Cum de a albi de plastic îngălbenit moduri naționale eficiente

spumă

Foarte des plastic îngălbenite - este rezultatul subsidence la suprafața de praf obișnuit, murdărie sau murdărie. În acest caz, pentru a rezolva problema de produse de curățare este ușor - doar se spală în apă obișnuită cu săpun, înarmat cu un burete sau o perie cu peri moi.Pentru plastic albesc, se poate absorbi, de asemenea, elementul în soluție de sodă și pulbere de spălat. Într-un litru de apă este necesară pentru a dizolva 20 grame din fiecare dintre aceste substanțe, urmate de o pune înapoi plastic și se lasă timp de cel puțin șase ore.

Alcoolul este capabil să dizolve ușor suprafața pieselor din plastic, utilizarea atât de atentă a acestei metode va albeasca îngălbenit practic din orice motiv de plastic.

Cel mai bine este să folosiți o cârpă curată, fără scame, umezită cu alcool. Înainte de a trece la prelucrarea tuturor detaliilor, încercați să ștergeți unele secțiuni în umbră. În cazul în care alcoolul nu strica suprafata, poate fi ușor de curățat cu întregul articol.

In loc de alcool poate fi purificat printr-un plastic îngălbenit și cu acetonă. Umeziți o cârpă curată, uscată sau o cârpă în lichid și ștergeți ușor locurile potrivite. Păstrați pe suprafață în timpul tratamentului nu este a rămas umiditate excesivă sau pete. Și în acest caz, întotdeauna asigurați-vă că acetona nu doare, după ștergere o mică parte a produsului.

Instrumente pentru tratarea monitoare și PC-uriUșor materiale plastice ajuta servetele, albirea destinate îngrijirea calculatoarelor, vândute în magazine specializate. Potrivit experților, după o cârpă de curățare ponosită calculator se pare aproape ca nou. Împreună cu PC-ul, puteți utiliza, de asemenea, acest instrument pentru a curăța și alte produse din plastic.

Curățare și reducerea plastic

Alte suprafețe din plastic de îngrijire caracteristică specială - acestea sunt diferite de curățare și restauratori sunt vândute în magazine de piese auto. Cu aceste spray-uri nu pot albesc numai plasticul, dar să-l acopere cu un strat subțire de protecție.

agenți care conțin clor

peroxid de hidrogen

Multe gospodine reveni cu succes ustensile de bucătărie albă, folosind peroxid de hidrogen normale vândute în farmacii. Umeziți buretele în soluție și ștergeți cu atenție piesa îngălbenită.

Peroxid nu numai că ajută la eliminarea mizeriei de suprafata si produse petroliere, dar chiar și capacitatea de a albeasca ferestrele, îngălbenite de fumul de tutun.

Pentru a îmbunătăți rezultatele, puteți amesteca, de asemenea, peroxidul cu orice pentru îndepărtarea petelor pentru a dizolva amestecul de apă și a pus la piese din plastic pentru câteva ore. Pe litru de apă este necesară pentru a adăuga aproximativ 40 de grame de droguri.

În cazul în care nici una dintre metodele propuse nu vă aduce rezultatul dorit, este de a profita de cele mai recente instrument puternic, și anume vopsea produsele de culoare albă, de exemplu, prin intermediul unui aerosol.

Cum de a albi de plastic îngălbenit moduri naționale eficiente

Cum de a albi de plastic îngălbenit moduri naționale eficiente