Ce zgâriat ochiul stâng sau drept, și dacă să creadă în semne prevestitoare

Ce zgâriat ochiul stâng sau drept, și dacă să creadă în semne prevestitoare

De ce atunci tocmai mi-am amintit de o credință - în cazul în care dintr-o dată a început să mancarime ochii mei, probleme, durere sau lacrimi, pur si simplu nu evita. Cu toate acestea, pentru a preveni astfel de evenimente destul de pur și simplu imposibil! Singura cale de ieșire din această situație poate neutraliza numai toate farmecele și superstiții țineți următorul ritual: să zgârie ochiul stâng numai cu mâna stângă și dreapta, respectiv, dreapta. După ce le traversează și de 7 ori citesc orice rugăciune.Amuzant, nu-i așa? Din cauza acestui ritual, ca în sine o credință, de ce mancarimi ale ochilor, greu de crezut, dar dacă te uiți mai profund, și poate acționa. Și lucru este că totul depinde de noi. Dacă noi, în această încredere sacră, atunci așa să fie. De obicei, astfel de superstiții scepticii mâinile goale nu au luat, dar acestea sunt, în unele cazuri, ea se confruntă, și vrând-nevrând ne aducem aminte - și, de fapt a fost zgâriat ochi!

Prin urmare, dacă știți că ochiul drept la noroc mănâncă, și a plecat la bani, atunci aveți de gând pentru a atrage noroc mâinile sale. Și dacă setați te pentru eșec, putem fi surprinși că ați intrat pe banda neagră a vieții sale. De fapt, omul însuși este capabil de a reglementa subconștientul lor.

Primul motiv. populare semne

Ce zgâriat ochiul stâng sau drept, și dacă să creadă în semne prevestitoare

Dar să revenim la exemplul bunicii și să încerce să afle mai în detaliu, ce sunt mâncărime la nivelul ochilor?

Folk spun semne ochiul stâng spre bucuria mănâncă, și dreptul - până la lacrimi. Și dacă te iau un șorturi câteva popoare ale lumii, vom obține următoarea imagine. Deci, ce mănâncă ochiul drept - până la lacrimi, dezamăgire, bucurie, pentru o dată, o întâlnire mult așteptată.

Și ce-i mancarimilor ochiul stâng - până la lacrimi, certuri, bani, noroc, o veste bună. Cu siguranță, că toate interpretările ambigue și cele mai multe dintre ele sunt destul de pur și simplu exclud reciproc. Acest lucru dovedește încă o dată că totul depinde de fiecare persoană în parte și credința lui. Acesta este motivul pentru care astfel de semne reacționează în mod diferit. Dacă luăm în considerare mâncărime la nivelul ochilor din punct de vedere medical, interpretarea acestei va părea să ne mai puțin fericit.Medicii într-o singură voce spune un singur lucru: dacă sunt mâncărime ochii, acesta este un semn sigur de oboseală sau la începutul unei boli inflamatorii asociate cu infecția lovit. Deci, dacă aveți mâncărime la nivelul ochilor dobândit nu sunt periodice în natură, cel mai bine este să se debaraseze toate credințele și superstiții, și se va consulta un medic.

Al doilea motiv. Superstiții asociate cu mâncărime la nivelul ochilor

Ce zgâriat ochiul stâng sau drept, și dacă să creadă în semne prevestitoare

Cu toate acestea, ne întoarcem la superstițiile și să încerce să învețe semnele, la care dreapta pruriginoasa ochi? El a zgâriat ochiul drept - un semn de puncte pentru bucuria și lacrimile, tot în funcție de ceea ce se întâmplă în orice zi a săptămânii. Ai fost surprins? Atunci să analizăm mai detaliat semnele zilelor.

Deci, dacă în numele zilei este litera „P“, mâncărimea în ochiul drept prevestește bucurie. În toate celelalte zile, în numele căreia nu există nici un „P“ - ochi mâncărime dreapta portends cel puțin lacrimi.

Cât de adevărat este acest lucru - că tu și cu mine. Dar, în orice caz, trebuie doar să creadă în ei înșiși și să se adapteze la pozitiv. Cel puțin, să caute o cale de ieșire din această situație, asigurându-se că nu toate limbile, cum ar fi „vineri“ nu conține litera „P“.

Ce zgâriat ochiul stâng? În principiu, același lucru - bucurie și tristețe. Numai dacă luăm de zi, totul este invers - dacă există litera „P“ în numele zilei - așteptați pentru durere, iar dacă vin marți, miercuri, joi, și cel mai important, duminică, apoi așteptați pentru o întâlnire cu cineva te iubesc! Este frumos să gătească și să scrie despre placuta, dar cand mancarimi ale ochilor, un semn poate fi asociat cu probleme de sănătate. Și trebuie amintit!

Motivul Trei. mancarimi ale ochilor din cauza alergiilor

Ce zgâriat ochiul stâng sau drept, și dacă să creadă în semne prevestitoare

De fapt, mancarimi ale ochilor nu trebuie să-l trateze ca pe un semn. Foarte des mancarimi ale ochilor pot fi rezultatul reacțiilor alergice la orice tip de produse cosmetice și chiar aroma. Și nu este întotdeauna un semn zgâriat ochiul stâng sau ochiul drept indicați cu precizie la dezvoltarea bolii. Trebuie să ne întâlnească des cu astfel de declarații, că după aplicarea genelor de un anumit tip de rimel, ochii încep să mancarime. Spune coincidență? Nu este adevărat.

Într-adevăr, există dovezi că rimelul determină o mucoasa alergică ochi de reacție care duce mai întâi la mâncărime, și apoi, datorită faptului că nu se ridice în picioare și începe să zgârierea ochii, ai ochii umezi. Cel mai probabil, s-ar putea veni în minte, care este cauzată de ruperea contactului carcasă cu mucus. În unele cazuri, este adevărat, dar în cele mai multe cazuri, acest lucru este într-adevăr un semn indică începutul manifestărilor alergice, iar dacă nu solicita în timp util oftalmolog sfatul medicului, este posibil să dăuneze starea ochilor.

De aceea, un semn zgâriat ochiul stâng sau drept, ar trebui să nu întotdeauna să fie interpretate numai de superstiții populare. În orice caz, dacă aveți mancarimi ale ochilor, iar frecvența ratei crește de fiecare dată, atunci nu ezita sa viziteze clinica. Numai după ce afli că starea ochilor și a corpului ca întreg este normal, vă puteți distra convingerile tale de viață, raționament asupra a ceea ce ochiul clipind dreapta sau la stânga, și cum să scape de.