Cum de a aduce o pată de ulei de floarea soarelui, cu metode dovedite haine

Spot pe ulei de floarea soarelui pot apărea perfect pe hainele noastre, de exemplu, în timpul preparării alimentelor, și ruina astfel încât imperceptibil nu numai starea de spirit, dar, de asemenea, apetitul. La urma urmei, în viitorul apropiat, trebuie să ne gândim nu la mâncare, ci despre modul de a elimina pata livrate. Dacă nu posedă informațiile necesare pentru a face acest lucru nu va fi ușor. După ce toate urmele de ulei nu se dizolvă apă, acesta este absorbit rapid în materialul textil și apoi, atunci când congelate, display-uri foarte sărace chiar și pulbere scumpe.Dar, din fericire, nu trebuie să ruleze la magazin pentru pulbere, ca „de salvare“ haine murdare pot fi metodele tradiționale simple, testată în timp. Mai jos, considerăm cele mai eficiente.

Metodele Acasă care pot obține cu ușurință scăpa de urme de ulei de floarea soarelui

  • Amidon. Profitând de această metodă minunat nu lasă pete nici o șansă. Pentru procedura, veți avea nevoie de un amidon obișnuit, o cârpă curată și fier. Doar se presara pe partea de sus a unei cantități mici de pete de amidon, se acoperă cu o cârpă și de fier cu fier cald. În cazul în care la fața locului este atât de mare încât nu este îndepărtat din prima încercare, pur și simplu repetați procedura folosind un nou amidon.
  • Sare. Amidon, desigur, este în fiecare casă, dar dacă a ajuns brusc la momentul nepotrivit, puteți folosi sare. Această metodă este aceeași ca și cea precedentă. Zona contaminată este presărat cu sare, a pus pe partea de sus a unui material curat de bumbac, care este călcată de fier la cald. Este foarte simplu.
  • Hârtie igienică. În cazul în care metoda de sare pe care nu-l place, l utilizați în loc de hârtie igienică. Este la fel de bine absoarbe uleiul. O bucată de hârtie, pliat de 3 ori, sub zona contaminată, iar al doilea - pe ea. Pe partea de sus a hârtiei, așezați o bucată de pânză și fier de fier. Lucrarea ar trebui să fie schimbat, deoarece este poluarea. Continuati procedura până ce, până când toată grăsimea nu va merge la hârtie.
  • Acetonă. Dacă petei de petrol a fost pus pe haine, nu au fost în stare să-l retragă, iar acum le-a mâncat în țesătură și congelate, utilizați acetonă sau benzină fără plumb. Mai întâi impregnare zona murdară cu apă, apoi cu un tampon de bumbac pentru a aplica urme de acetonă de ulei, hârtie de acoperire, corespunzător fier fierul cald și când nu mai rămâne nimic de pete, se spală produsul cu apă caldă, cu săpun.
  • lichid de spălat vase. Aceasta este o metodă foarte simplă, eficientă și dovedită. Ia-un recipient adecvat și se amestecă în 0,5 cană de apă caldă, 1 lingura. l detergent și 1 linguriță. l amoniac. Se amestecă bine, se înmoaie soluție preparată în pânză de bumbac sau de tampon curat și trata site-ul de țesut de partea greșită. După aceea, acoperiți pata cu hârtie și fier cu fier cald. Totul este acum pe urmele mai rămas nimic!
  • Terebentină. Ia-o bucată de recipient și se amestecă săpun ras, 2 lingurite. l terebentină și 1 linguriță. l amoniac. Se amestecă bine, se aplică înseamnă o zonă contaminată gătită, așteptați 5 minute și se clătește totul cu un burete înmuiat în apă.


în concluzie

Folosind metodele de mai sus în acest articol, veți obține cu ușurință scăpa de urme de ulei, si foarte curand va uita despre orice probleme se dezvolta. Cu toate acestea, merită să ne amintim că o mulțime depinde de faptul dacă pata a fost pus pe unele tesatura. Ca să nu strice accidental haine, înainte de procedura, verifica fierte înseamnă o mică zonă de țesut pe interior.

Mult noroc și bon Appetit!