Creșterea ganglionilor limfatici axilari - răspunsurile și sfaturi

Bine ai venit! Sunt 29 de ani, am astfel de probleme. Undeva în 2,5 luni. câteva zile în urmă, a fost temperatura nu a durut nimic, atunci bronșită. O săptămână mai târziu, am constatat o crestere periferica ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului. Predat analize: HIV, sifilis expulzat, transformat analiza pozitiv asupra taksoplozmoz. SUA a demonstrat: în gât cu / 3 din lotsiruetsja suprafeței l / nodului postero lateral 14 * 6 mm formă ovală stânga, structură omogenă, dreapta - 11 * 4 este același. A fost în mamolog, a constatat creșterea ganglionilor limfatici axilari, rezultate ecografice: tesut glandular omogene de intensitate, medie de tesut adipos si tyazhistost fibroase moderat exprimate, nu conductele rasshireny.Obemnye și formarea chistice sunt absente. Axillae lotsiruetsja gipoehogennye l / nodurile cu contur plat clar, cu o separare clară în secțiuni cu un diametru de 1,0 cm. Rovamycinum propilic 20 zile la 3 MU 2p / sutki.Povtorno a trecut testele, test de sange nespecializat bine pe taksoplozmoz - NEG. dar ganglionii limfatici nu trece, nu scad și nu crește. Ar putea fi aceasta o oncologie? Dacă da, care este motivul pentru care un test de sânge este bun, nimic nu este ridicat? La ce medic încă aplică?Creșterea ganglionilor limfatici axilari - răspunsurile și sfaturi

Bună timp de zile. Ganglionii uzly- sunt „capcane“ pentru infectie, dar ele absorb agenți nocivi. În acest fenomen dumneavoastră între litere toxoplasmoza. Dar. Din păcate, „dispar“, acestea vor fi destul de mult. Pur și simplu creșterea L / site-uri deschise este un răspuns al organismului la agentul infecțios. Alarmat la standuri, fac doar ocazional cu ultrasunete a țesuturilor moi, cu scopul de a evalua dinamica l / noduri. Un test de sânge (non-specializate) în nici un caz nu demonstrează nimic teribil, fără a include inflamația, cancerul, și demonstrează, de asemenea. Pentru a efectua un diagnostic diferențiat al procesului simptomelor cancerului necesită o anumită temperatură, transpirație excesivă. o noapte specială, iar nodurile sunt cel mai adesea dureroase (dar nu toate simptomele) Această situație se numește limfadenopatie, nimic nu Cancerul nu este în această situație. le. în ceea ce privește Elena.

Bună din nou! 24.04 a fost sfătuit de onkologa.Ona a spus că este posibil să se facă o biopsie a uneia dintre unitățile, dar va fi 2-3 suturi, trebuie sa mergi la o clinica pentru un examen! În același timp, uita la toate testele, cu ultrasunete (anterior am scris despre ei), el a declarat care nu arata ca oncologie, a spus ea vitamine băutură luni, echinacea si balsam de 2 ori pe zi, 20% pe iarba (în prod.volshebnik simplu. vândute), la finalul unei întâlniri din nou. Dar cardul pentru a scrie următor. diagnostic: limfadenopatie de col uterin l / nodurile și sub LGM. axilar. sfaturi de ajutor, ce să facă și cum? Este posibil să „Veselka“ bea tinctura de ciuperci, spun asistă la toate tumorile? Vă mulțumesc foarte mult.

Creșterea ganglionilor limfatici axilari - răspunsurile și sfaturi


Alo Inutil să spun, fără inspecție. interpretarea datelor este dificilă. În cazul în care pentru a spune despre boli oncologice importante, testele de sânge ale transformărilor patologice nu recunosc. Relativ biopsie l / nod. Probabil într-un stadiu incipient pentru a efectua ac fin puncție l / nod la examenul citologic. În realizarea acestui studiu pentru a merge la clinică nu este necesar, doar un ac de seringă Pierce nodul și să ia materialul și observarea la microscop pentru semne onkopatologicheskih celule. Rezultatul poate lua în aceeași zi. (În cazul în care medicul trimite pe de urgență sa, adică CITO.) Fante audio care nu se realizează în mod specific. Diagnostic. pe care le-au fost:.?. Limfadenopatiya- este în creștere, l / noduri (care în această etapă este A. mai accesibil LGM - un limfom, de exemplu, o boală malignă a sistemului limfatic Pe baza acestei nevoi doosledovanie cu ultrasunete calitate foarte înaltă a abdomenului, FGS. + biopsie, FCC + biopsiya- pentru sine. în cazul în care nu există nici un diagnostic. atunci nu există nici un tratament adecvat. Prin urmare, utilizarea așa-numitului medicament pe bază de plante, nu este justificată. rezultatul global care apare și ficatul în sine „planta“. Poate tot a crescut L / uzly- suferă consecințele toksplazmoza. Apoi, de mare și nu este nimic teribil, dar se estompeze noduri va fi foarte mult timp. în ceea ce privește ES

! Zile bune timp pentru a face o nouă ecografie l / uzlov.Itog următoarea: grăsime glande mamare prezentate, tesut glandular si fibros. Structură conducte dolchatoe.Mlechnye nu sunt rasshireny.Uzlovyh și formațiuni cavernos nu raspoznano.No, în stânga axila lotsiruetsja l / noduri 20-25 mm structura simpla, dreapta - similar cu L / mm la 13-25. (Anterior, 2 luni în urmă a demonstrat ultrasonografia rezoluția l / y la 1 cm.). Periferici cervicală l / y nu este lăsat de gât vizualiziruyutsya.Na lotsiruetsja l / o 16 * 6 mm (anterior a fost de 14 * 6 mm) pe o suprafață laterală, similară cu cea din dreapta l / mm la -4-7 (anterior 11 * 4 mm). a fost re-admitere la oncolog, puncție-l face să renunțe, în ciuda faptului că sunt foarte solicitate, el a spus că puncție cancerul nu arată, du-te caute alți medici și vă permit să faci, și de mare și du-te să fie tratate la un terapeut local sau se intinda pe biopsiyu.Po mare acest oncolog a spus că de la ei (medici) va determina dacă pacientului PAK sau nu, ylechatsya oameni, fie nu au, să zicem stai jos și să fie tăcut despre puncție lui, etc. In ciuda faptului ca, pe langa Dr. uzist, de asemenea, a insistat pe site-ul puncție pentru un început. Ultrasunete a abdomenului fără patologie, biochimie normală, sfaturi nespecializat norme.Dayte test de sânge, ce să fac? Sunt preocupat de creșterea axilară l / u.I dacă puncție poate face un medic de la o clinica simpla sau doar un medic oncolog? .Ogromnoe vă mulțumesc. (Belarus, Mogilev, aici sunt medicul nostru minune își închipuie Cel Prea Înalt)

Creșterea ganglionilor limfatici axilari - răspunsurile și sfaturi

Alo Din păcate, în viața noastră - nu este un caz izolat de neînțelegere. Mai mult posibil. că creșterea în l / noduri pe care este reactivă pe un fundal de mononucleoza. Mai ales creșterea unitățile L / coborârii au fost în locuri diferite (gât, axilă regiune), care nu este tipic pentru dezvoltarea cancerului. Și în acest caz, l / noduri pe termen lung va oferi puține informații. În cazul în care pentru a spune despre cancer. atunci există un „nod primar“, care a crescut foarte în primul rând, pentru că a fost cel care transmite datele. Alte / l noduri (ceea ce a venit mai târziu), de mare și nu poartă informații. Pe baza acestei puncție exploatație sau excizia biopsii- nu foarte informativ. Există o întrebare - și dacă pentru a face pielea tăiată nevoie? Într-o simplă puncție a clinicii este puțin probabil să facă. Conform studiilor, am realizat că o parte din l / nodurile merge în jos porțiunea de scurgere a scăzut, iar unele au crescut, dar cel mai important, că, în termeni cantitativi ai nu devin tot mai mari. Și dacă spun din nou despre cancer, in conformitate cu axilară l / nodurile metastazează cea mai mare parte a glandei mamare. și că sânului drept metastazare numai in axila dreapta. Pologayu că nu puncție biopsie orice, în acest caz, nu există nici un punct. Doar o observație. vitamina. și testele de control (ecografie si ecografie de san) ca un maxim la fiecare 6 luni. Datorită faptului că maximul studiilor ați făcut deja. Eu aduc un accent pe care limfadenopatie ar putea să dispară foarte mult timp. Principal că acestea nu au fost obtinerea mai mult din punct de vedere cantitativ. în ceea ce privește Elena.

Sfaturi sunt date doar în scopuri de referință. În conformitate cu recomandările rezultate luate, vă rugăm să consultați un medic.

  • Candidoza tratamentului gurii
  • Tratamentul negilor cu iod