Cum de a trata o ulciorul în copil 1

Orice boală asociată cu zona ochilor trebuie sa fie tratate foarte atent. Eye - corpul principal al percepției umane. Acesta este un sistem de mare, care este format din mai multe componente și mecanisme. Astăzi hai să vorbim despre orz - cum și de ce apare ce însoțește simptome, cum să-l trateze, și dacă este posibil pentru a preveni re-infestare. Problema este deosebit de acută în cazul în care copilul joacă rolul pacientului.Cum de a trata o ulciorul în copil 1

Ce este orz

Pe marginea pleoapelor superioare și inferioare să crească păr - gene. Ei protejează ochii de efectele externe negative - vânt, soare și apă. În mod normal, cili rădăcină situat în glandele sebacee. Duct a glandei sebacee este situat în partea extremă a secolului, chiar în cazul în care genelor creste din piele. secreție a pielii lubrifiază cilii, astfel încât acestea sunt umezite și ar putea respinge lichidul și de a proteja ochii de la obtinerea în apă.

Dacă în interiorul glandelor sebacee a lua boala cauzatoare de microbi, ei încep să prolifereze în mod activ, și există o creștere a numărului lor. Se obturează fluxul și previne grăsime gras Ieșirea. Ca urmare, devine inflamate gene foliculului de par - acest lucru este de orz. Boala este cel mai adesea cauzată de Staphylococcus aureus a lovit la ochi și pleoape. Cum se poate recunoaște orz și deosebească de alte inflamații ale ochiului?

simptome de orz

Century modificări vizuale pot apărea de la câteva ore la câteva zile după infectare. Cum se poate manifesta orz?

 1. Pe secolul afectat un shishechka apreciabil, este decorat ca un șirag de mărgele sau un bob de mazare. Până la inflamația acoperă complet fața, veți observa o inflamație specifică a foliculului pilos.
 2. De multe ori aspectul de orz începe cu mâncărime și disconfort în secolul.
 3. Sclerotica ochii pacientului roșu, copilul rănit să clipească, există un puternic ochii umezi.
 4. Când atingeți copilul orz poate plânge, înseamnă abces dureros.
 5. În etapele ulterioare ale bolii puternic gonflează pleoapelor, ochi greu pentru a deschide, există umflături și roșeață. În cazul în care orzul a sărit pe pleoapa inferioară, umflarea poate merge pe obraji și nas.
 6. În unele cazuri, orzul poate continua cu semne de intoxicație - febră, dureri de cap, stare generală de rău.
 7. La câteva zile după debutul inflamație uscate mucus galben pot apărea pe vârful tuberculului. Acest amestec de grăsime secreție, puroi si bacterii. Acest lucru înseamnă că orzul va erupe în curând. După ruperea conținutul celulei de păr iese, inflamatia dispare treptat.
 8. În unele cazuri, procesul inflamator este însoțit de ganglionilor limfatici. Acest lucru înseamnă că sistemul imunitar este în modul de urgență.

În unele cazuri, orzul poate fi nu numai un clasic (în aer liber), dar, de asemenea, interne, atunci când abcesul se formează direct în interiorul secolului. În acest caz, tratamentul la domiciliu este inacceptabilă, deoarece boala poate duce la complicații grave. Dacă găsiți un copil de orz intern, necesare cât mai curând posibil, pentru a arăta copilul optometrist sau oftalmolog.

Cauzele orz

Orz - ca de obicei, de multe ori copiii suferă din cauza lor. Dar unde această infecție?

 1. După cum sa menționat mai sus, orz - este o inflamatie cauzata de Staphylococcus aureus baghetei. Bacteriile pot ajunge în interiorul secolului de uz casnic - în cazul în care copilul prosop după pacient, dacă nu batiste comune utilizate, servetele. Pat poate deveni infectate, pur și simplu prin frecarea ochilor cu mâinile murdare.
 2. Cu toate acestea, nu toate bacteriile Pătrunzând, începe să crească și să se înmulțească. Dacă o persoană sistemul imunitar este puternic, acesta poate rezista la agenții patogeni. Cu o imunosupresie slab și orz salturi la ochi destul de des.
 3. În cazul în care un copil apare frecvent orz, primul lucru pe care medicul va intreba despre obiceiurile intestinale, cere să fie testate pentru viermi. În unele cazuri, recidiva poate indica diabet zaharat ca aceasta boala peretii rupte vaselor de sânge.
 4. În cazul în care organismul este capabil de a inhiba dezvoltarea și proliferarea microbilor, dupa hipotermie orz apare instantaneu.
 5. Foarte des orz apar în adolescență, atunci când modificările hormonale conduce la activitatea activă a glandelor sebacee. În cazul în care sebum este foarte mult conductele sunt înfundate în interiorul acumulează o cantitate mare de secretii. Împreună cu bacteria devine inflamate.
 6. apariția frecventă de orz poate fi factor ereditar. Adică, ADN-ul uman prezent în gena predispus la boală.
 7. Destul de des, orz apare la persoanele care poartă lentile de contact, care nu respectă regulile elementare de igienă. Microbii pot ajunge în ochi, dacă eliminați și pus pe obiectiv cu mâinile murdare, dacă timpul nu se schimba lichidul din recipient, nu curățați lentilele sau să le poarte pentru cauza mai mult timp.


Aceștia sunt principalii factori precipitanți, care sunt trăgaciul pentru dezvoltarea bolii.

Cum de a trata un copil de orz

De fapt, orz - nu este o boala periculoasa. Că boala nu a dus la complicații pentru trecerea ei trebuie doar să fie monitorizate cu atenție. Iată câteva metode prin care pot ajuta la reducerea inflamatiei de la nivelul ochiului, ameliorează simptomele asociate și de a accelera abces descoperire.

Cum de a trata o ulciorul în copil 1

 1. În cazul în care inflamația a început deja, și nu a fost încă format abcesul, puteți arde pleoapa ușor de iod, verde strălucitor sau alcool. Pentru a face acest lucru, trageți capacul și ungeți-l cu un medicament selectat, folosind un tampon de bumbac. În nici un caz să nu picure alcool în ochi - numai de prelucrare secol. Aveți grijă să nu ardă membrana mucoasa a ochiului.
 2. Foarte util să se încălzească ochii sub lumina soarelui sau ultraviolete. Acest lucru ar reduce inflamația și a reduce umflarea.
 3. Puteți face o compresa fierbinte pe ochi. Înfășurați un ou fiert cu o cârpă și se aplică la locul inflamației. țesutul ocular Cald poate husă cu sare caldă, nisip încălzit, etc. În cazul în care ochii calde dimineața și seara, abcesul sparge în câteva zile.
 4. Puteți utiliza o varietate de picături pentru ochi anti-bacteriene. medicamente moderne sunt foarte eficiente, accesibile și absolut sigur pentru copii. Picura în ochi sulfacetamida Cloramfenicol, Tsiprolet, Tobrex, Sofradeks. picături pentru ochi trebuie să fie utilizate în conformitate cu normele. Pune copilul în fața lui, trageți ușor pleoapa inferioară și picura medicamentul în sacul conjunctival. O parte a medicamentului în clipi va avea ca rezultat, cu toate acestea, doza dorită va scădea în continuare în zona de inflamație.
 5. În lupta cu orz și pot folosi diverse unguente antibacteriene. Printre Levomekol, tetraciclina, eritromicina, unguent Gidrokartizonovuyu mai accesibile si eficiente pot fi identificate. De asemenea, ei se afla în pleoapa inferioara. Strângeți degetul pentru a curăța o cantitate mică de droguri, trage pleoapa inferioară, a pus la droguri și cere copilul să clipească. De ceva timp, copilul poate experimenta disconfort și vedere încețoșată, aceasta se datorează faptului că un film subțire de droguri, care a acoperit membrana ochiului. După 5-10 minute, senzația neplăcută va trece.
 6. Când temperatura crește, semnele de intoxicație și umflarea ganglionilor limfatici trebuie să fie sigur de a vedea un medic, așa că a prescris antibiotice pentru a potoli inflamație în interiorul.

În cazul în care auto-tratamentul de orz nu ajută, ca inflamația este în creștere, asigurați-vă că să se consulte un medic. Poate fi necesar deschiderea chirurgicala a abcesului. În acest caz, medicul curăță mecanic și dezinfectează purulentă cavitatea folicul, ceea ce duce la o scădere a inflamație și edem.

remedii populare pentru a combate orz

În cazul în care inflamația abia a început, nu este necesar pentru a umple medicamente copilului, orz este destul de posibil pentru a câștiga cu ajutorul rețete populare. Cu toate acestea, nu toate dintre ele ajuta cu adevărat.

Atunci când orz, de exemplu, sunt sfătuiți să scuipe brusc persoana bolnavă în ochi. Desigur, prin pulverizare catodică literalmente nu merita, dar dintr-o dată spun „uf“ posibil. În cele mai vechi timpuri se credea că orzul este un rezultat al deochi, ceea ce elimină scuiparea peste umărul stâng. Cu toate acestea, această metodă, precum și prezentarea unui FICO activ nu are nici o justificare științifică. Apropo, această rețetă populară este preparată de atașare pungi de ceai, de asemenea, nu ar trebui să fie utilizat. este necesar doar de căldură uscată pentru tratamentul de orz. Un pungi de ceai umede, care se răcește rapid, poate provoca hipotermie și amplificarea procesului inflamator.

 1. Se prepară un decoct puternic pe baza de musetel si galbenele. Umeziți o bucată de bulion bandaj steril cald și se aplică ca o loțiune pentru ochi inflamat. Odată ce bandaj ar fi rece, este necesar să se schimbe într-o stare proaspătă și caldă. În orice caz, nu se aplică bandajul de ochi este folosit pentru a preveni re-infestare. Calendula are proprietăți antibacteriene, și mușețel poate ajuta la ameliorarea umflarea, inflamație și roșeață.
 2. Lotiune se poate face din apă caldă cu adaos de suc de aloe într-un raport de 1: 5.
 3. Tear 10 frunze de patlagina, ușor amestecați-le cu un sucitor. Umezeste foaie în apă caldă și se aplică zonei inflamate. După ce foaia începe să se răcească, înlocuiți-l cu proaspătă și fierbinte.
 4. Rădăcină de brusture poate ajuta la ameliorarea inflamației, a dezinfecta suprafața și trage puroiul la suprafață. rădăcinii proaspete ar trebui să fie strivit într-o stare de pastă, a pus într-o pungă de tifon și atașați la ochi inflamat. După câteva spălări vă va fi mult mai bine.

Aceste rețete simple vă vor ajuta să salveze copilul din orzul în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a preveni apariția în continuare a orzului în fața copilului, trebuie să-l învețe să respecte regulile de igienă. Fiecare membru al familiei trebuie să aibă prosopul. Nu freca ochii cu mâinile murdare, trebuie să se spele pe maini bine dupa venirea de pe stradă și strângeri de mână. Unghiile trebuie tăiate în timp, astfel încât să nu se acumuleze bacterii și murdărie sub ele. În cazul în care un copil poarta lentile de contact, trebuie să monitorizeze cu atenție igiena lor, pentru a pune pe și să decoleze cu mâinile curate, pentru a schimba lichidul în timp, pentru a evita punerea pe obiectiv chiar în ochiul stâng și vice-versa. În fiecare zi, în dimineața trebuie să se spele bine ochii de mucus acumulate pe noapte. Asigurați-vă că pentru a consolida sistemul imunitar nutriție adecvată, pregătire fizică, și activitatea fizică. Și apoi organismul poate rezista bacterii și orz, nu va fi frică!