Ce senzația de mâncărime ochi - cauze si tratament

Ce senzația de mâncărime ochi - cauze si tratament
Amintindu cel mai popular printre oameni semne și superstiții asociate cu evenimentele în curs de desfășurare în organism, pentru a realiza că, în orice altă țară din lume în care oamenii nu plătesc sănătatea lor prea multă atenție ca și noi.Fără îndoială cineva, va părea foarte amuzant, și totuși, merită luat în considerare modul în care ferm aceste credințe a intrat în conștiința oamenilor care au devenit parte din mentalitatea națională. Destul de ciudat, chiar materialiști turbat și scepticii, de fiecare dată când simt zgârierea mâna stângă lui ușoară, cu pofta începe să vorbească despre primirea iminentă de bani, iar dacă zacheshetsya ochiul drept - întotdeauna de așteptare pentru știri proaste, așa cum este până la lacrimi!

De fapt, vorbim despre superstițiile existente în valoare de luând în considerare o dată cele două părți aspecte: științifice și magice. În primul rând, ca regulă, lipsit de un voal romantic de mister, dar a fundamentat în mod serios bază teoretică. Al doilea, la rândul său, este considerat întruchiparea înțelepciunii de veacuri a generațiilor anterioare, cu toate acestea, este foarte instabil și nesigur, ca un miraj, în inima deșertului.

De exemplu, să analizăm unele dintre cele mai comune credințe, dar cel puțin în ceea ce privește cea la care a zgâriat ochiul stâng sau drept.

Ochiul clipind dreapta

Conform credintei populare dreptul de ochi poate fi zgâriat de următoarele evenimente:

  • Până la lacrimi.
  • Din fericire.
  • Din păcate.
  • Prin întâlnirea mult-așteptata.
  • Cu programare.

Un secol de experiență ca ceva ambigua evenimente interpretate prevesti o mâncărime în ochiul drept.

ochiul stâng zgâriată

Dacă mănâncă ochiul stâng, de asemenea, nu înțeleg tot ceea ce se întâmplă:

Potrivit predicția, în cazul în care rîia a devenit în mod neașteptat la stânga sau la ochiul drept (și, eventual, o dată imediat), acesta nu a putut fi evitată certuri, lacrimi, ceartă, amărăciune și alte necazuri și dezamăgiri în viață. În același timp, pentru a preveni pericolul iminent este aproape imposibil. Singurul mod de încredere pentru a neutraliza convingerile vraja - ritual este foarte simplu, dar incredibil de eficient. Potrivit lui, ochii trebuie să acopere și să zgârie ochiul drept - mâna stângă și ochiul stâng - dreapta. Apoi le cruce, citesc pentru mine orice rugăciune.Destul de amuzant, nu-i așa? Puterea miraculoasă a acestui ritual este greu de crezut, dar dacă te uiți, ceea ce va preveni ca el să fie destul de eficiente? La urma urmei, este faptul că, uneori, pur și simplu în ceva necondiționat cred că totul a început să se întâmple exact așa cum doriți. În consecință, atunci când cred cu tărie că ochiul stâng, de exemplu pieptănat la bani, și dreptul - la succes, și se întâmplă.

Dar atunci când o persoană este deja configurat pentru a eșua (chiar și bunica mea mi-a spus, că ochiul stâng este întotdeauna mâncărime la lacrimi, iar dreapta - spre supărarea), nu este de mirare ca ghinion vine in viata. De fapt, este acest fapt poate explica fenomenul atât de multe interpretări contradictorii ale practic toate semnele naționale. Într-adevăr, tratamentul este într-adevăr foarte ambiguu, și, uneori, la toate se exclud reciproc.

Acest lucru dovedește încă o dată că semnele - este foarte individuală, iar adevărata lor valoare, precum și de a deveni realitate, depinde foarte mult de credința fiecărei persoane. De fapt, acesta este motivul pentru care, cineva fiecare dintre semnele vin în mod constant adevărat, iar celălalt - nu, de fapt, el pur și simplu le ignoră.

Dacă te uiți la ochi senzația de mâncărime, nu ca o superstiție, această interpretare va fi mult mai puțin roz. Dacă o persoană are mancarimi ale ochilor (nu contează dreapta sau stânga), oftalmologi avertizează că acesta poate fi un semn sigur de oboseala. În acest caz, este mai bine să dea ochii o pauză și de a recupera.

Un alt semn al unei adevărate stări medicale care ochii sunt de obicei inflamația însoțită de mâncărime cauzată de o infecție bacteriană, un virus sau un corp străin, iritant membranei mucoase.

Cu toate acestea, în cazul în care ochii mancarime foarte scurtă durată, fără crize recurente de mâncărime, este foarte probabil ca, din moment ce acestea au fost bine. În cazul în care ochii au fost zgâriat permanent sau periodic mancarime, acesta este un semn sigur de la începutul problemelor de sănătate. În acest caz, este mai bine să nu le pasă de posibilele superstițiile și imediat trimise la oftalmolog.

Ce senzația de mâncărime ochi - cauze si tratament

Referindu-se la Clinica de ochi Moscova, fiecare pacient poate fi sigur de rezultatele tratamentului vor fi responsabili unii dintre cei mai buni specialiști din România. Încrederea în alegerea corectă, desigur, se adaugă reputația de mare de clinica si mii de pacienti recunoscatori. Cele mai moderne echipamente de diagnostic și tratament al bolilor de ochi și o abordare individuală la problemele fiecărui pacient - o garanție de rezultate bune în tratamentul Eye Clinica din Moscova. Realizăm diagnostic și tratament la copii mai mari de 4 ani și adulți.