Copilul meu bate ce să facă

În lumea de astăzi cu creșterea cruzime a unui număr tot mai mare de copii afectați de violență, atât de către adulți și de către colegii. Ambii părinți și copiii trebuie să înțeleagă că nici un copil este în siguranță de la astfel de incidente. Dar acum sa întâmplat. Ce părinți și copilul? Ce să fac? În cazul în care pentru a merge și cum de a restabili dreptatea?Etapa 1: Evaluarea situației

Primul lucru de făcut - să se ia în mână, și, în orice caz, nu intra in panica. Amintiți-vă că în timp ce au comis acte de nici o răzbunare, legea de partea ta. Odată ce ați începe „disputa“ cu, s-ar putea suferi ei înșiși agresorii sau părinții lui. Prin urmare, abordează problema trebuie să cu atenție și corect.

Primul lucru de făcut - pentru a evalua gravitatea loviturilor. În cazul în care copilul are nevoie urgentă de asistență medicală, chemați o ambulanță! În cazul în care leziunile nu sunt viața amenințată, dar există urme de bătăi sau deteriorare a sănătății - aduce copilul la o unitate medicală. În cazul în care un copil are doar un ochi negru și o pereche de vânătăi, trebuie să treacă printr-o examinare medico-legală. În orice caz, primul pas este de a oferi primul ajutor și documentarea bătăii.

Pasul 2: documentarea bătăilor

În continuare intervievat, care a declarat în explicarea modului de a participa la bătaie, martori interviu, profesori și părinți. Din aceste documente au format materialul la cererea de inspecție. Pe parcursul celor 3 zile (și, în cazul în care termenul de șef al unui organism de anchetă extinsă la 10 zile), trebuie luată o decizie de procedură. Acest lucru poate fi o rezoluție pentru a transfera cererea privind competența, de a institui proceduri penale sau refuzul de a iniția proceduri penale. În cazul în care examinarea este necesar, verificarea poate fi prelungită de procuror la 30 de zile.Examinarea finală poate fi efectuată după încheierea tratamentului. Amintiți-vă că, atâta timp cât examenul nu este prezent, iar motivele pentru un caz penal nu sunt disponibile. Potrivit feței UPKRumyniyadolzhnostnoe în prezența cererii ar trebui să trimită o declarație magistratului, t. Pentru a. Art. 116 și art. 115 UKRumyniyachasti 1, care poate fi urmărită penal, se referă la cazurile de urmărire penală privată. După adoptarea cauzei penale procurorului, după declarațiile private ale urmăririi penale privat st.318 UPKRumyniyavozbuzhdaetsya dosar penal.

3. lucru Step-up

În cazul în care etapa dosarul penal anterior nu a fost sau a refuzat să inițieze un dosar penal, părinții copilului se poate aplica magistratului o declarație de acuzare privată. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți la îndemână o aplicație și soluție legist. Este recomandabil să contactați un avocat pentru memoriile de redactare competente.

Referință: cotryasenie creier chiar și cu un traumatism cranian închis (fără fracturi ale altor oase) este interpretată ca o lipsă de experți criminaliști chiar leziuni pulmonare și un caz penal nu este excitat.

În conformitate cu art. GKRumyniyanesovershennoletnie 1074, la vârsta de paisprezece până la optsprezece ani să poarte în mod independent responsabilitatea pentru daunele pe termeni generali. Cu toate acestea, în cazul în care un minor este nici un venit sau a altor bunuri suficiente pentru a remedia prejudiciul, prejudiciul trebuie să fie compensată de către părinți sau al tutorelui său. În conformitate cu familia zakonodatelstvomRumyniyaroditeli până când copilul împlinește vârsta de 18 ani sunt obligate să aibă grijă de dezvoltarea sa morală, morală și fizică.

În acest sens, părinții victimei este necesară pentru a încerca să atragă acei părinți responsabili răspunderea civilă sub formă de rambursare a cheltuielilor medicale, compensații pentru daune morale, penalizări pentru perioada de reabilitare așa-numitele pierderi de câștiguri fixe, costurile legale, etc.

Prin urmare, depune cererea de a recupera de minori și reprezentanții lor legali în favoarea prejudiciului moral prejudiciată și rambursarea cheltuielilor efectuate cu aplicarea tuturor documentelor, certificate, etc.

concluzie

În cazul în care instanța îndeplinește cerințele pentru beneficiul copilului victimă autorii și reprezentanții lor legali pot fi recuperate mai mult de 50 de mii. Frecați. Principalul lucru pentru a înțelege în această situație - nu stau cu mâinile în sân! Trebuie să acționăm! Chiar și atunci când cererea este depusă, părinții pot găsi murdăria maximă pe infractori, să ia o bună performanță pe copilul lor, înrola sprijinul martorilor și a persoanelor competente.