Cum de a cumpăra sau de a vinde un stat frumos

Este doar așa sa întâmplat că o persoană tinde să iasă în evidență din propria lor natură. Cineva disprețuitor o numesc mândrie, în timp ce alții vor respecta care doresc să sublinieze individualitatea și alteritate lor. Într-un fel sau altul, dar noi toți vrem să fie cel mai bun, care nu este de a fuziona cu masa gri, pentru a atrage atenția altora, pentru a obține așa-numitul PR. Unii pentru glorie și alteritate sunt gata pentru a merge la infracțiunea.Majoritatea preferă căile legale sau aproape legale pentru Excel. Pentru mulți proprietari de automobile din partea de sus a exercitarea de perfecțiune este o mașină. Asta face doar driverele pentru a transforma animalul său de fier în animalele cele mai unice mici pe drum Jungle. Ia cel puțin un lung inventat arta de tuning auto. Astăzi, acest tip de mașini de upgrade ia avânt fără precedent, eliberând piese de pe mașinile incredibile și oarecum inspaimantatoare.

proprietarii de automobile bogați au găsit o modalitate de a merge mai departe în selectarea transportului său personal, printre altele. Ai o mașină frumoasă scump, dar mult mai abruptă, atunci când roabă abrupt apar pe plăcuțe de înmatriculare, cumpărate pentru sume fabuloase. Și dacă toate celelalte bucurii adăuga invizibilitate inspectorilor de trafic, devine clar de ce nu automobiliștilor „merită prețul“, cu statut social ridicat. Cu toate acestea, numărul unic, numit de către popor „hoții“ nu sunt întotdeauna costisitoare.

Care sunt criminali, sau camere frumoase

Detecta o diferență între hoți și camere frumoase, este dificil. Cele mai ignorant le confunda sau se simt la fel. Cu toate acestea, experții atribuit numerele de hoți de mașini, care conduc la așa-numitele „criminali“. Neadaptat oficiali de rang înalt. Frumos camerele - aceasta este o combinație aleatorie de litere și numere care de multe ori ne simtim fericiti de repetabilitatea, speculare, valorile de egalitate și alte convenții, inventate de oameni timp de secole și, eventual, milenii.

Și hoții, iar camerele frumoase sunt în cerere mare în rândul conducătorilor auto, ci pentru că achiziționarea lor costă oarecum ieftin, și, uneori, foarte scumpe. Pentru a deveni proprietar sau un hoț camere frumoase, au nevoie de un pic de avertizare în avans. Dacă mai devreme frumoasa camera ar putea cădea accidental proprietarilor de automobile în timpul înregistrării, dar acum, de regulă, acest lucru nu se întâmplă. Camerele unice sunt atent sortate, pentru că acum ele au devenit obiectul unor tranzactii profitabile.

Ceea ce dă proprietarul mașinii o cameră frumoasă

Pentru a determina beneficiile care urmează să fie obținute de la proprietarul de hoți de mașini și o sală frumoasă, trebuie mai întâi să înțelegem exact la specia lor. Cu numere frumoase clare. Acestea pot consta din aceleași figuri, astfel

555 sau 777; este oglindită - 717; începe sau se termină cu două zerouri - 004, 100, etc.

Un alt lucru numerele hoților, adică, statutul social ridicat al proprietarului de automobile și care aparțin unei anumite demnitari clan. Pentru hoți numere sunt numere de serii speciale, cum ar fi „KR177 *“ fac parte angajații obișnuiți ai Ministerului de Interne, „AAA99“ - angajați ai FSB, „MM77 *“ - poliție Moscova, „EKX“ - FSO; număr de culoare, de exemplu, albastru montate pe vehicul MUP operațional, roșu - în mașinile diplomaților; camere cu tricolorul aparține Dumei de Stat și a altor funcționari publici.

Din cele de mai sus, devine clar că:

Pentru aceste două avantaje proprietarii de automobile care doresc să furculiță și să devină

proprietarii de numere de elită.

Cum de a deveni proprietar al numerelor hoți

Unii dintre oameni celebri spun că nu există situații de nerezolvat pentru mintea umană. Dacă ceva ce vrei cu adevarat, se poate realiza, oricât de dificil ar putea fi.

Primul lucru pe care trebuie să știți proprietarul mașinii, care a decis pentru a obține un număr unic: suma va trebui să plătească mult mai mult decât înregistrarea vehiculului obișnuit.

Prima cale, și, probabil, cel mai usor - este de a cumpăra o mașină deja înregistrat sau hoți număr frumos. Aceasta este o achiziție legitim, cu înregistrarea și înregistrarea tuturor documentelor necesare organelor competente. Astfel, este posibil să se cumpere atât o mașină nouă și folosite. dealerii auto moderne sunt din ce în ce oferă servicii de design auto în SAI. Într-un astfel de caz, cumpărătorul ia masina cu înregistrarea auto și numerele. Unii dealeri auto pentru a atrage cumpărători, este destul de modalități legitime de a face pe hoți sau camerele frumoase la vehiculele propuse. Plată un pic mai mult, poti deveni proprietarul unei mașini de brand nou, cu număr de hoți. Plus faptul că nu va trebui să se ocupe cu hârtiile. Cu toate acestea, nu strică să studieze cu atenție toate documentele emise în showroom. Ar trebui să fie: un contract de vânzare, un cont de certificat, cartea de serviciu cu standardele de siguranță, precum și numerele de jurnal se potrivesc în totalitate numărul mașinii, proprietarul mașinii cu datele exacte. De asemenea, obligatoriu se emite un cec de colectare de transport și de inspecție trecere. În cazul achiziționării unui automobil nou nu este de la camere hoți de mașini modificate în mod legal privind legea proprietarului. Deci, pentru a cumpăra o mașină cu numărul de înregistrare ar trebui să fie frumos:  1. Selectați marca / modelul vehiculului în showroom-ul sau să negocieze cu vânzătorul mașinii DR;
  2. Du-te la poliția rutieră, împreună cu proprietarul mașinii (în cazul achiziționării unui model utilizat). Ia-o dovadă a identității (preferabil pașaport);
  3. Reînregistrați vehiculului la un nou titular, în conformitate cu legea (primul este eliminarea procedura a mașinii din registru, atunci acesta devine proprietatea cumpărătorului).

Gata! Nici alte manipulări nu sunt necesare pentru a produce. Este că procedura ar putea dura, probabil, câteva ore, care pentru mulți sunt foarte scumpe.

Unii dealeri auto au reușit să achiziționeze cataloage de camere frumoase și VIP Goznak. În cazul în care auto - nu unele de birou dubioase, și o organizație de bine-cunoscut cu o bună reputație, puteți utiliza în siguranță serviciile sale în cadrul schemei descrise mai sus.

camere frumoase cu numerele de ordine interesante pot fi aranjate în mod obișnuit, prin intermediul autorității de înregistrare. Doar atunci când construcția vehiculului pentru a înțelege MREO angajat, vital pentru un număr unic cu figuri frumoase, și sunteți dispus să plătească pentru un astfel de lux. În funcție de numărul și loialitatea angajaților acest număr va costa de la 50 de ruble la 600 $. Camera cu două zerouri sau trei cifre identice variază între 200 și 600 $. Numerele rare, cum ar fi 777 sau 77 999 99 - obiectul dorinței multor automobiliștilor - obține mult mai complicat, și, prin urmare, crește prețul de emisiune în mod semnificativ și este echivalentă cu suma de 700 până la 1.500 $. Nu cu mult timp în urmă, un număr de trei cifre și trei litere „o“, denumit în continuare „trei oameni“ Olyami costa de la $ 6000 și în sus, în prezent acestea pot fi achiziționate pentru $ 4000.

Un preț mai precis pe camere pot fi găsite în secțiunea privind vânzarea statului. Camerele de pe site-ul nostru.

Dacă găsiți o persoană care este gata să-și vândă camera lor frumoasă, nu se grăbesc să-l cumpere din mână în mână, limitarea transferului de bani. O astfel de mutare ar fi declarată ilegală, și în curând puteți pierde un număr nou, și de asemenea, să plătească o amendă. Pentru a se conforma pe deplin cu legea și se bucură de achiziționarea unui lungă perioadă de timp, trebuie:

  1. MREO vizita cu proprietarul de o cameră frumoasă;
  2. Supuse procedura de re-înregistrare a vehiculului dispoziția deținătorilor de pașapoarte;
  3. Plătiți taxa de stat în sumă prescrisă (toate acestea pot fi specificate direct în MREO).

„KR“ serie de numere și serii similare pot fi, de asemenea, achiziționate prin intermediul autorității de înregistrare, deoarece instalarea acestora pe vehicule particulare este permisă de lege.

„EKX“ serie de numere, care este tradus popular ca „produse alimentare ca vreau“ pentru a obține foarte dificil. Deoarece valoarea lor nu este mai mică de 70 000 $. De obicei, FSB devin proprietari ai acestor numere prin acordarea unor servicii excelente. un număr similar de alte servicii sunt mai ieftine. Documentul principal, care dă dreptul la posesia unor astfel de numere - este o scrisoare, care urmează să fie semnat la conducerea superioară a serviciilor relevante.

Sala Blue, care proprietarii nu se opresc pe întreg teritoriul Fediratsii românesc, pot fi achiziționate prin scris o scrisoare șefului de securitate privată a denumirii care au nevoie de servicii pentru protecția bunurilor transportate în vehicul. Masina a transferat în mod oficial în posesia protecției, numerele albastre pe ea sunt realizate într-o oră. Serviciul este plătit anual și este în valoare de la 20 000 la 40 000 de dolari pe an.

Numerele parlamentare Vand pot fi de deputații înșiși. Este legitim, ca legea cursului pur și simplu nu există. Cele mai multe dintre deputați au fost dispuși să se ocupe, pe care le aduce de la 20 000 la 30 000 $.

Nu e chiar legal pot primi tricolorul pe numărul. Unele site-uri specializate în vânzarea de copii ale camerelor existente. Ar trebui să fie tricolora cu documentele 4000 la 7000 $. Riscul este minim, deoarece masina cu poliția de trafic tricolore nu va încetini. Dar dacă încă opri și de a găsi discrepanțe, pedeapsa va fi de doar 800 de ruble.

Cum de a vinde un număr de hoți

Dacă dețineți un hoț sau o cameră frumoasă și nu reprezintă

pentru a vă orice interes, ați putea fi interesat de bani, pe care le puteți obține pentru un astfel de număr.

Despre cât de mult costă numărul bătăuș menționat mai sus. Vindem poate fi si printr-un intermediar, informații despre cumpărarea acestor camere online, încărcate la eșec. De asemenea, puteți face singur, și este legitim.

Nu atât de mult timp în urmă să-și vândă numărul acestora a fost posibilă numai cu masina, este acum procedura de înregistrare a vehiculelor mult simplificate (descrise mai sus), nu neapărat pentru că vânzarea de numere de piese cu masina.

Camerele vândute prin MREO de reînnoire a mașinii. Afirmație scrisă pe un formular special, care urmează să fie plătit trei tipuri de taxe de stat în valoare totală de aproximativ 2 000. Deci, nu prea proprietarul mașinii care cumpără o cameră.

Astăzi puteți vinde chiar și numărul de mașini reciclate, dacă este păstrat în forma corectă. În prezent, poate chiar vinde masina, păstrând numărul său.