Corp flex - o cifră excelentă, timp de 15 minute pe zi

gene groase și lungi: cum să le crească la domiciliu

Corp flex - o cifră excelentă, timp de 15 minute pe zi

Corp flex - o cifră excelentă, timp de 15 minute pe zi

moduri simple de a dezvolta propriile gene


Aproape fiecare fată vise de a avea un lux gene lungi și groase, le excită sexul opus. Dar, din păcate, nu funcționează întotdeauna, și de lovituri de bici cad, nu ajunge la lungimea dorită. Pentru a atinge obiectivul de a femeilor cumpăra rimel scumpe pentru lungire a genelor sau pur și simplu efect creșterea acestora.Dar există modalități mai ușoare de a crește gene rapid și ușor la domiciliu. Punerea în aplicare a recomandărilor din viața noastră pot fi în mod independent și la domiciliu, fără ajutorul profesioniștilor. Este vorba de aceste metode otraschivaniya gene și vei învăța de la acest articol.

Efectuăm cercetări


Înainte de a porni la recomandări cu privire la modul în care să crească genelor acasă, ar trebui să știi că există o problemă în pierderea lor. Pentru a începe să afle ce ciclul de viață cili:


 • norma este, în cazul în care capacul inferior este 60-100 cilia, si de sus - 150-250;
 • Fiecare cililor creste timp de 6 luni, apoi cade;
 • Lungimea cilia: pleoapei superioare - 1 cm, inferioare pleoapei - 0.7-0.8 cm
 • cresc propriile gene, probabil, 25%.


Dacă observați că genele sunt rare și fragile, este necesar să se afle de ce sunt într-o stare proastă. Iată principalele cauze ale caderii parului si fragilitate:


 • alergii la produse cosmetice, pe care le utilizați: să acorde o atenție, dacă cilia a început să arate mai rău după ce a început să folosească unul sau un alt produs cosmetic;
 • lipsa vitaminelor A și B: pentru a le umple, suficient pentru a cumpăra o gamă de vitamine, sau introduceți în dieta zilnică de alimente bogate în aceste tipuri de vitamine;
 • utilizarea frecventă rimel rezistent la apa: nu este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, în caz contrar aceasta poate duce la o deteriorare a cililor și la pierderea lor.

Ce proceduri vor ajuta sa creasca gene lungi si groase

Corp flex - o cifră excelentă, timp de 15 minute pe zi


Că rezultatul nu a așteptat să pună la îndoială în mod eficient genele otraschivaniya la domiciliu ar trebui să fie abordată în mod cuprinzător. Procedura de bază va fi:


Puteți alege un singur lucru din listă, dar este mult mai eficient la moduri alternative diferite. Astfel, genele să fie hrănite cu toate vitaminele, vor fi consolidate, devin mai lungi și mai puternice.

Înainte de a aplica orice produs, vă vom spune secretele de utilizare și depozitare corespunzătoare. Rețete veți găsi un pic mai mic.


Se aplica un pic de ulei pe varful degetelor, ușor freca în pleoapei superioare, la rădăcinile cililor. Durata procedurii nu mai mult de cinci minute. Pentru masaj, se recomandă utilizarea unei combinații de părți egale de mai multe tipuri de uleiuri.
Ca o regulă, utilizați o mască cililor otraschivaniya a unuia sau mai multor tipuri de uleiuri. Este posibil să stoc pentru o utilizare viitoare. Capacitatea este cel mai bun de a folosi rimel sau creionul de ochi. Pentru a porni un tub de spălare bun, perie sau o perie, ștergeți uscat. Se umple rezervorul de personal instruit și închideți masca. Aplicați masca trebuie să fie foarte atenți ca nu intra in ochi. Zona pe care o tratează - rădăcinile cililor în partea superioară a secolului, peste genele de pe pleoapa inferioara si sub gene. Se va spala masca este recomandată după 10 minute după aplicare.


Utilizați tampoane de vată înmuiat în prepararea lor, stoarce și a pus pe ochi. Procedura durează aproximativ 15 minute. În cazul în care comprimarea se bazează pe plante, procedura poate fi extinsă la 20 de minute. Este util să se facă în fiecare zi, înainte de un masaj sau o mască.

Timpul optim pentru îngrijirea genelor


Cilia face tot posibilul, la sfârșitul zilei, după demachierea și curățare a pielii. Dar nu înainte de a merge la culcare, dar cel puțin o oră la 2-3, fondurile pe baza de timp pentru a absorbi uleiurile. Dacă se dovedește chiar înainte de a merge la culcare, asigurați-vă că pentru a șterge pleoapele și genele tampon de bumbac uscată la sfârșitul procedurii. În caz contrar, riscați trezire, în dimineața cu ochii umflati.

Și, desigur, înainte de a aplica un nou instrument, verificați dacă aveți o reacție alergică la ea!

Consolidarea remedii gene populare


Revizuind un număr suficient de diferite rețete și comentarii, am ales cele mai eficiente și, cel mai important, în condiții de siguranță. Acestea vor ajuta genele să crească fără a afecta lungimea dorită și grosimea în casă.

Uleiul de ricin este presat la rece

Corp flex - o cifră excelentă, timp de 15 minute pe zi


Ea ocupă primul loc pe bună dreptate. Ca un ingredient separat sau în combinație cu alte uleiuri, uleiul de ricin ajuta să crească în mod eficient gene. Și toate datorită proprietăților sale benefice influențează favorabil creșterea cililor. Pe lângă acizi cum ar fi acidul palmitic, linoleic, stearic, oleic, ricinoleic, ulei de ricin în compoziție includ vitaminele A și E.

Înainte de a aplica uleiul la cilii, cald tubul în mână. Asigurați-vă că pentru a verifica dacă sunteți alergic la acest ingredient. Dacă totul este în ordine, aplica ulei de ricin pe cilii recomandărilor noastre menționate mai sus. Este foarte important să nu fie leneș și pentru a îndepărta uleiul rămas înainte de a merge la culcare. Puteți spăla cu apă caldă.

Pentru a consolida cilia cresc înapoi uleiul de ricin diluat în proporții și brusture egale, ulei de migdale, se adaugă ulei de pește (omega-3) si vitamina E, sub formă de ulei. Această compoziție este doar pentru a fi distribuite pe cilii, se lasă timp de o oră, apoi se clătește cu apă caldă.

ulei de jojoba


Un depozit de vitamine, acizi, oligoelemente minerale - este uleiul de jojoba. Aceasta nu va ajuta doar să crească gene, dar, de asemenea, pentru a trezi becuri latente. Deci, genele devin mai lungi și mai luxuriant.

Se diluează într-un raport de 1: 1 de ulei de jojoba cu ulei de măsline. Această compoziție blândă poate fi utilizat în siguranță pentru masaj, a resturilor răspândite pe pleoapa superioară. Astfel, nu va sature doar cilii, dar umeziți pielea subțire a pleoapelor.

Un amestec de uleiuri


Tratați-ti genele posibil aceasta reteta minunata. În aceleași proporții uleiuri mixte: semințe de struguri. roz, semințe de in. ulei de migdale, ulei de ricin, germeni de grâu. Aplicați masca pe timp de 5-10 minute.


O combinație bună pentru o compresa: musetel si salvie sau musetel si albastrele. În timpul verii, puteți utiliza sucul acestor plante, iar în timpul rece al anului pentru a face supa pe ele. Ingredientele ar trebui să fie luate în proporții egale.

O alta planta care poate crește cu ușurință la orice moment al anului - l Usma. Conform legendei, Cleopatra și-a îmbunătățit cili sale aceasta planta. Suficient pentru a stoarce sucul pe un tampon de bumbac și se aplică pe păr. Aveți grijă atunci când utilizați, din moment ce intra in ochi, provoacă o senzație de arsură.

Sfaturi pentru îngrijirea genelor în timpul otraschivaniya

Corp flex - o cifră excelentă, timp de 15 minute pe zi


În realizarea recomandărilor noastre, în scopul de a dezvolta o de acasă gene groase și lungi, ar trebui, de asemenea, să respecte anumite reguli de îngrijire:


 • nu freca ochii tăi;
 • face zile de post pentru cili fără a utiliza produse cosmetice;
 • eliminați întotdeauna machiaj înainte de a merge la culcare;
 • Dormi suficient.


După cum puteți vedea, în scopul de a crește gene nu este necesar să se cheltuiască bani pe medicamente scumpe. Principalul lucru - dorința și starea de spirit buna!