Crezi în soartă și semne, în ceea ce - soarta - poate rasa speciala cu tine într-un fel sau altul

Mi se pare că soarta unei persoane încearcă să explice combinația remarcabil succes a circumstanțelor care au condus la acel moment in viata pe care ai despre destin. Acesta este un gând foarte romantic, unele lucruri în viața noastră nu se poate întâmpla la fel ca asta, și cu ajutorul unei forțe necunoscute a destinului. Dar aceasta este doar un simbol pe care toată lumea percepe ca vrea el :) Fa acest lucru ceva rău? Poate că în cazul în care graba la extreme, cum ar fi fatalism.Cred că fiecare persoană ar trebui să aibă un istoric pozitiv al sorții, despre care aș dori să-mi amintesc dacă era bine, o poveste minunata de amintirile noastre din copilărie. Am chiar și o astfel:

M-am întâlnit cu o doamnă din inima mea la universitate, am studiat pe același fir. Dar noi aproape că nu a comunicat, schimbul de doar câteva cuvinte în camera de fumat (fostă afumat). Am simțit că între noi și nimic nu poate fi vreodată. 3 ani mai târziu, am aflat că ea se duce să viziteze bunica ei, care locuieste vizavi de casa mea! Din acest moment, am început să comunice îndeaproape. Am omite detaliile și am să spun că ne iubim unii pe alții și este aproape soția mea :) Crezi în destin? Probabil că nu. Dar nu mă deranjează să ia în considerare acest „remarcabil de succes“, ca semn al destinului. „Poveste“ :)

specialist în marketing, antreprenor, CEO Neo Invest Technologies. Grup. muzician, poet, blogger.

Nu, eu nu cred. Și nu cred că sfatul soarta :)

Mai precis, nu este necesar să se creadă că totul este predeterminat: într-o relație sau de viață. Acest lucru nu este așa.

Relația - un accident în care avantajele sale, alegând ceva (care) cineva ne place sau se potrivesc - este angajamentul nostru personal de a forma imaginii sale, sau dorinta. În plus, se reduce la modul în care oamenii se vor apropia unul de altul pe mai importante și subtile forme. Așa că este mai logic pentru a determina relația numai dintr-o poziție de confort și fericire. Și orice reprezentare falsă a circumstanțelor fatale convergența și pauze. Daca esti fericit - vei fi bine, rău doar dacă cineva nu este fericit în această relație - ei bine, atât de mult se întâmplă. Așa că a făcut alegerea corectă și nu merită, pentru a schimba ceva.In viata - aproape totul depinde de tine. Puteți schimba o mulțime sau de a crea - și aici nu există bariere pentru tine. Singurul lucru care este capabil de a predetermina momentele din viata ta - este înțelegerea clară a ceea ce căutați ceea ce vrei, etc. Consultați-l și de a găsi fericirea dorită în totul.

Semne, este un sens mai intuitiv - dacă intuitia ceva „spune“ încearcă să asculte. Dar să logica și mintea nu te lasa :)

Într-un sens, cred. Nu cred că absolut totul în viața noastră este predeterminată, dar pe de altă parte, îmi place să cred că de coincidență interesantă nu este întâmplătoare. La fel ca :)

Și despre „divorț“ va spune povestea. O dată la școală mi-a placut băiat, un elev de liceu. El nu sa uitat deloc, nu am avut de a avea prieteni comuni, și nu am avut nici cea mai mică șansă de a obține chiar și în câmpul său vizual, să nu mai vorbim de altceva. Dar există un singur profesor a început să organizeze evenimente la care am participat. Ei au fost vorbind la diferite clase de poezii și povestiri pe un subiect, nu-mi amintesc acum. Când este timpul să vorbească în fața 11 „A“, sunt prilej sălbatic fericit să se arate, m-am gândit, în cele din urmă el mi-a observat acum, wow-wow-wow! Nu a fost chiulangiu, a apărut în școală în fiecare zi, și l-am văzut o zi înainte de prima lecție și schimbarea înainte de a doua. și chiar a doua lecție în care am fost, el nu a venit.

M-am gândit că există în această coincidență uimitoare unele ghinion, ironie a sorții. Ca în cazul în care universul se face în mod unic clar: nu a ta.

Cât despre mine - eu nu cred. nici un caz, nici o blocaje de trafic, și nimic altceva poate afecta în nici un fel relația, deoarece acestea sunt create de oameni. prins într-o minciună - nu influențează soarta, atunci omul este un mincinos. nu sunt îndeplinite în metrou - nu efectul de soarta, acest lucru înseamnă că vă puteți întâlni oriunde, oricând, cu oricine.

Tehnologia informației în viață și de afaceri.

Nu este nevoie să credem. E doar așa. Încearc-o pe propria lor experiență. Este ușor, doar uita-te la ceea ce se întâmplă și cum. Dar trebuie să nealinierea în propria sensibilitate percepție. clasice moderne, cum ar fi acest nazateylivy descrie această metodă. Și, prin urmare, nu mint niciodată.

. „nopți de vară în oraș mare în curând pe o respirație
cântând strumming în cazul în care conversații în cazul în care soapte
du-te să arate ca personal auzit de o jumătate de oră
noapte caldă în miracole obișnuite Moscova
luminile de-a lungul râului
Ei au pus toate limbile
atât prin vechea ușă
cântă proiecte
fum atrage cărbune
arc pe vagon
și cât de frumos că acolo
echitatie pe altcineva. "

deoarece soarta
De asemenea, dreptul de a veni
apoi ștergeți frunzele
cineva cu tine
.