Cum de a actualiza nod32 antivirus gratuit

Lipsa unei conexiuni la Internet, expirarea licențelor și probleme cu cheia de activare - cauza principală a problemelor cu actualizarea bazelor de date semnătură Eset program antivirus NOD32.Cel mai adesea, o astfel de problemă apare cu versiunea fără licență a aplicației, sistemul nu poate identifica utilitatea și refuză să actualizeze baza de date. În proprietarul legal al programului de cauze, chiar mai prozaic: nu reînnoirea la timp a licențelor și întârzierea ultima actualizare mai mult de o lună. În general, acestea și altele există o nevoie de a actualiza antivirus nod32 gratuit, în unele cazuri, fără un nume de utilizator și o parolă.

Pentru a începe procesul de actualizare, un utilizator trebuie să fie în prezența a două lucruri: software-ul instalat, nod32 și pachete de service. Pachetul poate fi descărcat de pe resursa oficială, iar pe site-ul nostru.

Cum de a actualiza nod32 antivirus gratuit


actualizare antivirus Nod32 - Funcționare

Activați antivirus. În fereastra principală a aplicației, faceți clic pe opțiunea „Update“, care poate fi accesat prin apăsarea tastei F5. În fereastra Setări, activați elementul „Change“, și apoi specificați calea către locația definițiilor de viruși descărcate. Acum, faceți clic pe „Add“, și cu comanda modificările de economisire Confirmare OK.

După aceea rămâne încă o dată a activa „Update“ și faceți clic pe „Actualizare bază de date de semnături.“ Actualizarea are loc în PC-ul local, astfel încât utilizatorul să nu-i pasă de problema modului de actualizare antivirus ESET NOD32 fără o conexiune la internet. Din cauza lipsei de interferență de antivirus pentru a efectua acest proces pe un PC poate rula orice sistem de operare, indiferent dacă este vorba de o modernă pentru Windows 7, 8, sau XP „omul cel vechi“.

Caracteristici speciale ale Nod32 Eset

Opțiunea „Schimbarea“ este activă numai în III / IV versiuni ale NOD 32. În cazul în care antivirus utilizator 5-a generație, atunci el va trebui să folosească următorul algoritm. Turn windose în modul de siguranță. Mai departe secvențial activați Start comandă - Run - regedit.