Conținutul de grăsime din laptele matern, unele grăsimi în laptele matern

Ce determină calitatea și compoziția laptelui matern

Conținutul de grăsime din laptele matern, unele grăsimi în laptele matern
Atunci când puterea principală a laptelui matern copil - o mulțime de atenție este acordată calității și cantității acesteia, inclusiv mame tinere sunt foarte interesați de conținutul de grăsime de lapte matern, dacă este suficient pentru un copil mic.Pe acest subiect, în diferite vederi excelente pediatri. De exemplu, se crede că în ceea ce conținutul de grăsime în laptele matern depinde de scaunul copilului, consistența și frecvența lui. Și laptele mamei apos, cu atât mai des un scaun pentru copil, lichid său consistență. Dar atunci când un procent mare de grăsimi peste medie de 4%, dimpotrivă, scaunul rar pentru copii. Este adevărat?

În ceea ce privește scaune frecvente și apoase, este norma absolută pentru vârsta grudnichkovogo. Scaunul devine mai dens, atunci când copilul a intrat în nada. Și astfel, copilul poate fi golit până la 7 ori pe zi, în mod normal. În cazul în care scaunul devine spumoasa, de multe ori afectat de crampe - ar putea fi un deficit de lactază sau frontierei de stat cu ea. În partea din față o mulțime de lapte, zahăr din lapte - lactoză. Acest zahăr este iritant pentru intestine. Dar, în fața un pic de lapte de grăsime. De aceea, ei spun că, atunci când o femeie a produs-o mulțime de lapte - nu e bine. Cum de a crește conținutul de grăsime al laptelui matern în acest caz? Trebuie să încetezi să ia măsuri pentru a mai producției de lapte. De exemplu, multe femei în vechiul decantarea după fiecare hrănire. Astfel, ele cresc în mod constant volumul de lapte. Dar copilul ca nu este necesar. Si se pare că copilul suge lapte cea mai mare parte din față. O mamă hindmilk exprimat și aruncat. Nu se decantează, de multe ori să se hrănească și să păstreze copilul un pic mai mult într-un singur sân - iată ce să facă în cazul în care laptele matern o mamă care alăptează nu este de grăsime.În cazul în care copilul are un scaun rar, atunci pediatri vorbesc adesea despre prea mare un conținut de grăsime din lapte. De fapt, lipsa unui scaun la sugari, în câteva zile, dacă nu este însoțită de o deteriorare a bunăstării a copilului, norma absoluta. Doar laptele matern este foarte bun și complet absorbit. Fie că este conectat cu procentul de grăsime în ea - nu este cunoscută. Dar multi medici recomanda, în astfel de cazuri, pentru a da apa copilului de a provoca un scaun. Cu toate acestea, copiii care sunt exclusiv alaptati la san si care primesc alimente complementare, nu este necesar. Deși permis, mai ales în timpul verii, iar atunci când este imposibil să se dea pieptul copilului.

Din toate acestea rezultă o întrebare logică - modul de determinare a conținutului de grăsime în casa de lapte matern singur? În principiu, este posibil să se confrunte. Pentru a face acest lucru, trebuie să-și exprime lapte într-o sticlă transparentă. Câteva ore mai târziu, a format o crustă pe partea de sus a grăsimii.

Cum să verificați conținutul de grăsime din laptele matern poate fi mai mult? Aproximativ estima valoarea nutritivă a laptelui este posibilă, dacă te uiți la culoare. De obicei albicioasă lapte, transparent, are un procent scăzut de grăsime corporală. Cu toate acestea, chiar dacă aceasta este situația, nu se grăbesc să caute, ceea ce crește conținutul de grăsime al laptelui în asistență medicală, așa cum este probabil, nu sunt complet decantează. Capacitatea este doar laptele din față, care este pentru băutura copilului. Nu toate mamele știu cum să se decantează cu atenție piept.

O creștere a conținutului de grăsime al laptelui matern într-o oarecare măsură, pot contribui la o nutriție echilibrată în mod necesar materne și variate. O atenție deosebită trebuie acordată produselor alimentare de proteine. Zilnic trebuie să mănânce aproximativ 200 de grame de carne macră. Este recomandabil să se mănânce produse lactate dar numai în cazul în care copilul are o reacție alergică la ele. Fructele și legumele, desigur, nu este un produs pentru a crește conținutul de grăsime al laptelui matern, dar este componenta absolut necesară în alimentația mamelor care alăptează. Mai ales dacă ea este nevoită să se limiteze, de exemplu, în produse lactate din cauza reacției negativă a copilului lor. Deoarece legumele conțin o mulțime de calciu.

Ați găsit răspunsul la întrebarea ta?