Ce se poate face de la un vechi ekspertbyt aspirator

Proprietarii aparatele electrocasnice sunt în mod constant se confruntă cu diferite probleme. De ce curge frigiderul? Cum de a alege cuptor și plită? Agentul anti-spumare pentru a înlocui aspiratorul. Și multe altele. Dar, în timp, orice aparat descompune și nu reușește.Ce se poate face de la un vechi ekspertbyt aspirator

Pentru mulți, singura cale de ieșire din această situație este eliberarea dispozitivului la un depozit de deșeuri, dar sunt multe alte moduri de utilizare a aparatelor vechi. Astăzi vă vom spune despre cum să dea oa doua viață la un aspirator nelucratoare.

conversie simplă

În ciuda mare varietate de opțiuni pentru aparate electrocasnice, în magazine toate aspiratoare funcționează pe același principiu. Motorul în timpul funcționării continue conduce celelalte componente - un rotor care suflă prin poartă în sine un mare volum de masă de aer.

Acest principiu de funcționare este creat în dispozitivul de vid tub, prin care praful și alte obiecte mici sunt aspirate în punga de colectare a gunoiului. Trecând prin mai multe filtre de masele de aer vin aproape complet eliminate. Ea se bazează pe principiul de funcționare a echipamentului, chiar și după eșecul poate fi folosit în diferite scopuri.

Deci, ce se poate face de la un aspirator vechi? Meșteșugari care utilizează diferite componente ale dispozitivului pentru generarea unui compresor pentru o masina, pompa de aer pentru umflarea diverse produse din cauciuc, mașini de tuns iarba, și chiar și plimbare cu copii neobișnuite. Cele două opțiuni de conversie cele mai populare.

suflantă

Ce se poate face de la un vechi ekspertbyt aspirator


Dacă credeți că se poate face de la un aspirator vechi, soluția practică este în masele de aer de origine supercharger. Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați un furtun din cauciuc convențional la ieșirea echipamentului, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul pentru umflarea diverse produse din cauciuc:

  • saltele;
  • cercuri, mineci pentru înot;
  • barci;
  • piscine gonflabile.

Dar, pentru funcționarea corectă și continuă a suflantei trebuie să fie container sau sac manual bine curățate de colectare a resturilor de la orice posibile contaminari, deoarece în caz contrar mici de praf și alte particule ajunge în interiorul produselor gonflabile.

O altă utilizare a acestui dispozitiv este de a curăța gradina alei, peluze și grădini din resturi mici, iarbă uscată sau orice alte impurități. Este de ajuns pentru a pune pe o duză specială pentru furtun cu cioc îngust. mase de aer atunci când suflare primesc de mare viteză, astfel încât nisip, pietre mici, frunze uscate și iarbă poate fi ușor sufletul la gură departe.

Utilizați o suflantă, făcută de mână, și pot fi acasă pentru a. Mai ales utilă va fi stăpânii. De exemplu, în funcție de aplicație și un aparat de realizare furtun de conectare poate fi utilizată pentru suflare sau rumeguș de aspirare, praf de lemn, praf fin.

Acest aranjament neobișnuit poate fi util pentru curățarea spațiului de lucru preparare articole înainte de vopsire sau de prelucrare ulterioară și așa mai departe.

Mașină de tuns Gradinarit

Un mod mai sofisticat de a folosi dispozitivul - este producția de mașini de tuns iarba, care pot fi trase din motor. Pentru a crea aceasta va avea nevoie de produse și componente suplimentare, precum și un pic de calificare și experiență de proiectare.

Ce se poate face de la un vechi ekspertbyt aspirator

Cadrul cositoarei poate face placa textolit, în care nevoia de a face o gaură de fixare a carcasei. În locul tragere turbine pot fi puse roata din plastic cu linia de pescuit fix în mijloc. Pentru a preveni particulele de infiltrare iarba tăiate motorului trebuie protejate în continuare folosind locuințe prefabricate.

Pentru ușurința de utilizare structura necesară pentru a fixa pe un cărucior cu 2 sau 4 roti (utilizate pentru a fixa șuruburile puternice) și atașați mânerul pentru a permite mașina de tuns iarbă pentru a face suficient de agil și lumină.

Dacă aveți un electrocasnice mai vechi, acum știi cum să-l și ce folosesc pentru a face de la un aspirator vechi. Experimente de succes!