Cum de a albi pielea de sub brațe - tot ce ai vrut să întreb

mai închis sub brațe, între picioare și sub sani!

marina. Cine știe cum să scape de aceste întunecare! Eu am este pur și simplu aproape negru! Nu știu cum înseamnă acest lucru are borotsya.Mozhet kakienibud pentru albire a pielii! Vsgo mai mult îmi pasă de piele sub brate ca pansament orice, fără mâneci korvtu simt foarte nesigur!Iraționalitate. Voi urmări tema - Eu, deși am finaliza, mâinile completă și nici o astfel de problemă, dar fiica mea - același chin ajuns - timid să poarte pulovere și Sarafane fără mâneci. astfel încât numai că nu a făcut - toate fără nici un rezultat!

Sandy. Nu am nici o problemă cu axile și între picioare aici este ceva ca un negritoski întunecare în piscina din acest motiv, am ezitat să merg. Deși încă mă duc.

În primul rând, aveți nevoie pentru a înțelege de ce încă axile schimba culoarea? De ce milioane de femei și bărbați se confruntă cu problema modificărilor pigmentare a pielii in partile intime ale corpului?

Există mai multe motive. care întunecă subsuoară, dintre care cele mai frecvente sunt vârsta post-natale sau modificări hormonale care au loc în organism.

Dacă credeți că aveți doar o astfel de problemă, și o dată vă este rușine să poarte haine fără mâneci, și băi de soare pe plajă, atunci acest lucru nu este cazul. Decolorarea pielii în zonele intime sunt în cauză, milioane de femei și bărbați.

  • axile intunecare, contribuie:
  • - schimbari hormonale in organism (varsta, post-partum)
  • - iritarea permanenta a pielii de ras sau epilat,
  • - Expunerea Pigment la anumite componente deodorante și antiperspirante.


Dacă se gândesc cum să albeasca subsuori, dobândește un instrument unic pentru clarificarea pielii, - dezvoltat de Lightcream.

Unul moduri de resurse pentru a rezolva problema axilare întunecate - o excursie în solar. Tan chiar culoarea pielii afară și ascunde micul tău defect.

Dar ce putem spune despre procedura de ras? Ai nevoie de a alege - fie întunecare a lungul timpului, pielea, sau chiar vegetație inestetic? Bineînțeles că nu, să renunțe la subțioara netede și să uitați


Calmeaza pielea sub brate si in zona abdomenului, la riscul de viață

proceduri obligatorii

Pentru a restabili pielea axile întunecați pe un fundal alb in casa, toate regulile pentru acest domeniu de îngrijire ar trebui să fie pe deplin respectate. De asemenea, este o modalitate foarte bună de prevenire. Principalele proceduri care pot și trebuie să fie aplicate pentru a rezolva problema la domiciliu, următoarele:

Ajuta-l pe piele pentru a deveni mai ușoare axile, puteți folosi și remedii populare. Cele mai eficiente metode de combatere a pigmentării excesive sunt următoarele rețete:

Ștergeți ușor cu o regiune de pigmentare crescută a câteva ori într-o jumătate de oră. Apoi se spală pielea bine cu apă rece și se aplică crema pentru copii. Resort procedura ar trebui să fie o dată sau de două ori pe săptămână.

Peroxidul de hidrogen. Bețișor îmbibat într-o soluție de peroxid de hidrogen șterge zona subraț în fiecare zi.

Turmeric și suc de lămâie. Se amestecă o linguriță de turmeric si cateva picaturi de suc de lamaie. Aplicați pasta în regiunea axilară a 10-15 minute. Se clătește cu apă caldă. Procedura se repetă de două o dată pe săptămână.


Aceste sfaturi simple va ajuta sa scapi de problema și să câștige încrederea în sine. Principalul lucru de reținut că trebuie mai întâi pentru a determina adevărata cauză a întunecarea axile, și apoi se ocupe de albire a acestora.