Cum de a albi de plastic îngălbenit - răspunsuri la fața locului pentru femei

Elaine a întrebat cum de a curăța de plastic îngălbenit pentru a face din nou alb?

Cuprins:

Și astfel în timp, materialul plastic este expus influenței factorilor adverse, sub influența care tinde să se îngălbenească. Și nu este întotdeauna posibil pentru a decolora materialul.Cum se albeasca de plastic îngălbenit? Există unele tipuri de instrumente pentru a ajuta la albeasca plastic, de exemplu:

Încercați să utilizați alcool - metanol, etanol, izopropanol, etc. - o descoperire. Dar, doar ține cont de faptul că toate experimentele chimice ar trebui să se desfășoare într-o zonă bine ventilat, purtând mănuși și, în unele cazuri, și ochelari de protecție. Și să nu strice lucru, este mai bine să încercați mai întâi spălare de pe o mică bucată de plastic într-o zonă în umbră.

Curățarea plastikapozheltevshy din plastic

In loc de alcool poate fi purificat printr-un plastic îngălbenit și cu acetonă. Umeziți o cârpă curată, uscată sau o cârpă în lichid și ștergeți ușor locurile potrivite. Păstrați pe suprafață în timpul tratamentului nu este a rămas umiditate excesivă sau pete. Și în acest caz, întotdeauna asigurați-vă că acetona nu doare, după ștergere o mică parte a produsului.

Instrumente pentru tratarea monitoare și PC-uri  • Albesc plastic îngălbenit pe frigider prin utilizarea clorului. Se înmoaie părțile detașabile peste noapte, în orice detergent care conține clor și în spălare dimineață, în mod obișnuit.
  • Este de asemenea posibil să se prepare o soluție de sodă tehnice o lingură și praf de spălat. Se dizolvă toate într-un litru de apă. Soluția rezultată se înmoaie de plastic si se lasa sa stea timp de o oră câteva. Apoi se clătește cu apă curată.
  • Tastatura și monitorul pot fi achiziționate în magazine tampoane impregnate cu o compoziție de curățare. Ele nu zgârie suprafața, ci pentru a face față în mod eficient cu îngălbenire.

Pași pentru materiale plastice: albirea

  1. Începeți cu umezire piese din material plastic.
  2. Unele dintre cometei pe peeling burete și a început să cutreiera.
  3. Este nevoie de o mulțime de grăsime cot și de timp, dar va galben, cu unele exfoliant.
  4. Când galben se îndepărtează, se spală în apă și o bucată de detergent de vase.
  5. Se clătește bine cu apă curată și uscați-l.

Metoda de peroxid (pentru plastic ABS)

9) De asemenea, puteți încerca să se spele plastic cu acetonă, dar trebuie să fim atenți, deoarece unele tipuri de materiale sunt dizolvate într-o anumită substanță. Prin urmare, să ia o bucată de lână și umezește în acetonă (astfel încât prelucrarea produselor de care nu a fost picurare) și rapid șterge pe orizontală de sus în jos.

10) În cazul în care, cu toate acestea, nu puteți elimina îngălbenirea cu folie de plastic, puteți încerca să actualizați obiectul cu ajutorul spray cu vopsea.

Plastic poate încerca, de asemenea, să se spele acetona. Dar ține cont de faptul că unele specii de acest material dizolvat în ea. Ia vata si inmuiati-l cu acetonă, astfel încât procesarea lucrurilor nu a existat nici pete. Ștergeți nevoia de mișcare rapidă pe orizontală, de sus în jos.