Cum de a actualiza antivirus ESET NOD32 Antivirus gratuit

Sunteți pe site-ul „NOD32 Update“. Ai venit aici pentru că există chei gratuite probabil ishite pentru ESET NOD32 Smart Security si NOD32 Antivirus. De asemenea, puteți căuta aici Update Server ESET NOD32 sau actualizare a bazei de date NOD32. Toate acestea veți găsi aici. De asemenea, oferim pentru a achiziționa o licență pentru anti-virus, la un preț scăzut. Suntem parteneri ai companiei ESET.Cred că știi că pentru funcționarea normală a anti-virus și actualizarea constantă este necesar pentru activarea licenței. Compania vă oferă o perioadă de încercare gratuită de un (30 zile), trei (90 de zile) și șase (180 de zile) luni, pentru a vă permite să vă familiarizați cu produsul liber anti-virus. În cazul în care perioada de probă este de peste vi se va cere. Dacă nu face acest lucru, cele mai multe funcții vor fi disponibile, inclusiv cele mai importante - actualizări de zi cu zi a bazelor de date de viruși. De asemenea, aveți opțiunea cea mai recentă versiune a software-ului ESET.

Pentru a activa licența necesară: numele de utilizator (conectare) și parola. Dacă aveți nevoie de o licență comercială, puteți achiziționa de la site-ul oficial ESET sau de la noi, la un preț mai mic. ESET NOD32 Smart Security si NOD32 Antivirus 5, 6, 7 și 8 versiuni, lucra în mod normal, timp de 30 de zile, fără a cere autentificare și parola, cea mai veche versiune de 4 cereri. Noi actualizăm mereu cheile la timp pentru NOD 32, ceea ce ar fi antivirus este capabil să lucreze fără întrerupere și nu a produs o infecție virală. Acum, haideți să aruncăm o privire mai atentă la ce metode de actualizare antivirus le oferim.

Acest tip de actualizare poate fi necesară în cazul în care, de exemplu, și nu aveți Internet sau se execută foarte lent. De asemenea, această metodă utilizată de către rețelele de administratori korparativnyh în cazul în care există o rețea, dar nu toată lumea are acces la Internet. Această metodă este adecvată pentru actualizări în masă în întreaga rețea. Desigur, acesta poate fi folosit pentru a actualiza acasă anti-virus. Du-te la secțiunea de meniu „“. Descărcați baza în sine. Resetați-l, de exemplu, pe disc C, în dosarul de actualizare. Și registre în setările antivirus astfel de mod de a actualiza «C: \ actualizare». Apăsați reîmprospătare și dacă este făcută corect, antivirus este actualizat pentru a afirma baza de date versiune. Pentru mai multe detalii pe o pagină de baze de date. Noi actualizează regulat baze de date anti-virus, deci este întotdeauna în stare proaspătă și actualizate.

Cel mai simplu și cel mai bun mod de a actualiza anti-virus este de a cumpăra o licență oficială. Este foarte simplu, cumpăra o licență și prin analogie cu cheile pe care trebuie să scrie datele de autentificare și parola, efectuați activarea și modernizarea ușor de la serverul oficial. Pe măsură ce menține dezvoltator antivirus, și vă permite să lucreze activ la noua versiune mai eficientă a antivirus.

Cel mai probabil, te-ai dus la această pagină de căutare pentru actualizarea bazei de date off-line antivirus ESET NOD32. Ai venit la dreapta, aici veți găsi cele mai recente actualizări de baze de date pentru antivirus NOD32. Astfel de actualizări utilizează în cazul în care computerul pe care antivirus nu este capabil să se conecteze la Internet pentru actualizări. De asemenea, baza de date pot fi utilizate pentru a face upgrade de rețea, de exemplu, în rețeaua korparativnoy sau o rețea de domiciliu.

Baza de date a prezentat site-ul. Acestea sunt actualizate zilnic si vei primi cea mai recentă actualizare a bazei de date. Pentru a le descărca trebuie să aveți cheia pe care o poate lua. sau ar trebui să fie. Actualizările pot fi descărcate separat pentru:

Aceste chei sunt potrivite pentru toate versiunile de programe antivirus incepand cu 3 (Dacă aveți Antivirus 3, 4, 5, 6, 7 și 8 versiuni, aceste baze cu siguranta faci).

Dacă nu aveți cheia, atunci aveți o altă opțiune.

Pentru a actualiza ESET NOD32 Antivirus sau ESET NOD32 Smart Security pe un PC local, urmați acești pași:

Descarcă arhiva cu actualizări de la această pagină (link-ul de mai sus).
Stocați-l pe PC-ul nostru, care nu este conectat la Internet (recomandăm, creați un dosar din rădăcina „C“ unitate)
Despachetați arhiva pentru a crea un folder (de exemplu, numele directorului - nod32).

1. Deschideți ESET NOD32 - fereastra principală.

2. Apăsați „F5“ și du-te la tab-ul „Update“, apoi „Opțiuni“

3. Apoi, în "Update Server" prompt, apăsați "Change" (Dacă nu puteți schimba serverul de actualizare, vezi instrucțiunile)

4. Sub „Update Server“, specificați calea către directorul cu actualizări (pentru noi este, C: \ nod32), apoi nazhymaem „Add“ și „OK“

5. Proveremyam am selectat folderul corect cu actualizarea.6. Înapoi la fereastra principală antivirus selectați „Actualizare“, apoi „Update virus versiune a bazei de date semnături“

7. Tot Acum, dacă ați făcut totul corect antivirus actualizat în mod corespunzător.

Această metodă este adecvată pentru toate versiunile de antivirus de actualizare ESET NOD32.

Să luăm câteva minute pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a computerului. Cu acest program puteți proteja sistemul împotriva posibilelor amenințări de software rău intenționat.

În plus față de funcțiile anti-virus standard (sistem de scanare), puteți utiliza o varietate de caracteristici suplimentare, cum ar fi verificarea e-mail și fișierele atașate acestuia, detectarea spyware, și așa mai departe. Este demn de remarcat interfata user-friendly în limba rusă, astfel încât chiar și începătorii pot înțelege funcționarea acestui utilitar.

 • protecție completă împotriva virușilor;
 • de detectare a spyware;
 • phishing de protecție;
 • disponibilitatea de versiuni pe 32 de biți și 64 de biți de sistem de operare Windows;
 • prezența localizare ruse;
 • posibilitatea de a descărca ESET NOD32 Antivirus pe un calculator;
 • Interfață simplă și intuitivă.
 • validitatea versiunii trial - 30 zile;
 • posibila incompatibilitate cu alți furnizori.

În general, a reprezentat programul nostru este o opțiune excelentă pentru a proteja PC-ul de la orice amenințări virus. Descarcă gratis cea mai recentă versiune a produsului ESET NOD32 Antivirus și încercați în timp ce scanează sistemul și vyavlyaet malware, dar, de asemenea, are grijă de siguranța dvs. pe web.

Singura limitare este o operațiune de 30 de zile a programului, pentru a continua să cumpere cheie de licență antivirus.

În ambele cazuri, puteți utiliza analogic ESET NOD32 Antivirus, de exemplu, RemoveIT Pro 4 SE, care este absolut gratuit, dar mai puțin funcțional.

Cum de a actualiza antivirus ESET NOD32 Antivirus gratuit
Taste proaspete pentru ESET NOD32

chei libere oficiale pentru o perioadă de 7 până la 30 zile pentru ESET NOD32 Smart Security (ESS) și ESET NOD32 Antivirus (EAV) furnizate de compania noastră parteneră ESET. Tastele sunt proaspete și actualizate în mod regulat. Cheile sunt potrivite pentru 4 - 10 versiuni de antivirus ESET NOD32.

Dacă nu ați instalat încă un antivirus „nod32“, selectați și descărcați 4 - versiunea 10 ESET NOD32 este posibil, la următorul link:

Pentru chei pot fi folosite în cele mai noi versiuni ale ECET nod32, aveți nevoie pentru a merge la site-ul oficial al ESET, la următorul link: convertit de la „numele de utilizator“ și „parola“ cheie de licență. care poate fi deja utilizat în versiunile mai noi ale ESET NOD32 Smart Security și ESET NOD32 Antivirus.

Puteți utiliza gata de utilizat chei (pentru ESET NOD32 9/10):

Cine nu a putut înțelege cum să instalați și să activați ESET NOD32 în mod corespunzător, consultați următorul videoclip detaliat, prezentat în exemplul următor:

ESET NOD32 Smart Security

Noul ESET NOD32 Smart Security 9/10 - o protecție cuprinzătoare de pe Internet, și datele de pe calculator pentru protecție maximă a utilizatorilor de Internet de la toate tipurile de amenințări și atacuri ale hackerilor. Noua versiune este echipat cu tehnologie nor și o protecție de mai multe niveluri.

Link-ul de la sfârșitul articolului unde se poate descărca și instala ESET NOD32 Smart Security 9 sau 10 noi.

Imagini ESET NOD32 Smart Security:

 • Protecție în timp real sistem de fișiere
 • HIPS - tehnologie de protecție proactivă, bazate pe analiza comportamentului.
 • Antifurt și antispyware
 • modul de joc
 • Protecția împotriva vulnerabilităților
 • Protecția împotriva atacurilor bazate pe script-uri
 • controlul parental
 • Protecția plăților bancare
 • firewall personal
 • Protecție împotriva atacurilor de rețea (IDS)
 • Protecția împotriva botnet
 • camera web de protecție
 • Protecția phishing
 • Protecția împotriva spam-
 • Protecție client de e-mail
 • Protecție acces Web
 • Nou! Un nivel suplimentar de protecție pentru plăți bancare și tranzacții financiare pe Internet.
 • Nou! ESET Smart Security acceptă acum semnătură de rețea care asigură identificarea rapidă și dispozitivele de blocare de pe utilizatorul de trafic malițios de intrare și ieșire referitoare la operațiunea roboții și lot înseamnă vulnerabilități.
 • Îmbunătățit! Graphical User Interface ESET Smart Security este inversată, cu apariția unui loc mai bun, și să lucreze cu aplicația - mai intuitivă. Acum, interfața acceptă limbi străine cu dreapta la stânga, cum ar fi ebraica si araba. ajutor online este acum integrată în ESET Smart Security conține un articole actualizate în mod dinamic pentru a sprijini.
 • Îmbunătățit! Instalarea ESET Smart Security și pentru a scana computerul a devenit mai rapid și mai fiabile, inclusiv prima scanare, care începe în mod automat la 20 de minute după instalare sau repornire.
 • «Modul Smart» inteligent pentru modul HIPS - este situat între modurile automate și interactive. Abilitatea de a identifica activitățile suspecte și procesele malware în sistem
 • Protecția împotriva botnet (Protecție botnet) - protejează calculatorul de a fi utilizat în rețele controlate pentru activități ilegale sau dezaproba pe Internet. Acesta ajută la detectarea programelor malware prin analizarea modelelor lor de comunicare de rețea și protocoale
 • Blocker exploata (Exploit Blocker) - suportă acum Java și ajută la îmbunătățirea detectarea și protecția împotriva acestui tip de vulnerabilitate
 • Modul de scanare suplimentar de memorie - funcționează în combinație cu Exploit Blocker pentru a consolida protecția împotriva malware-ului conceput pentru a ocoli detectarea produselor antivirus prin utilizarea de criptare și
 • ESET SysRescue live: O nouă generație de utilitate ESET SysRescue, care vă permite să creați un disc de pornire într-un dispozitiv USB flash media sau CD / DVD-ROM-ul cu capacitatea de a scana și a curăța sistemul de amenințări, chiar dacă Windows nu poate porni

După instalare, antivirus va rula în modul de testare de 30 de zile, în cazul în care doriți să se extindă activitatea sa, apoi utilizați. Acesta funcționează cu ESET NOD32 Smart Security și de la.

ESET NOD32 Smart Security 8 poate fi descărcat de aici:

-. 7. MMORPG. RPG on-line «». «» - MMORPG.