Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru casă și vedere la grădină de tuns iarba

Pentru peluze, situate pe teritoriul teren agricol, sa uitat frumos pe tot parcursul sezonului, urmat de necesitatea de a efectua o întreținere regulată. Acestea ar trebui să fie hrănite, adăpate și, desigur, tăiat. Scurtați și să tăiați iarba tot mai mare pe peluzele cu secera sau coasa aproape imposibil. Utilizarea în acest scop, foarfece ia o lungă perioadă de timp și să ia puterea. Pentru a realiza acest lucru este echipament specializat perfectă - masina de tuns iarba.Abundența de utilaje de gradina, care include mașini de tuns iarba, complică alegerea. Ce alege un cositoar ieftin? În această problemă aveți nevoie pentru a înțelege mai detaliat.

Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru casă și vedere la grădină de tuns iarba

Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru casă și grădină

Alegerea masina de tuns iarba în funcție de tipul

Toate aceste tipuri de echipamente specializate diferă unul de altul:

 • condițiile de funcționare;
 • prin mișcarea (roată și manuală);
 • sursa de alimentare de tip (benzină și electrice).

Este important ce fel de motor pentru mașina de tuns iarba pe care o alegeți. Este necesar să se ia în considerare terenul și zona de gazon, dincolo de care este necesar să se aibă grijă. De exemplu, dacă aveți un gazon pe site-ul chiar și cu o suprafață mică, este mai bine să acorde prioritate unei cositoare electrice cu prezența roților mici.

În cazul în care sunt peluze suprafață destul de mare, iar zona poate fi considerată un dur, mai bine pentru a alege o masina de tuns iarba, echipate cu garda mare la sol și care funcționează pe benzină.

cositoare manuale

Acest tip de mașină de tuns iarba are o clasificare:

Cea mai opțiunea de buget considerate cositoare mecanice, deoarece acestea nu sunt echipate cu o unitate de putere. Cu ajutorul mașinilor de tuns iarba manuale pot oferi ingrijire doar pentru peluze, care au un teren plat, în cazul în care nu există plante cu tulpini groase si lemnoase.

Aceste dispozitive portabile au un dispozitiv destul de simplu:

 • mai multe viteze;
 • tamburul de tăiere;
 • roți;
 • Knife (fix).

De asemenea, masina de tuns iarba manuală este în siguranță în exploatare, economic si greutate redusa.

Asemenea lawnmowers sunt cosite mecanice manuale cu prezența motorului (electric sau benzină). Instrumentul principal protrudes cuțit având 2, 3 sau 4 al lamei sau linia de pescuit a cărei grosime poate varia.

Cositoare Trimere dovedit ele însele în situații în care este nevoie să taie iarbă în spații închise, de exemplu, la altitudini mai mari, în depresiuni și gropi. Cu toate acestea, pentru îngrijirea regulată a unei mari trimmere nu sunt potrivite, deoarece cu ajutorul lor este imposibil să taie iarba, la aceeași înălțime pe zone întinse.Ce trimmer alege pentru a da - consultanță de specialitate

cositoare electrice

Principalele avantaje ale acestui tip de dispozitive pot fi luate în considerare:

 • curățenia mediului - deoarece funcționarea lor nu necesită utilizarea uleiului de motor sau orice alt combustibil;
 • zgomot de nivel scăzut;
 • ușurința de întreținere.

Dar, de asemenea, unele neajunsuri, aceste cositoare nu sunt lipsite:

 • prezența cablurilor electrice;
 • grad scăzut de putere;
 • dependența de furnizare a energiei electrice.

cositoare benzina gazon

Mulți oameni se intreaba adesea cum de a alege o masina de tuns benzină. Aceasta tehnica este cea mai comună în rândul consumatorilor. Acesta poate funcționa fără o sursă de energie, și are de obicei o înaltă calitate.

De asemenea, aceste cositoare au un grad ridicat de putere, ceea ce le face potrivite pentru îngrijirea gazonului, având o suprafață mare. Cu toate acestea dispozitive de date outs au de asemenea:

 • nivel ridicat de zgomot;
 • compatibilitate ecologică scăzută (separarea vaporilor de benzină în mediu);
 • cost ridicat;
 • complexitate în exploatare și întreținere;
 • o mulțime de greutate.

cositoare autopropulsate

Acest echipament este echipat cu un motor electric sau benzina. Este un cărucior care se deplasează cu patru roți. În partea de sus este unitatea de putere, iar în partea de jos - un cuțit rotativ.

Pentru a ști cum să aleagă un Rider, este recomandat pentru a afla ce caracteristici sunt inerente. Dintre dezavantajele pot distinge un grad ridicat de zgomot, precum și nesigure în timpul funcționării. Cel mai adesea, aceste cositoare sunt folosite pentru a avea grijă de suprafețe mari de gazon.

Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru casă și vedere la grădină de tuns iarba

Avantajele includ:

• Nu este nevoie pentru a împinge tehnica în procesul de gazon cosit, putere de cheltuieli;
• gradul de utilizare.

Aplicați acest tip de masina de tuns gazon poate chiar oameni prost versat în arta de grădină; capabil să aibă grijă de peluze, care au o suprafață mare.

Bine de știut! este recomandat pentru a curăța zona de obiecte solide înainte de a începe să utilizați tunde Rider.

Recomandări privind selectarea cositoare

 • Preferați mașina de tuns iarba un motor mai puternic. Din cauza acestui indicator depinde de gradul lor de durabilitate.
 • Înainte de a cumpăra o gradina cositoare de gazon nu uitați să ia în considerare posibilitatea intrării sale în cele mai înguste locuri, unde vei cosi iarba de gazon. De asemenea, ia în considerare benzile de lățime și prokashivaemyh necesare.
 • Alegerea unei masina de tuns iarba cu prezența bateriei, amintiți-vă că această mașină funcționează în liniște și nu are nici un cordon, care este în mod constant în picioare. Dar, din păcate, tuns iarba cu acumulator au dezavantaje, cum ar fi prețul ridicat, o mulțime de greutate, posibila a bateriei la momentul cel mai nepotrivit.

În cele din urmă este în valoare de a da un alt sfat. Înainte de a începe operațiunea trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare de pe aparat. Alegerea uneia sau o altă formă a acestei tehnici, este necesar să se ia în considerare caracteristicile individuale ale gazonului. cumpărături fericit!

Cum de a alege o masina de tuns iarba pentru casa si gradina - Leroy Merlin