Descarcă avast antivirus gratuit, activați și instalați versiunea actualizată pe PC

Avast Free Antivirus (Avast) - o versiune gratuită actualizată a unuia dintre cele mai cunoscute și populare programe antivirus din lume. Acest antivirus este conceput pentru uz casnic și protecția completă a computerului. Utilizarea acestui anti-virus în scopuri comerciale este interzisă proprietarii!Descarcă avast antivirus gratuit, activați și instalați versiunea actualizată pe PC

Avast Antivirus este echipat cu un simplu și ușor de utilizat interfață, setarea toate programele de completare sunt ușor disponibile și pot fi modificate doar cu un singur clic al mouse-ului.

Dintre caracteristicile de bază ale Kaspersky pot distinge operație foarte repede. Nu încarcă sistemul, procesul de scanare pentru viruși este foarte eficient și poate distruge până la 100% dintre cunoscuți dăunători electronice. De fapt, programul a fost foarte mare succes și nu a trecut neobservată de către utilizatorii obișnuiți.

Caracteristici Avast Antivirus:

  • Acesta oferă un grad ridicat de protecție împotriva tuturor virușilor existente;
  • protecție aproape absolută în timp real;
  • a efectuat o scanare detaliată, ca de e-mail și de calculator fișiere;
  • interfață simplă și intuitivă;
  • mecanism convenabil care să permită să efectueze actualizarea Avast atât manual, cât și în modul automat;
  • Utilizare pentru diferite design grafic antivirus;
  • carantină de încredere obiecte suspecte;
  • capacitatea de a dezactiva rapid de protecție;


Descarcă avast antivirus gratuit, activați și instalați versiunea actualizată pe PC

Ultima actualizare Avast Free Antivirus include optimizarea motorului și iese în evidență viteza de scanare chiar mai mult, îmbunătățită capacitatea de căutare și de a detecta amenințările virus. Interfata prietenoasa permite accesul rapid la setările. De asemenea, utilizatorul poate, în orice moment pentru a opri sau suspenda anti-virus, care este foarte util în cazul în care toate la fel este necesar pentru a rula programul sau vizitați site-ul, blocarea Avast. În plus, este posibil pentru a comuta antivirus în modul de protecție sporită (modul Paranoid, care blochează nimic și totul).

Activarea programului se poate face atât online cât și offline. Dar, amintiți-vă că programul funcționează fără înregistrare de 30 de zile (timpul acordat pentru a evalua software-ul anti-virus, și decide dacă software-ul vă place sau nu).


Dacă decideți să continuați să utilizați acest antivirus, atunci trebuie să urmați câțiva pași simpli pentru a activa. Du-te la „Serviciul“ -> „Înregistrare“. și apoi completați formularul de pe ecran, apoi faceți clic pe butonul «Registrul de licență gratuită» (această procedură este necesară pentru o completă antivirus și gratuit utiliza și în viitor, având în vedere actualizări gratuite).

Descarcă avast antivirus gratuit, activați și instalați versiunea actualizată pe PC


Fără mult tam-tam pentru a actualiza baza de date anti-virus, trebuie să fie conectat la Internet, și apoi aplicația pentru a încărca propriile lor actualizări de baze de date și va face propria sa upgrade la noua versiune.


Digresiune: Suntem adesea întrebat - avast ce mai bine sau Kaspersky. Răspunsul fără echivoc, nu este aici, totul depinde de cerințele de protecție și sisteme anti-virus pe care intenționați să instalați eliberarea.