Completați atributul alt a imaginii sau a semna pe un site comercial - devaka blog-SEO

De multe ori proprietarii de proiecte comerciale neglija această sursă de trafic este de căutare prin imagini. Cineva închide accidental imaginea de la a fi indexate în robots.txt, alții uitați să semneze poze de bunuri, altele folosesc mici fraze comune de informații de tip semnătură, sau pur și simplu cuvântul „fotografie“. Propun să remedieze această situație și pentru a optimiza semnătura, deoarece poate da, deși nu mare, dar traficul suplimentar vizat.Dacă vorbim despre site-uri comerciale, oamenii care au venit din imaginea de căutare nu este neapărat intenție informativ. Adesea, aceste persoane au un scop comercial, pur și simplu nu știu ce se pare că un anumit produs / produs (de exemplu, interogarea „cuțit pentru tăiere linoleum“ sau „Samsung 4220 cartuș de toner“) sau sunt în căutarea unui model de-a placut imaginile (exemplu de interogare din practica: „scaun hrănire. „“ telescop curtea din spate „).

Pentru a obține toate acest trafic, primul lucru pe care trebuie să aibă grijă de - pentru a spune motoarelor de căutare, folosind atributul ALT. ceea ce este descris în imagine, dar în cuvintele, cum ar fi în căutarea pentru clienții dumneavoastră.

De exemplu, după cum poate fi de a semna fotografia de mai jos citate, dacă aveți magazin de îmbrăcăminte pentru copii?

Completați atributul alt a imaginii sau a semna pe un site comercial - devaka blog-SEO

1. „Imagine 1“ - O opțiune proastă, deoarece nu descrie imaginea, și este de natură pur tehnică. Lipsa de text semnificativ este rău pentru indexarea imaginilor (a se vedea. Mai multe detalii în ajutor Yandex).

2. „Băiatul zâmbind într-un capac galben“ - o descriere bună a imaginii, dar nu este potrivit pentru un site comercial, deoarece nu au nevoie de un public, care caută o pălărie, nu băieți. Băiatul din fotografie este nevoie doar pentru a crește de conversie.

3. „Cap tricotate“ - este mai bine, această inscripție va atrage oamenii potriviți. Dar ai face on-line poate fi o mulțime de pălării tricotate, și să descrie mai bine imaginea un pic mai în detaliu.

4. „croșetat Beanie Huppa Bros“ - cea mai bună opțiune, deoarece nu este numele produsului al companiei, precum și cuvântul „cap“ reflectă mai bine dimensiunea. În cazul în care site-ul are un capac similare în culori diferite, este posibil să se adauge ALT, inclusiv de culoare.

Cum să semneze Image

Care sunt principiile generale ale semnăturilor de imagine pot fi distinse de exemplul de mai sus?

- Scurta descriere și imagini veridice.

În cazul în care descrierea fotografiei nu este același lucru ca și conținutul său, atunci imaginea pur și simplu nu se obține clicuri de căutare. Prin urmare, subtitrările generate automat în ALT este necesar să verificați de două ori.

- Lungimea de cel puțin 3-4 cuvinte și nu mai mult de 250 de caractere.

Mai puțin de 3 cuvinte greu de descris mărfurile, introducând toate cuvintele cheie necesare. Și din cauza limita superioară, conform datelor experimentale. Acum, motoarele de căutare nu este luat de la viola mai mult de 250-255 de caractere.

- Prezența cuvinte cheie importante.

În mod similar, colectoarele H1 și TITLE. atributul ALT ar trebui să conțină important pentru promovarea (pagina nu debarcare) imagini fraze cheie.

- Nu spam.

Re-optimizarea și zaspamlennye viole poate provoca sancțiuni, atât pe Yandex, și de la Google. Prin urmare, nu este necesar să se introducă în ALT toate cuvintele cheie dorite, limitate la cele mai esențiale și descrie cel mai fidel imaginea. De asemenea, nu trebuie să adăugați în viole de cuvântul „cumpără“, „comentarii“ sau „preț“ (în cazul în care acest lucru nu este o captură de ecran sau comentarii prețul este cu siguranță), dar puteți folosi cuvântul „fotografie“.

- viole goale pentru imagini decorative.

În cazul în care unele imagini de pe site-ul fac parte din design - logo-uri, butoane și săgeți, precum și alte decoratiuni, mai bine pentru ei să folosească ALT tag-uri goale. Unele gestiona și inserați cuvinte cheie aici, dar este inutil. Soluția optimă va face, în general, o astfel de imagine în -sprayty CSS.

Nu este nimic mai mult pentru a adăuga, cu excepția să acorde o atenție la câteva puncte.

Câteva fotografii ale acelorași bunuri

De obicei, coș de cumpărături on-line de produse soderazhat mai multe imagini de produse din unghiuri diferite, astfel încât să puteți examina în detaliu.

Completați atributul alt a imaginii sau a semna pe un site comercial - devaka blog-SEO


Cum să se ocupe cu semnătura în acest caz? Cea mai simplă opțiune - pentru a lăsa aceeași descriere pentru toate fotografiile. Acesta este un caz normal și frecvent utilizate. mai multe motoare de căutare importante în sine fotografii unice, și este clar că pe card fotografii de produs, probabil, se arată același lucru, care este descrisă în detaliu, nu are sens. Asta adaugă la textul principal al „View 1“, „View 2“ și așa mai departe.

Ca un exemplu, încercați să căutați modelul telescop, fotografia de mai sus: rezultatele la Google. rezultate în Yandex. În ciuda ALT semnături identice de pe site-ul de navigare pentru a găsi puteți găsi imagini diferite din același produs de card.

Multe produse similare

Imaginați-vă că aveți un site web mai multe fuste diferite.

Completați atributul alt a imaginii sau a semna pe un site comercial - devaka blog-SEO

Cum să se ocupe cu descrierea imaginii, în acest caz? La fel ca în paragraful anterior, puteți utiliza același ALT. de exemplu, „Denim fusta copii“, deoarece aici este dificil de a descrie imaginea în detaliu. Google și Yandex va arăta deja fotografii diferite de la un site bazat pe numărul lor unicitatea și totalul de imagini bune de pe net pe acest subiect (competiție). Pentru nume / titluri în valoare de petrecere a timpului pentru a le face unic pentru fiecare fusta, adăugați marca, culoarea, prezența unor chips-uri sau alte caracteristici, dar pentru tag-ul ALT, în acest caz, nu este atât de important.

Atributul ALT este important doar pentru a căuta imagini sau materii organice, precum?

atributul ALT la tag-ul IMG joacă un rol important în căutarea de imagini, cum ar fi de la Google, precum și în Yandex. Și dacă ajută la rang în rezultatele obișnuite de căutare organice? Judecând după datele experimentelor. Utilizarea de către Google a ALT ca text simplu, iar dacă utilizați cuvinte cheie unice, atunci acesta va fi, de asemenea, un document cu o imagine. În ceea ce privește Yandex, acest atribut este ignorat pentru căutare organică.

Cu alte cuvinte, optimizarea viole nu va afecta traficul de materie organică în Yandex (cu excepția indirect), dar poate afecta de trafic web Google.

Cum rămâne cu titlul?

atribut imagine TITLUL este considerată numai de Yandex atunci când se caută imagini (pe baza aceluiași experiment), și nicăieri să fie luate în considerare de către Google. Este mai bine să utilizați pentru gradul de utilizare decât pentru imagini de semnături, pentru a scrie ceva diferit de ALT va fi dificil, dacă există mii de poze on-line. Cu alte cuvinte, aș recomanda sau nu să utilizeze titlul = „“, sau duplica-l cu alt = „“, sau zamorochitsya și prescrie titluri unice pentru altele decât viole, dar, de asemenea, frumoase, pe scurt imagini și clar descrie imaginea, dar pe cred că ultima opțiune este inutilă.

Și ALT orice descriere folositi?

vă mulțumesc foarte mult pentru articol! de fapt

Am 2 întrebări:
1 - în cazul în care site-ul furat imaginile Ineta
clarifica site-ul românesc, imagini de site-uri străine
Teme - Design Interior
este logic să umple viole pentru astfel de fotografii nu sunt unice?

imtecseo, completați viole este, în general, o bună practică pentru gradul de utilizare, astfel încât, chiar dacă nu vizează traficul de la căutarea de imagini, Vă recomandăm, în orice caz, pentru a lucra cu descrieri.

> 2 - modul de a consolida promovarea imagini, în plus față de tag-uri?
Intr-un articol separat, voi încerca să-l acopere.

> Dacă link-urile de „etern“ un pic de mită adresele URL ale imaginilor?
Există o astfel de ipoteză, că link-ul de achiziție aici pentru a ajuta, dar nu l-am testat. Numai din observațiile pot spune că insera imagini de pe alte site-uri de ajutor pentru a muta originalul. În cazul în care există informații suplimentare, asigurați-vă că pentru a partaja.

Vă mulțumim pentru articol informativ

Am inregistrat pe site-ul ALT și titlul pentru imaginea șablon (logo-ul, icoane etc.), cu diferite chei tematice. Acum, am citit în ziar că acest lucru nu ar trebui să fie făcut. Spune-mi atunci, te rog, dacă nu curat o astfel de optimizare doar cu astfel de imagini, modul în care motoarele de căutare vor trata la fel pe site-ul meu pe problema organica: ignora astfel de descrieri sau imagini pot impune sancțiuni (tot felul de filtre) la site-ul. Vă mulțumim!

Alt mod necesar trebuie să se înregistreze, înainte de a le nu a acordat multă atenție

Interesant subiect. Asigurați-vă că pentru a încerca, atunci voi scrie ce sa întâmplat.

Un subiect interesant este preocupat, important pentru mine. În versiunile anterioare de WordPress titlu propus pentru umplere de imagine, iar acum în noile versiuni de WordPress numai Alt, atunci este corect, dar eu încă confuz, ceea ce este important pentru imagini.
Mi se pare greu în blog câteva capturi de ecran pentru descrierea pas cu pas a unui program de utilizat, precis, vine să-i ALT
Pentru site-urile comerciale în acest sens, mai ușor))

Da. Interesant subiect, dar ce să fac dacă imaginile de pe site-ul aproximativ 20 de tisa. și produse într-o măsură mai mare de același tip ??

Într-adevăr? Eu, dimpotrivă, pe acest subiect sunt de multe ori uita la imagini.

Și dacă site-ul are un accent de călătorie blogging, dacă are sens să semneze imaginile, deoarece căutarea de imagini nu este la fel de popular ca interogări de căutare text?

Asta e doar un detaliu care este mai important? Uneori, am găsit atunci când interoghează imagini de la site-urile lor, dar într-un fel nu a acordat o importanță specială care are loc trafic suplimentar. Și pentru a umple Alt și titlul nu sunt deranjați în mod special. Le-am făcut egal. Acum, pentru experimentul a devenit într-un fel modifica ortografia, dar este o schimbare notabilă într-o direcție sau alta utilitate nu a observat.
Mulțumesc. Cu stimă, Oleg

Bună ziua. în cazul în care site-ul în 3 limbi și fotografii pe fiecare pagina odninakovy. Cum să semneze. de exemplu, în limba rusă pe toate paginile sau în ruskim strainitse Rusă la ANG - ANG și așa mai departe. Ggugl putyatsya nu va fi văzut aceleași fotografii cu diferite Titley?

Bine ai venit! Fie că este necesar să se precizeze numele site-ului în fotografie antet? De exemplu: metal hozblok: un site portofoliu nazvaniesayta.ru
Sau poate downgrade album?

Te rog spune-mi dacă am o galerie de pe site-ul cu miniaturi 300 × 300px, iar atunci când faceți clic pe previzualizarea are loc într-o imagine de ansamblu fereastra pop-up. Previzualizarea este în tag-ul `a` cu referire la imaginea de mare. Acestea vor fi indexate de motoarele de căutare sau de imagini de mari dimensiuni va indexa doar mici?