Ceea ce a făcut case pentru pisici

Case pentru pisici toate bine integrate în viața de zi cu zi a acestor iubitori de animale. Există mai multe varietăți de accesorii acestei pisici și acest lucru se poate face pe cineva care a avut probleme de a vizita magazinul de produse zoologice.Apariția acestor case, uneori, atât de frumos, este greu de a rezista să nu cumpere nici una dintre ele, chiar dacă pisica are deja o casă. Cu toate acestea, indiferent cât de bine aspectul acestor case, problema scufundat, cearceaful chirurgical, și alte materiale brocarturi resturi care nu sunt vizibile cu ochiul liber - materialele care alcătuiesc casa.

Și a fost de la ceea ce a fost utilizat la fabricarea materialelor depinde de cât de durabil este o casă privată animalele de companie.

Cadrul pentru casa pisica

În cele mai multe cazuri, cabina si complexele sunt realizate din MDF, PAL sau placaj. Dacă facem o casă cu propriile sale mâini, atunci acest lucru se poate potrivi cu o varietate de placi. În acest sens, cele mai importante sunt următoarele două condiții: în primul rând de material pentru a fi ecologic, iar pe de altă parte - nu ar trebui să fie nici cherestea miros înțepător. Prima condiție a mâncat nu este îndeplinită, acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra stării de sănătate a pisicii și apoi Doamne ferește, proprietarul nu va fi fericit că a dat casa lui favorit. Din păcate, a verifica ce originea materialului este extrem de dificil. În ceea ce privește nerespectarea a doua condiție, există mai multe și mai evidentă. În cazul în care casa este prea „parfumat“, pisica pur si simplu nu va dori să-și petreacă timpul în această casă, indiferent cât de convenabil ar putea fi.

Ceea ce a făcut case pentru pisici
complex Feline constând dintr-o casă, cățărători și zgâriere posturi.

În ceea ce băncile aragaz și coșuri, pentru producerea unor astfel de locuințe utilizate o varietate de materiale, din plastic pentru paie sintetice. În ceea ce privește aceste materiale se poate spune despre același lucru care a fost spus mai sus despre lemnul și materialele pe bază de lemn. Este de dorit să știe ce este originea materialului.

Desigur, piesa „modul de viață“, care a mers la materialele plastice de fabricație casa pentru pisica, simplu iubitor de pisici este aproape imposibil, dar unele dintre ce pași productive în această direcție, pentru a face în continuare posibilă.

Ceea ce a făcut case pentru pisici
Ce casă ar trebui să fie făcută pentru o pisică?

Primul lucru pentru a verifica certificatul de produs. În cazul în care nu este, sau în cazul în care proprietarul unui magazin pentru animale de companie nu vrea să livreze, atunci acest lucru în sine indică faptul că produsele nu îndeplinesc standardele cerute, una dintre cele mai importante dintre care este standardul de securitate. Dacă este afișat certificatul, este necesar în primul rând să se familiarizeze cu țara producătorului.Cel mai puțin periculoase sunt casele fabricate în România, prin urmare, este necesar să se verifice, dacă este utilizat la fabricarea unui material străin.

Dacă dețineți o casă sau o parte din ea a fost făcută în China, pentru a cumpăra un astfel de produs este puternic descurajată. Problema este nu numai că produsele pot fi extrem de scurtă durată, așa cum se întâmplă atât de des, și că poate fi dăunător pentru sănătate. Având în vedere faptul că respectarea acestor norme în China au tendința de a transforma un ochi orb, materialul chinez poate conține o cantitate incredibilă de substanțe nocive, care pot avea un efect asupra sănătății tuturor locuitorilor din casa, care nu este atât de rare, și chiar mai mult de impact asupra sănătății animale, care va dormi în această casă / canapea / coș.

Ceea ce a făcut case pentru pisici
Casa Cat de PAL si covor.

În cazul în care casa este făcută într-o țară cu o reputație de mare, sărituri cu fericire nu-l merita. Adesea, astfel de produse sunt fabricate în mod special pentru export în alte țări, unde este cunoscută producătorului, calitatea slabă a produselor poate închide ochii. În acest caz, certificatul / tag / eticheta este de multe ori inscripția plasate ca „nu sunt de vânzare în Statele Unite ale Americii.“ Desigur, putem vorbi nu numai despre SUA, dar, de asemenea, cu privire la orice altă țară.

Și, desigur, de plastic, precum și o casă, în general, ar trebui să nu emită mirosuri dure, astfel încât să nu sperie animalele de companie.

Case tapițerie pentru pisici

Ceea ce a făcut case pentru pisici
Împletitură casa pentru pisici.

Următorul lucru pe care ar trebui să afecteze - l tăiați. În cele mai multe cazuri, casa este folosit pentru capitonarea de pluș moale (korotkovorsny blană faux) sau covor. Aceleași materiale folosite de producători pentru perne de cusut și lenjerie de pat. Dacă vorbim despre mari complexele de joc pentru pisici, atunci ei practic fiecare element este învelite cu tesatura moale sintetice. Este foarte posibil, nevoile din țesături naturale nr. În general, pentru a utiliza pisica poate lua orice material, indiferent dacă acesta este naturale sau artificiale. Principalul lucru este faptul că materialul nu a fost foarte electrizant.

Material de umplere pentru case de pisici

In majoritatea cazurilor, ca material de umplutură pentru spumele utilizate la feline și sintepon locuințele. În plus, există umpluturi artificiale care păstrează căldura. Ei iau, de obicei, sub formă de granule, dar există și alte opțiuni. În ceea ce privește lor este adevărat tot același lucru care a fost spus despre cadrul de control al calității.

Scarpinatul posturi pentru pisici

Ceea ce a făcut case pentru pisici
Cum sa faci o casa pentru o pisica cu propriile sale mâini?

În ceea ce privește producția acestui membru pisica de uz casnic este simplu. Cadrul este realizat din tuburi de metal sau PVC.

Organe de asamblare locuri de joaca

Produsele ieftine sunt adesea în mod esențial fără elemente de legătură, în plus față de cele care sunt esențiale. Adesea este motivul pentru care aceste produse și care se încadrează în afară, înainte de perioada lor de garanție, în cazul în care, la tot ceea ce are. În practică, datorită acestor elemente ale produsului devine mult mai puternică și mai stabilă.

Elemente de fixare pentru case de pisici

Pentru case de pisică bună folosit adeziv fără vapori nocivi. Pentru tapițerie a avut loc, nu este doar lipit, dar, de asemenea, fixat cu un capsator, iar în unele cazuri, chiar bătut în cuie. Când este vorba de complexe de jocuri de noroc, este important să se utilizeze fitinguri din metal, deoarece nu este nimic mai fiabile. Toate plăcile trebuie să fie asigurate cu colțuri de plastic sau metal.

În concluzie, rămâne pentru a adăuga că, în fabricarea de modele individuale sunt materiale, cum ar fi piele de căprioară, velur, piele artificială și țesături semi-sintetice speciale, care se presupune că producătorilor înșiși, sunt complet sigure pentru pisici utilizate.