Cum de a alege un îndreptat părul

Toată lumea, fără excepție, celebritate de sex feminin, în vreme umedă, este foarte dificil să se mențină netezime coafuri. Deoarece înclinația pentru par ondulat lumina, chiar dacă numai pe vârfuri, există multe, un astfel de test pentru pavaj, produce o răsucire a firelor în direcții diferite, și ca o consecință - a stricat starea de spirit pentru intreaga zi.Prin urmare, este un interes destul de ușor de înțeles în frumoasa jumătate a umanității la o astfel de metodă convenabilă și rapidă de rezolvare a acestei probleme, ca un redresor, dacă este mai ușor - fier de păr, și într-un mediu profesional - Styler. Cu acesta, sub influența temperaturii ridicate, procentul de umiditate excesivă este îndepărtat din păr, ele devin mai conforme, și răspund bine la instalare. In combinatie cu rezistenta la produse cosmetice pentru astfel de coafuri măsurată în ore.

Decizia a fost luată - selectați

Rămâne doar de a alege modelul potrivit al dispozitivului necesar pentru frumuseții feminine și se bucură de rezultate în mod constant bune. Cum de a alege o analiză redresor promptă a mai multor parametri de bază: materialul plăcii, prezența termostatului, lățimea suprafeței de lucru și forma.

materialul plăcii este esențială

Pottery plus titan - valoare excelentă pentru securitate

În plus, devine ceea ce încălzește ceramica uniform, deși un metal pic mai mult, și menține un nivel de căldură pentru un timp mai îndelungat. In prezentul exemplu de realizare, aplicat un strat de titan ceramic, oferă o suprafață de lucru ondulator netezimea perfectă. Având în vedere parul bun de alunecare pe o astfel de suprafață, posibilele daune cauzate de supraîncălzirea este redusă la minimum. În ciuda prețului relativ ridicat de astfel de dispozitive, mulți sunt înclinați să tocmai acest tip de achiziție, datorită utilizării sale în condiții de siguranță.

Cum de a alege un îndreptat părul

Placi ceramice - plus titan

Marmură și placa de redresor ceramic

Toate efect pozitiv al acestei combinații de materiale este deosebit de marmura reduce rapid temperatura suprafeței în contact cu ea. Prin urmare, combinația de ceramică, plus marmură face posibilă alinierea de blocare și apoi a fost răcit, asigurând o protecție de uscare. Ce temperatură modul selectat atunci când un astfel de călcare de material, trebuie să fie determinată în mod empiric. Deoarece redresoarele din eșantion au devenit disponibile recent. Ghidate doar de instrucțiuni, nu puteți obține întotdeauna rezultatul dorit de păr.

ion Turmalina sau acoperire ceramică

Prezența unui astfel de material ca turmalina, particulele încărcate negativ, prevede de stabilire a șuvițe de ionizare. O astfel de expunere în timpul indreptare elimină electricitatea statică din păr, închiderea scalele, care economisește în cele din urmă structura și finețea lor. Această tehnologie avansată vă permite să utilizați un dispozitiv de îndreptare pe o bază de zi cu zi, fără să se teamă pentru coafura lui. Rezultatul este întotdeauna bun. Selectați Styler ionizare - astfel încât să aibă grijă de părul tău.Temperatura trebuie ajustată

Cel mai bland pentru structura normala a parului este temperatura la 130 de grade, astfel încât capacitatea de a controla acest proces, în funcție de anumite caracteristici individuale, joacă un rol important. Înainte de îndreptare trebuie să selecteze condiții de temperatură, în funcție de grosimea și densitatea firelor. Deosebit de important este această caracteristică de călcat pentru femeile cu păr slab, subțire sau posechennymi.

Ce va fi mai convenabil pentru tine, de asemenea, depinde de puterea.

călcare de putere

redresoare de mare putere sunt, de regulă, la seria profesională. Temperatura lor de încălzire are un grad mai mare, și depinde de programul selectat. Aceste modele au un ecran mic pe suport, care înregistrează toți parametrii, inclusiv dorința de a munci. Pentru a efectua un astfel de dispozitiv de stivuire necesită o anumită abilitate, așa că, dacă aceasta este prima experiență de utilizare a unor astfel de dispozitive, este mai bine pentru a alege o serie de amatori redresor, dar cu un grad ridicat de protecție.

Capacitatea de mai sus este în concordanță cu funcționarea în condiții de siguranță cu utjuzhkom. Trebuie doar să ia în considerare faptul că temperatura de lucru este setat la o permanentul de par mai mari. Prin urmare, în cazul în care utilizarea preconizată a coafat și alinierea, și răsucirea părului, este necesar să se aleagă o putere mai mare a dispozitivului.

Lungimea parului - alege lățimea dorită a plăcii

  1. Butch, cum pentru a determina lățimea dorită a suprafeței de lucru? Pentru calitate de păr styling „arici“ pentru a alege banda cea mai îngustă, de aproximativ 1,5-2 cm, astfel încât benzile de captare vor fi mai convenabil, iar factura va juca coafuri.
  2. În cazul în care lungimea este aproape pătrat, care este, ajunge la nivelul pometilor, puteți cumpăra lățime medie ondulator de 2,5 cm.
  3. Coafuri pentru mult timp sub nivelul umerilor trebuie să aleagă o suprafață mai mare încălzită. În cazul în care planurile de ușor răsucire - devin margine rotunjite confortabil. bine ales sub formă de redresor va face hair styling cât mai repede posibil.

Cum de a alege un îndreptat părul

Este important de a alege lățimea plăcilor

Pregătirea pentru achiziționarea, care firma de a alege

  • greutatea dispozitivului, deoarece acesta trebuie să fie menținut la nivelul capului și încet mai mici: mâna nu poate rezista la greutatea dispozitivului profesional;
  • Lungimea cablului trebuie să fie cât mai convenabil să nu împiedice mișcarea în timpul instalării;
  • Clasa de energie (cu utilizarea frecventă - acest lucru este, de asemenea, importantă);
  • materialul corpului. În cazul în care carcasa are un strat cauciucat, este confortabil de ținut în mână (non-alunecare), și nu se tem să pună pe mobilier.

Cum se face - Noțiuni de bază

Utilizarea adecvată salvează nu numai starea de sanatate a parului, dar, de asemenea, extinde durata de viață a redresorului. Pentru a afla cum să-l folosească, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile date de producător, deoarece prezența diverselor accesorii și caracteristici opționale, aduce la acest proces de propriile sale caracteristici. Regula principală este - nu surprinde gros alinierea fir de păr. Deci, pentru a obține cel mai bun efect va fi mai ușor. Care este modul de setare a temperaturii depinde, de asemenea, de model, deoarece numărul de comutare a termostatului, în unele cazuri, până la 11-12 niveluri.

După cântărire toate argumentele pro și contra ale acestui dispozitiv, putem spune cu certitudine că achiziționarea formatorul de necesitate pentru femeia care aspiră la perfecțiune. Cu ajutorul de îngrijire a părului va fi mult mai rapid și mai plăcută, iar parul va păstra aspectul inițial pentru un timp mai îndelungat.