Pecingine la om etapa inițială foto

Pecingine la om etapa inițială foto
Herpesul este o boală de piele umană, care se caracterizează prin apariția pe cutanat acoperire rash „noduli“ fine senzația de mâncărime sau papule pete inflamatorii.Patologia este cauzată de infecții virale sau fungice. Aproape toate tipurile de boli (cu excepția câtorva) diferită de contagioasă și reprezintă o amenințare pentru oameni în jurul absența unui tratament adecvat. Patologie poate afecta orice parte a corpului.

Există mai multe soiuri de privarea unei persoane: o fotografie, simptome și tratament pe care le-am discutat în detaliu în acest articol.

Tipuri de privarea unei persoane

Pe baza cauzele apariției negând persoanei, natura manifestărilor și a simptomelor sale pe care îl însoțesc, produce un număr mare de soiuri ale acestei boli.

Cele mai frecvente tipuri de priva o imagine detaliată este după cum urmează:

Manifestarea simptomelor bolii depinde de ce tip de privarea unei persoane lovit de piele. Mai jos, ne uităm la fiecare dintre tipurile de mai detaliat.

Ce este herpesul la om: fotografie

Pecingine la om etapa inițială foto

Vezi mai multe fotografii și am citit despre simptomele si tratamentul diferitelor tipuri de herpes la om poate fi un pic mai mic.

Pecingine roz la om

Acesta este agentul cauzal al acestui tip de boală nu este cunoscută, dar poate apărea după o infecții catar.

(. Vezi foto) Principalele simptome de licheni roz, găsit atât la adulți cât și la copii:

  • apariția de pete roz pe corp;
  • mâncărime, peeling.

De obicei, boala începe, pielea apare o singură pată de culoare roz (numit la fața locului părinte) având o formă rotunjită și o margine roșiatică. In centrul pielii la fața locului uscate, curățate de păstăi. De-a lungul timpului, pata părinte începe să crească în dimensiune.

Astfel, într-una sau două săptămâni, din zone izolate de debut ale pielii acoperite cu dimensiuni mai mici pete de culoare roz. În zonele afectate ale pielii cu herpes zoster roz observat mâncărime slab pronunțat

Cum de a trata?

După câteva săptămâni de licheni roz sunt singuri. Pentru a accelera recuperarea pacienților, se recomandă:

La momentul respectiv, se recomandă pentru a reduce cantitatea de tratamente de apă, pentru ceva timp să nu folosească produse cosmetice pentru pielea corpului, nu poartă haine de lână. Este imposibil să se pieptene, și frecați zona lichenul roz.

Pecingine la om etapa inițială foto

Lichen planus la om

Se pare ca o erupție roșie care lovește pielea, în plus față de membranele mucoase (de obicei, în cavitatea orală) își schimbă forma unghiilor (vezi. Fotografia). De obicei, boala este insotita de prurit. Mai frecvent la femei în vârstă de 40-60 de ani, boli ale căilor biliare și predispuse tractului digestiv, persoana cu diabet zaharat.

Cum de a trata?

Tratamentul lichen plan au început să elimine toți factorii care ar putea declanșa dezvoltarea bolii. Pacienții sunt încurajați să se protejeze de contactul cu alergeni profesionale și de uz casnic, pentru a procesa focarele infecției și să acorde o mai mare atenție la tratamentul bolilor oportuniste.

Când prezența pronunțată antiinflamatorie pacientului mancarime, medicamente antialergice si antipruriginoase (de exemplu, Claritin sau Tavegilum Telfast) pot fi atribuite.

Pecingine la om etapa inițială foto

Pitiriazis (multicoloră) priva o persoană

Această infecție fungică se manifestă sub forma unor pete decolorate sau pete maro sau roz. Colorația variază în timp, la fața locului solzos (a se vedea. Foto).

pete mici, uneori, îmbinare, și există buzunare mari, cu contururi neregulate. Ei nu se întuneca atunci când sunt expuse la lumina soarelui. Pruritul, transpirație excesivă. Localizate în piept și gât.

Pentru a trata aceasta boala au nevoie de cuprinzătoare. Terapia versicolor Tinea la om implica utilizarea unguente antifungice și forme de tablete de medicamente antifungice.

La rândul său, lichenul roz rezolvă de multe ori pe cont propriu și nu necesită pregătirea unui program de tratament. Pacienții sunt instruiți pentru a evita insolației mare, să renunțe la purtarea și de a reduce synthetics numărul de proceduri efectuate de apă.Pecingine la om etapa inițială foto

Herpes zoster la om

Boala este virală, care este agentul cauzal al virusului varicelei. Dezvoltarea herpesul zoster la persoanele cu imunitate redusă, atunci când și după răcirea bruscă a suferi de stres. Persoanele afectate in varsta sa, HIV-pozitivi și cei care nu sunt un copil a avut varicela. Cu toate acestea, chiar și disponibilitatea istoriei varicelei este nici o garanție că zona zoster nu a lovit piele la varsta adulta.

Boala se caracterizează printr-o leziune unilaterală a pielii predominant pe trunchi, stare generală de rău general, o ușoară mâncărime, febră și durere de tip nevralgic în locurile de creștere viitoare vysypaniy.Nablyudaetsya în ganglionii limfatici locale și formarea de papule, transformându-se în bule cu conținut clar.

Decât pentru a trata pecingine?

Tratamentul medicamentos include utilizarea de medicamente antivirale, cum ar fi „Valtrex“, „Famvir“ sau „Aciclovir“, care inhiba virusul herpes, deoarece în ambele leziuni primare și secundare ale acestora.

precum și medicamente numit imunostimulatoare, cum ar fi „Isoprinosine“ la corpul însuși a luptat cu succes a bolii. În plus față de preparatele orale sunt necesare unguente, geluri și soluții de impact local - „Alpizarin“, „Epigenes“, „Zovirax“, sau loțiuni de interferon.

Pecingine la om etapa inițială foto

pecingine alb la om

șindrilă albe in primul rand se deosebeste de celelalte - un fel de leziune, leziuni pigmentate care formează pete albe. El face pielea mai deschisă, și poate lua forma unei zone circulare de până la 4 centimetri. Uneori, herpes poate provoca mâncărime și la exfoliere, și în timpul iernii, inflamatia.

optiuni de tratament

Atunci când lichenul alb simplu, tratamentul local este utilizat exclusiv pentru a atenua zonele afectate. Pentru aceste scopuri, utilizate în mod obișnuit unguent pe baza de lanolina, precum și crema de copii obisnuite.

Dacă pata uscată și lipsindu inflamate (acest lucru se întâmplă uneori în timpul iernii) folosit un unguent cu hormoni, de exemplu, crema de hidrocortizon (1%).

Pecingine la om etapa inițială foto

Pecingine la om

Al doilea nume al acestei patologii - trihofitia. Ciupercile provoca boli care afectează pielea umană. Boala este inițial asimptomatică, astfel încât să recunoască pecingine într-un stadiu incipient este destul de problematică. Manifestarea clinică a bolii începe cu o umflătură sub formă de pete roșii sau roz, cu limite clare.

După această umflare începe să crească, iar la margini sunt bule care formeaza lopayas crusta pruriginoase. Pielea în centrul spotului începe să se exfolia. Păr situat la locul de leziuni incep sa din subțire sau rupe. In cazul stripping pe zona de piele golaș are forma unei pete roz pal cu tăiate în formă rola.

Cum de a trata la domiciliu?

Tratamentul se poate extinde cu aproximativ următoarea schemă.

  1. unguente locale, geluri, creme sau spray-uri, cum ar fi clotrimazol, mikoseptin, Terbinafine.
  2. Dimineata: tratamentul cu iod. Tratamentul cu unguent seara, care conține acid salicilic.
  3. Lapte Vidal. Acesta este gătită într-un departament de prescripție și include șase pentru a combate componentele ciuperca.
  4. În interior timp de 2-3 săptămâni: griseofulvinului. Este un agent natural anti-fungice îngust medic direcțională poate fi înlocuită cu alte medicamente, capacitatea de a lupta impotriva agentilor patogeni Impetigo Microsporum canis și tonsurans Trichophyton.

Paralel cu anti-fungice medicamente medicul dermatolog poate prescrie imunomodulatori si complexe de vitamine pentru ridicarea imunității.

Pecingine la om etapa inițială foto

Microsporia la om

O altă specie de fungi de licheni, mai mult decât atât, există momente când mikrosporiya confundat cu pecingine. Agenții cauzali ai acestor boli sunt diferite, atunci când aceasta ciuperca Microsporum, numit mikrosporium Kanis, este diferit de o ciuperca care cauzeaza herpesul.

Când apare microsporia pielii la fața locului roz, cu margini ascuțite și descuamarea. Parul este rupt la nivelul pielii 4-5 mm. Cel mai adesea, infectia se produce de la pisici și câini, și posibila contaminare a oamenilor. Boala afecteaza cel mai adesea copii, deoarece ei sunt, din cauza curiozitatea lor vin în contact permanent cu animale, nu numai acasă, ci și pe stradă.

Tratate la domiciliu?

In tratamentul Microsporum scalpului droguri de alegere este griseofulvina - antibiotic produs de mucegaiuri. Griseofulvin este descărcat sub formă de tablete de 125 mg. Medicamentul se administrează zilnic în 3-4 doze divizate in timpul mesei, cu o linguriță de ulei vegetal, care este necesară pentru a crește solubilitatea griseofulvinăși creșterea duratei de valabilitate a acestuia.

Pentru a vindeca mikrosporiya din piele netedă antifungici exterior utilizat fără păr prejudiciu.

În inflamația marcată rezonabil să se administreze o combinație de medicamente cu hormoni suplimentare.

Pecingine la om etapa inițială foto

psoriazis

Nici un nume mai puțin frecvente de psoriazis la om - psoriazis. Boala este cronică, se caracterizează printr-o latentă, combinată cu recidive.

Rashes psoriazis expuse inflamațiile și sunt localizate în principal în partea exterioară a suprafețelor extensori.

Pecingine la om etapa inițială foto

Cum de a trata impetigo la om?

La detectarea oricăror leziuni suspecte la nivelul pielii este necesară pentru a vedea un specialist, așa că decide să trateze herpesul decât cel mai rapid și eficient. Formele avansate ale bolii sunt vindecat mai greu, așa că grăbește-te la medic este necesar pentru formele inițiale ale bolii.

Pecingine poate retrage folosind remedii populare, dar mai sigur să fie în continuare de îngrijire medicală. Chiar mai bine - o combinație de metode farmacologice pentru a elimina din medicamentul acasă.