crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Crema de ansamblu pentru ochi Vichy Idealia

Produsă piele crema pentru ochi ridurilor de la samplere Vichy în tub de 1,5 ml și 15 ml 50 ml borcan. Sonde, ca de obicei, este realizat dintr-un material umbră mușama roz. Scris pe ele numele agentului de pe partea din față și compoziția limbii străine pe de altă parte. Tubul cu același instrument arata mai atractiv, pentru că nu a adăugat elemente de design de aur (este capacul). Este ambalat cu ochi-prinderea tub roz într-o cutie, de asemenea, cu inscripția produsului, pe de altă parte, o listă completă a compoziției și a altor informații importante pentru cumpărător (termenul de valabilitate și așa mai departe). Pentru atractivitatea tubului de ambalare poate fi pus 5, deoarece este, de asemenea, o plăcere de a ține în mână. De asemenea, nu se poate ignora utilizarea de igiena - ca urmare a „gura de scurgere“ înseamnă lung stoarse punct de vedere economic degetele (dacă se dorește). standard, cutie de cremă - un recipient cu capac și ambalajul din carton în culorile menționate mai sus.crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Punctul culminant principal al acestei creme este un aplicator, care este ascuns sub capac. Acesta nu este un simplu nas lung, care în mod normal, ne-am obișnuit să le vedem în aceste tuburi. Aici producătorul a avut grijă de confortul de cumpărători lor, și în loc de gura de scurgere a creat așa-numitul aplicatorului. Datorită lui, nu neapărat pentru a stoarce crema pe degete - trebuie doar să facă aceeași procedură înseamnă ridicată și cu ajutorul siliconului „lame“, se distribuie uniform pe pielea de sub ochi. Nu este doar igienic, dar de asemenea, convenabil.

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Promisiuni producătorul sunt după cum urmează - crema ar trebui să reducă în mod semnificativ aspectul de cercurile intunecate din jurul ochilor și de a elimina ridurile superficiale. Dar, în cazul în care mijloacele de a face față cu sarcina sa inițială? Înainte de cumpărare înseamnă că trebuie să ne amintim că acest lucru nu este o crema medicala, iar pielea produsului, astfel încât elimină doar temporar defecte de sub ochi. Opinii despre acest lucru foarte diferit - unele proprietar crema acestui produs într-adevăr a ajutat, iar alte femei dezamăgit de efectul său. Dar el a fost într-adevăr depinde de mulți factori, cum ar fi adâncimea ridurilor, cauzele cercurile intunecate din jurul ochilor și caracteristicile individuale ale pielii. Prin urmare, nu putem spune că înseamnă rău doar pentru că nu funcționează în unele femei. De exemplu, în cazul în care cercurile intunecate de pe pielea din jurul ochilor cauzate de boală, nu există nici un produs cosmetic nu poate ajuta.

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Consistența crema este destul de gros, culoarea un pic gălbuie. Dar, în ciuda texturii sale groase, produsul absorbit destul de repede în piele. Cu toate acestea, mijloacele nu pot ajuta senzație prezența filmului gras, ar trebui să se aplice în cantități mici.

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Compoziția acestui mic tub are o listă destul de lungă de ingrediente. Pentru a afla mai multe despre Eye Cream Vichy Idealia, să se reunească analiza structura și de a înțelege modul în care aceasta este eficient:

 • Aqua - apă. Compoziția clasică întreprindere, o listă de aproape orice mijloc de produse cosmetice.
 • Dimeticona - silicon lichid. Hmm, este trist pentru a vedea la începutul compoziției cremă listei pentru ochi de silicon. Această substanță uleioasă este inodor, care, în cazul nostru este de a hidrata pielea din jurul ochilor și proteja de lumina solară. Ei bine, noi credem producătorul.
 • Glicerina - este glicerina. Prin natura sa, este un alcool vâscos care nu emite miros și este incoloră. Dar, cu toate acestea, funcția sa principală este doar hidratare. Da, fără alcool cuvinte frică, deoarece, în acest caz, este prezentă în compoziție o substanță numită glicerol, care formează o peliculă subțire, fără a lăsa afară de umiditate din piele, ceea ce face ramane hidratat.
 • Izononil izononanoat - Acest acid nonenoic ester și alcool nonil. silicon analog Safe parfum fructat floral. Acest instrument creează un sentiment de netezime și catifelare a pielii.
 • Alcoolul Denat - este forma mai periculos de alcool decât un agent de îngroșare inofensiv cetearil alcool. Pentru a fi sincer, este foarte ciudat faptul că într-o astfel celebre și scumpe produse cosmetice, nu îndeplinesc cele mai periculoase ingrediente ale compoziției. În cazul în care „dig“ în Google, puteți găsi o descriere amplă a acestei componente. Se usuca pielea, poate provoca roșeață și descuamarea pentru a avea chiar efectul pervers de întinerire. Dar, în ciuda toate acestea, acest tip de alcool este destul de comună în partea multor branduri cosmetice bine cunoscute.
 • Niacinamida - nicotinamidă. Ei bine, în cele din urmă de vitamine! Dar, într-un fel deja pe locul șase. Aceasta vitamina B3. Este un nutrient care nu este în corpul uman, astfel încât este necesar să primească din exterior. Sarcina sa este de a netezi ridurile, creste elasticitatea pielii si elimina petele de varsta. Din fericire, următoarea parte va fi la fel de util.
 • Butyrospermum parkii Unt - unt de shea sau unt de shea. Acest ingredient are o varietate de efecte, cum ar fi întinerire, hidratare, netezirea pielii, efect anti-reglare, consolidarea și așa mai departe. Dar, în scopul de a obține aceste efecte, acest ingredient trebuie să fie ridicat pe lista mijloacelor de compoziție. Dar noi sperăm foarte mult că, chiar și atunci când acestea sunt în locul șapte, unt de shea va avea în continuare efectul.
 • Alcool cetilic - aceasta este o formă utilă de alcool, care este utilizat pentru a crea unele produse cosmetice. Se numește alcool cetilic, în acest caz, acționează ca un emulgator, agent de îngroșare, umectant și balsam. Alcoolul din nou!
 • PEG-100 Stearate - componenta de îngroșare este oportunități secundare. Digital poate fi 2-6000, în acest caz indicat 100, adică consistență cremă ușoară. Din nou, adăugarea de ...
 • Glicerilstearat - creează o barieră de protecție pe piele ca un film subțire, care reține umezeala în piele. Încă o dată întâlnim „siliconi“. Trist ...
 • Ascorbil Glucoside - este vitamina C, care este stabilizat cu glucoza. Acesta acționează ca un antioxidant care protejează pielea. De asemenea, stimulează sinteza unei substanțe, cum ar fi colagen. Are efect anti varsta si albeste pielea. Ei bine, în cele din urmă din nou ceva util.
 • Acid Stearic - o substanță care ajută la celelalte ingrediente se amestecă bine împreună. În general, din cauza crema substanta are propria textura.
 • Mica - un mineral, care este foarte puține informații.
 • Carbomer - este carbomer. substanță destul de comună, care este utilizat pentru a crea mai multe produse cosmetice, inclusiv sampoane, creme și așa mai departe. Are un efect hidratant bland.
 • Extract de Glycyrrhiza glabra - un extract de lemn dulce. Este, de asemenea, componenta foarte misterios, din cauza informațiilor ei foarte puțin.
 • Trietanolamina - dietanolamină. Se stabilizează nivelul de spumă în detergent. Este ciudat de ce producătorul a adăugat-o în această cremă? Dar el pare să știe mai bine.
 • Vinyl Dimeticona crospolimer - această substanță este, de asemenea, numit elastomer siliconic. Nu este un supliment natural care conferă pielii un mod artificial, care foarte matasoasa si catifelata. Când va lista de componente utile?
 • Cafeina - un decongestionant, care stimulează circulația sângelui și tonurile pielii.
 • Dioxid de siliciu - este o pulbere care controlează strălucire pe piele. Vizual conferă pielii un tineresc și neted, dar din anumite motive este pe locul n-lea.


Mai mult, să fiu sincer, nu are nici un sens să împartă compoziția boabelor, ca și în cazul în care există are ingrediente benefice, apoi de la ei puțin ajutor, deoarece acestea sunt aproape la sfârșitul listei. Undeva dincolo de particule sclipitoare sunt sub titlul enigmatic care masca ridurile și temporar ascunde sub cercurile lor intunecate sclipitoare. După cum puteți vedea, compoziția nu este cel mai ideal pentru utilitate și naturalețe. Dar este în căutarea pentru cineva, deoarece unele dintre recenziile cremei proprietarii spun contrariul. Inainte de a da o citire tabel cu avantajele și dezavantajele acestui instrument.

Acum puteți face cunoștință cu apariția unei creme cu fotografia următoare.

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Pentru ce vârstă este cel mai bine să se aplice

Inițial, acest instrument poate fi folosit la orice varsta - astfel încât promisiunile producătorului. Și într-adevăr promisiuni pot fi de încredere, pentru că produsul este apt pentru a fi utilizat cu toate vârstele. Desigur, rezultatul va depinde nu numai de vârsta ta, dar, de asemenea, pe sensibilitatea pielii individuale, precum și de îngrijire pentru ea. Și acest lucru este valabil nu numai pentru revizuirea mijloacelor - orice medicament să nu fie în măsură să întineri pielea, mânca este într-o stare de neglijare.

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Recenzii de crema Vichy În mod ideal

Review-uri de pe Internet este într-adevăr o mulțime de negativ, dar am această cremă, și nu intenționează să „schimbare“ - este pielea mea sub ochi se transformă. Îmi place, de asemenea, hidratare și catifelare. Așa cum oricine.

Ridurile de sub ochi și acele cercuri din lipsa de somn sau peste alcool dispar numai atunci când îngrijirea pielii normale si o dieta echilibrata. Și pentru mine, nici o crema nu este necesară în acest mod.

Inainte si dupa

Doar uitându-vă la statutul de proprietarii pielii înainte și după toate aceeași cremă Vichy Idealia (idealurile Vichy) poate evalua rezultatul.

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta

Cele mai discutate saptamana

Recomandări pentru tine:

crema de ochi vichy idealia și comentarii despre aceasta