Controlul ventilatorului de calculator - l

Controlul ventilatorului de calculator - un dispozitiv pentru controlul vitezei de rotatie a ventilatorului (răcitoare). De obicei, controlul ventilatorului computerului instalat în port 5.25“, dar poate fi instalat în portul de 3.5" . Există un număr mare de panouri de acest tip - cu concluziile USB suplimentare intrări audio și accesorii suplimentare.tipuri de control ventilator de calculator

de control ventilator de calculator standard - un dispozitiv care vă permite să reglați viteza de rotație numai. Ventilatoarele sunt conectate direct la controler, iar viteza de rotație este reglată prin intermediul potențiometre.

Combinat de control al ventilatorului de calculator - un dispozitiv care este o combinație de controler de ventilator cu un alt dispozitiv sau funcție. De exemplu, acest tip de aparat nu oferă doar controler ventilator, dar, de asemenea, invertor / comutator de lumină, sau o combinație cu porturi frontale (USB, IEEE 1394, și așa mai departe. D.).Controlul ventilatorului calculator multifuncțional cu monitorizare a temperaturii - acest tip de controler oferă aceleași funcții ca și versiunea combinată, plus de monitorizare a temperaturii în timp real. De obicei, temperatura afișată pe ecranul LCD și îndepărtat prin senzorii interni, conectate la controler. În cele mai multe cazuri, controlere multifuncționale oferă alte funcții, cum ar fi porturi USB suplimentare, sau 1394 și poate cuprinde un monitor de tensiune și presiune a sunetului.

producătorii bine-cunoscute

Lian Li Industrial Co. Ltd., AeroCool Tehnologii Avansate, Cooler Master Co Ltd. INNOVATEK OS GmbH, Coasa Co. Ltd. ZALMAN Tech, Akasa (Asia) Corp, Listan GmbH Co.KG (Revoltec).