merge?

În cazul în care pentru a găsi o casă nouă

„Unde pot merge pentru ajutor atunci când soțul ei mă bată?“.

Ce se întâmplă dacă un soț bătut, în cazul în care pentru a merge

Această problemă este de interes pentru multe femei, pentru că cele mai multe dintre ele nu au unde să meargă, astfel încât acestea devin tot mai dependente de soț tiranic. Dar, în aproape fiecare oraș mare are un centru pentru victimele violenței în familie, care va fi cu copiii și de a ajuta cu cazare. Adesea, femeile găsesc prieteni acolo și locul de muncă. Nu-ți face griji, ei vor fi gravidă și postpartum cazați într-o instituție, în cazul în care există sunt la fel de tinere mame care nu au unde să meargă și unde să trăiască.

Nu căuta scuze, spunând că nu am nici unul nu așteaptă. Bateți și vi se va deschide. Decizia de a schimba ceva în viața lor de a lua numai tu, în loc de tine, asta va face.

Violența în familie - un lucru teribil, și scuza că nu poate fi. Amintiți-vă că este o astfel de victimă, așa cum ești, odată ce a suferit o bătaie de joc soții lor, și copiii lor, în special băieți, au văzut acest lucru. În viitor, creând o familie, ei vor face acest lucru în asemănarea familiei părinților săi.

Nu vrei fiul tău a crescut un tiran de familie? De dragul lui ar trebui să rupă acest cerc vicios. Partenerul tau ar trebui să o dată pentru totdeauna să înțeleagă că să tolereze o astfel de atitudine, nu vei mai fi că puterea lui asupra ta ajuns la capăt. Amintiți-vă, în cele din urmă, sa mândria, stima de sine. Puteți trăi o viață diferită, în cazul în care nu o fericire completă pentru femei, pace și liniște.

Și alegerea unui nou partener in viata, nu pas pe aceeași greblă. Foarte des se intampla ca femeile aleg inconștient un soț și violatori sadice. Consultați un psiholog pentru a face față cu ea în rădăcina problemelor tale personale. Dar ai nevoie de o pauză, oricum.

Mai întâi trebuie să restabili echilibrul pierdut deveni din nou un om, un membru al societății, să-și recapete credința în faptul că totul este bine și totul se va dovedi, pentru că altfel nu poate exista.