Cu o lună pentru a atrage copilul

Cu o lună pentru a atrage copilul
Cu o lună pentru a atrage copilul
Cu o lună pentru a atrage copilul
Cu o lună pentru a atrage copilul

Fiecare mama vrea copilul ei sa fie mai sanatoase din lume. Acest lucru necesită o nutriție adecvată. Din primele zile de viață, firimiturile trebuie să fie laptele mamei, la început - l colostru, apoi apare lapte. Este foarte bogat in toate substantele nutritive, vitaminele și elementele necesare pentru creșterea și dezvoltarea copilului.În prima lună de viață a copilului mănâncă numai lapte matern, și nici o hrană suplimentară nu ar trebui să fie. Uneori, în cazul în care camera este cald, este posibil să se apă curată dintr-o sticlă. Cu cât copilul este aplicat pe piept, cu atât mai mult lapte mama. Toddler trebuie să fie hrănite întotdeauna pe timp de noapte. Desigur, aceste zile peste tot în lume sunt mama hrănite ca vrea copilul, pentru că se simte atunci când vrea să mănânce și cât de mult are nevoie să bea lapte. Dar există, de asemenea, susținători ai metodei vechi - hrănire pe ceas. În cazul în care mama nu are lapte, copilul este alimentat amestecuri - mama a luat mix care nu va provoca alergii copilului.La a doua și a treia lună de viață, și firimituri laptele matern de băut și nimic altceva. Apropo, mama mea nu ar fi de prisos să se abțină de la făină și dulce în primele trei luni, și să stea pe o dieta, astfel încât copilul a avut mai puțin probleme cu colici la stomac. Peste câte luni vă puteți hrăni copilul?

În a patra lună de viață, în cazul în care copilul este pe o dietă artificială, mirajul poate fi administrat sub formă de câteva picături de suc diluat cu apă 1: 1. În cazul în care copilul este alaptat - este necesar să se lase totul așa cum este.

În luna a cincea, privind hrănirea artificială poate fi administrat și sucuri și piureuri de fructe, cu toate acestea, este necesar să se monitorizeze îndeaproape reacția corpului copilului. Alaptat - în timp ce consumul de lapte.

În șase luni bottle- "poate fi dat supă de legume cu morcovi, cartofi, dovleac, ceapa si altele. Bebelusii alaptati - da și lapte și legume piureuri, dar atâta timp cât o componentă.

Puteți da cereale - hrișcă, orez, porumb.

Într-o jumătate de an este permis pentru a da un gălbenuș de ou de pui, fiert tare, cateva picaturi de ulei vegetal. Cu o lună pentru a atrage un copil - este de până la fiecare mamă în mod individual, în funcție de caracteristicile copilului ei.

În cele șapte luni deja kiddies poate fi administrat în dieta de pui, de vițel, iepure, pește, brânză de vaci, kefirchik, prăjituri, biscuiți, pâine.

In primele opt luni este pieptul mamei mele, precum și carne și legume piure, vă pot oferi diferite cereale cu lapte sau apă, piureuri de fructe.

În primele nouă luni este hrănire lapte, și este deja posibil să încerce să mănânce toate ceașca și lingura si bea dintr-o cană, puteți introduce compot.

În zece luni, puteți face supa cu perisoare, caserole brânză și alte feluri de mâncare pentru copii.

La unsprezece luni, se introduc alimentatie pentru copii: carne, pește, brânză de vaci, iaurt, legume piure, fructe, sucuri, băuturi din fructe, biscuiți, biscuiți, pâine.

Într-un an - aceeași putere ca și în primele unsprezece luni: puteți mânca totul, dar puternic sărat, dulce, conservanți, prăjit.