Cum de a atrage, vă rugăm și să câștige omul gemene

Cum de a atrage, vă rugăm și să câștige omul gemene

Atrage un barbat Gemeni este mult mai ușor decât a câștigat. Și toate din cauza naturii Gemeni contradictorii, superficiale și rareori se atașează de cineva. Acestea pot fi pesimist, nesigur, anxios, dar încă conversationalist activă, feeric, fascinant. Dar, în orice caz, va aprecia libertatea personală și independența. Este ușor să se adapteze la orice situație.Cum de a atrage un barbat Gemeni

Omul Gemeni este atras de femei inteligente, inteligente, pentru a putea vorbi cu ei despre tot.

 1. Atragerea Gemeni fete mai ușor erudite. Cu un personaj interesant că era ceva atrăgător și evaziv. Ei se bucură de flirt.
 2. În care se ocupă cu ea, să fie flexibilă și deschisă. Fii un bun ascultător pentru el. interlocutori plictisitoare care nu le plac.
 3. Arată-i elocvența lui, este de asemenea în măsură să conducă o conversație lungă, interesantă, și posedă elocvența.
 4. Nu căuta să-l lega la ea, nu limitează libertatea nu sa comportat prea previzibil. Cu cât vei avea un mister și nu previzibil, cu atât mai ușor îi va mulțumi.

Cum să vă rog, un barbat Gemeni

Pentru a vă rugăm omul Gemeni, să nu fie prea activ să-l arate simpatia ta, trage ochii, uite, fără să se uite la el, frică să pierdeți un cuvânt. Acești fani au avut foarte mult și este puțin probabil ca el a fost printre ei observați.

 1. Să fie capabil să stea afară din mulțime, fie nu sunt similare cu altele.
 2. Ei place când o fată arată elegant și frumos. Și caracterul ei combină calm și încredere.
 3. Pentru el, este important pentru o femeie să împartă interesele, experiențe, emoții, și susținute dorințele și aspirațiile sale. El vrea să găsească Minded, care este capabil de a oferi îngrijire, afecțiunea și dragostea.
 4. Un interes activ în studiile sale, de multe ori se întâmplă, în cazul în care îi place să se relaxeze.
 5. Raportul tinde la medie de aur, el nu-i place să fie prea iubitor de libertate femei și homebody plictisitor nici un interes.
 6. Surprinde-l. Mai bine încă, arată că aveți multe în comun, combinați aceste calități ca fiabilitate, reflecții dragoste, spirit vesel și pace interioară nu mai puțin adâncă.
 7. Nu deschide imediat în fața lui dorințele lui, să-l văd prin tine eu. Este mai bine să păstreze suspansul și să-i dea o șansă de a te câștiga, nu fi prea activ. Cu natura de natură curioasă, el a fost foarte popular cu femeia misterioasă, mai ales dacă au o mulțime de mistere, secrete. El vrea să-și petreacă mai mult timp cu o femeie, să-l descoperi. Numai misterele trebuie să fie într-adevăr merită, nu a inventat, interesul altfel într-o femeie dispar rapid dacă observați înșelăciune.
 8. La fel ca Gemenii farmec, spirit, abilități intelectuale, erudiția, unic zâmbet, fermecător, dar apoi să păstreze o distanță, astfel încât el însuși a început operațiuni active.


Cum de a câștiga un barbat Gemeni

Principala armă pentru a câștiga un barbat Gemeni ar trebui să fie un zâmbet luminos, aspect deschis. Pentru acest semn stele este foarte important contactul cu ochii. Și dacă el observă că femeia este cu adevărat fericit să-l vadă, mereu zâmbind și interesat de poveștile sale, te vei gândi cu siguranță despre dragoste.

 1. El vrea să vadă lângă un companion inteligent și elegant, care știe cum să înveselească și să aibă ceva să vorbesc cu ea. imagini Glamorous de femei, care nu este ceva pentru a vorbi despre împinge lui.
 2. Femeile estimează pentru dezvoltarea mentală. Cât de interesant ar fi ca un companion, aspect mai atractiv în ochii lui. Pentru cele mai bune rezultate, vorbesc mai mult decât fraze inteligente, reflectă, discuta subiecte interesante și de divertisment, puteți cita chiar cuvintele de oameni celebri.
 3. Ia-o pentru ceea ce este, nu încercați să-l schimbe. Gemenii nu le place presiunea, și ia-l la inima.
 4. La bărbați, Gemenii sunt bine dezvoltate simțul mirosului și îi place când o femeie miroase frumos. Doar nu folosesc mirosuri dure, într-un mod numai să-l înstrăina și va face o impresie proastă.

Servicii astrologice concepute de astrologi profesioniști. Și să vă ajute pentru a afla mai multe informații specifice și interesante, ținând cont de pozițiile tuturor planetelor, aspectele bazate pe horoscopul individuale. Înainte de a comanda, puteți vedea un exemplu de horoscop.