Ceea ce mănâncă (ochi, urechi, mână, deget, palmier, călcâi, sprâncene) - semne

Ceea ce mănâncă (ochi, urechi, mână, deget, palmier, călcâi, sprâncene) - semne
Oamenii semnează ochi zgâriat (stânga sau dreapta)

mancarimi ale ochilor - aceasta este una dintre cele mai comune scabiei va lua cu privire la părți ale corpului, și promite până la lacrimi. Ochiul stâng este de obicei mănâncă la bucurie și lacrimi - zgârierea ochiul drept. Există încă o credință că ochiul drept poate fi zgâriat și bucurie. Totul depinde de ziua săptămânii, în care el itched. Dacă există o literă „P“ (de exemplu, marți), ochiul pruriginoasă Bucuriei, în celelalte zile ale săptămânii în numele zilei - până la lacrimi. Cu toate acestea, dacă ai freca ambii ochi, în același timp, și de trei ori crucea - lacrimile nu vin.Sign mancarimilor ureche

Atunci când mâncărime în ambele urechi, se așteaptă vreme rea sau vânt. interpretare mai veselă a semnelor indică apariția unui nou-născut în familie. Dacă mâncărime urechea dreapta, ai pe cineva mustră, stânga - complimente. Pruritul în urechi este condamnarea, și stânga - condamnă afară de departe ai oamenilor, precum și dreptul - și aproape nativ. În cazul în mâncărimea de iarnă și flambat toate ureche - în curând să fie un dezgheț, și în toate celelalte perioade ale anului - vor primi o veste neașteptată.

Sprânceană semn te mănâncă

Potrivit unor legende, sprânceana dreapta pruriginoasă înainte de întâlnirea cu persoana care te laudă; probabil cu un prieten. spranceana stânga promite să se întâlnească cu un om neplăcut, te condamna. Pe de altă parte, o întâlnire cu o femeie, dacă va fi sprânceana mancarime dreapta, și un om - stânga; sprancene mancarime - întâlni cuplu. Există încă o credință că, atunci când zgâriat sprâncenele, oamenii se vor uita la invitatii care au venit de departe, și, plecându-l. Sau va fi recunoscător pentru binele pe care a făcut-o.

Ce buze mancarime - un semn

buzele lubrifiata, probabil cel mai plăcute augur - un sarut. Labrumului portends sărutări cu un bărbat, în partea de jos - cu un copil sau o femeie. Și când zgâriat ambele buze - sarutul nurorile voastre.

Zgâriată limbajul semnelor

Vârful limbii itched, atunci trebuie să se confrunte cu bârfe și zvonuri. Pentru a opri acest lucru, aveți nevoie pentru a lega pe ceva un nod strâns, astfel încât vrăjmașii tăi fixat gurile lor. Poti presara cu sare sau o limbă proprie intepatura cu un ac (ceva ascuțit). În acest caz, toate cu scopul de ai răului, se va întoarce la cel care a conceput. Ei bine, dacă ați zgâriat doar întreaga limbă, este o lungă conversație. Expresia „limba pruriginoasă“, a fost mult timp folosit în sensul de „Eu nu pot fi tăcut, este necesar pentru cineva pentru a partaja.“Nasul semn național pruriginoasă

Practic, atunci când mâncărime nas, înseamnă obtinerea veste bună. Dar, în cazul în nas mâncărime, cineva vă va spune despre persoana decedată. vârful nasului itched - în aspect de sticlă, și anume bea vin. Interesant nara atunci când mâncărime: dreptul - unii dintre prietenii tai vor avea un fiu, pe stânga - o fiică. Și când zgâriat sub nas, veți întâlni ingratitudine.

Omens Folk obrajii zgâriat

Râios obraz - mesageri oaspeți. obrazul drept vă promite o întâlnire cu oaspeții care au venit de departe; Stânga - cu cei care locuiesc aproape de tine.

Cap de semn te mănâncă

Ce mănâncă gât

Când senzația de mâncărime gât sau umeri, va trebui să împacheteze. gât Pruritul este cheltuieli neprevăzute, urgente. Umărul drept este zgâriat - pentru a te lăsa pentru o lungă perioadă de timp în afara casei, la stânga - du-te pentru a închide calea. Dar, în cazul în care mâncărime partea occipitală a gâtului - va reveni la jumătate de calea familiar și întâlnirea cu el.

Folk semne subsuori mâncărime

subsuori Mîncărime - aceasta prevestește o boala usoara, cum ar fi răceli. Dacă în conformitate cu dreptul - foarte bolnav, în stânga - cineva din familie va prinde o răceală.

Folk Omens de mână sau de palmier mancarimilor

Palm mancarime pentru bani: palma dreapta - a primi, la stânga - pentru a da. În cazul în care o parte întreaga pruriginoasă, trebuie să-l scarpine pe blatul la bani în familie nu au fost traduse. O alta ia, mâna dreaptă pruriginoasă să se întâlnească cu cineva care nu a văzut pentru o lungă perioadă de timp.

semn cot Mîncărime

Coatele sunt mâncărime pentru a arde. cotul drept promite dispută, luptă, ceartă; Stânga - o propunere ciudată.

Semne mancarimilor deget

Anemia este un simptom al scabiei degetele de la ambele mâini. Acest lucru implică necesitatea de a vedea un medic. Toes mâncărime pentru a schimba în vreme, vreme rea. Dar toate semnele de scabie degete sunt valabile numai pentru persoanele în vârstă.

semn de san Râios

Când zgâriat piept, se așteaptă vreme rea. În unele culturi, această abordare va însemna durere.

Ce senzația de mâncărime burta - un semn

Belly la vremea mănâncă. În cazul în care un top-down, atunci schimbarea va veni rapid, într-o zi; și, dacă este invers, sau dintr-o parte în alta - vremea se va schimba în câteva zile. Când mâncărime în jurul buricului sau ombilic în sine, ai distra la petrecere, sau pentru a satisface oaspeții de departe.

Butt pruriginoasă semn național

Dintr-o dată preotul pieptănate spune că cineva te laudă sincer.

Ce picioare mancarime

Picioare mâncărime în partea de jos - să fie vreme rea. Sub genunchi - cap de familie va aduna pentru o călătorie lungă. shin pieptănate poate prezice atât bune și rele. Înainte de fluierul piciorului amiază de cardare este o veste neașteptată rea; de la prânz până în momentul sa dus la culcare - dimpotrivă, o bucurie neașteptată. În pat, înainte de a merge la culcare și imediat după trezire - o veste surprinzătoare. Dar toate acestea este lipsită de sens în cazul în care o persoană se află în mișcare și nu în repaus.

Heel te mănâncă semn rus

toc mâncărime vară la ploaie și vestitor de iarnă un dezgheț.

Folk Omens mancarimilor picior

Există o zicală - tălpi itched să fie cizmele pe umeri. Ie picioare pieptănate prevestesc clar drumul. Cu toate acestea, în cazul în care picioarele „deja de ardere,“ pe care trebuie să dansezi până când picătură.