tratament edem ocular ce să facă atunci când o inflamație alergică și roșeață

tratament edem ocular ce să facă atunci când o inflamație alergică și roșeață
edem ocular alergic apare datorită influenței agresive a unei substanțe străine organismului, care în cele din urmă poate duce la umflarea și înroșirea ochiului.

Tratamentul acestei boli include primirea de fonduri specializate și restricționarea obligatorie a contactului cu un iritant.

Provoacă umflarea alergică

Printre motivele care ar putea provoca un proces inflamator non-alergic în mucoasa ochiului și țesutul înconjurător, numit următoarele:

 • obtinerea de polen pe membrana mucoasa a ochiului;
 • reacția adezivului după genelor. în acest caz, pacientul poate nu numai ochi foarte mult umflate, dar este jignitor și mâncărime dintre cele mai puternice;
 • a lua medicamente. în special atunci când se utilizează corticosteroizi și medicamente antibacteriene, în acest caz, unul umfla adesea pleoapei superioare;
 • mușcături de insecte. în unele cazuri, chiar animale, ca și în saliva pot conține substanțe străine organismului;
 • animale de companie de alocare. urină deosebit de periculoasă;
 • acasă și strada de praf;
 • produse chimice. inclusiv mobilier, produse cosmetice și detergenți.

Cauza exactă a umflăturii ochiului, în unele cazuri, poate fi instalat numai după trecerea teste de alergie. Acest lucru va permite, în viitor, pentru a evita contactul cu un iritant.

simptome asemanatoare

În cele mai multe cazuri, boala este însoțită de următoarele simptome, care pot fi majorate luând în considerare complicațiile bolii:

  tratament edem ocular ce să facă atunci când o inflamație alergică și roșeață
 • nici o durere. deoarece alergie nu se formează răni, trauma are loc țesuturile adiacente;
 • ochii în mod constant senzația de mâncărime, unii pacienți au raportat mâncărime a crescut în seara și noaptea;
 • De obicei, boala se manifestă pe de o parte. în cazuri rare, surprinde ambii ochi;
 • pielea de pe site-ul afectat poate deveni palid, în unele cazuri apare, nuanță albastră;
 • lăcrimare puternic. care pot fi complicate rinitele;
 • fotofobie. dureros pentru pacient situat pe strada în special în lumina strălucitoare;
 • o senzație de arsură în globul ocular și pleoapelor;
 • înroșire a pielii din jurul proteinei și;
 • umflături sub zona ochilor;
 • umflare se dezvoltă rapid. uneori, ea se duce singur timp de 12-24 ore;
 • la pacienții deosebit de sensibile, a remarcat, de asemenea, o deteriorare generală. ca aspectul de febră, oboseală și somnolență.

senzații dureroase se întâmplă de fapt în umflarea alergică a ochiului. Excepții pot crea situații în care pacientul este în mod independent, rănit în continuare ochii din cauza mancarime constanta sau durere în locul mușcăturii de insecte.

Ce se poate face cu o umflătură ochi ascuțit?

Dacă aveți nevoie pentru a vedea un medic, ar trebui să încercați să ofere asistență medicală pentru pacient înainte de ambulanță.

tratament edem ocular ce să facă atunci când o inflamație alergică și roșeață
In unele cazuri, după ce începe boala de ochi umflat pentru a răspândi rapid la țesutul adiacent și poate duce la umflarea completă a feței și gâtului.

Din acest motiv, este în curs de dezvoltare, ca urmare a angioedem (de exemplu, foto stânga).

Pentru a preveni aceste simptome, pacientul ar trebui sa imediat scape de influența alergen, având în vedere orice agent antialergic.

De asemenea, înainte de sosirea ambulanta pacientul ar trebui să bea cat mai multa apa posibil. Acesta va permite mai repede pentru a elimina toxinele din organism, ceea ce va facilita starea generală și ameliorarea umflarea.

Nu este necesar să se aplice ochii de orice saci de ceai sau de a face loțiuni de mușețel și succesiune. Acțiunea acestor substanțe pentru alergii complet inutile și, în unele cazuri, din cauza caracteristicilor individuale ale corpului poate întări reacția alergică.

terapii umflare

Înainte de a începe terapia, este important să se elimine cu precizie diagnostica reacție alergică, care poate fi făcută numai de către medic. Este necesar să se excludă o patologie a organelor interne. Tratamentul poate include mai multe grupuri de medicamente.

Aceste medicamente scuti umflarea și mâncărime severă la câțiva pași. Aceste medicamente includ ALLERGODIL, Lekrolin, Opatanol.

 • Acesta poate fi, de asemenea, atribuit un antihistaminic pentru recepția în interior.

  Ele cresc foarte mult excreția de alergeni și suprimarea umflarea. Aceste medicamente includ Lomilan, Klarisens, Aerius, Tsetrin.

 • unguente hormonale numit doar în manifestările cronice ale acestui tip de alergie, care poate trage inflamatia si umflarea mai repede.

  Pick up astfel de fonduri ar trebui numai sub supraveghere medicală, deoarece acestea au multe efecte secundare. De obicei, atribuite Prenatsid și Maksideks.

 • Roșeață ochilor pot fi eliminate picături vasoconstrictoare. În acest scop, Visine și Okumetil.
 • Pentru a îmbunătăți starea ochilor și în caz de uscăciune severă, se recomandă să ia înlocuitori lacrimi. Adaptat perfect lacrimar natural Sisteyn și Vidisik.
 • În acele situații în care elimină contactul cu alergenul nu este posibil, medicația este destul de rare.

  Monitorizarea pacientului trebuie să fie efectuată în mod permanent, în cazul în care pacientul este supus unui ciclu de tratament imunitar speciale. În acest scop, în conformitate cu injecțiile de piele sunt un sprijin special. care ar trebui să declanșeze imunitate la alergen.

  De asemenea, acest tratament poate fi efectuată în acele situații, atunci când boala afectează doar unul dintre secolului. Deoarece utilizarea de picături poate fi pur și simplu inutil.

  complicaţiile netratate

  tratament edem ocular ce să facă atunci când o inflamație alergică și roșeață
  O complicație majoră în dezvoltarea unei reacții alergice la ochi este posibilitatea de edem angioneurotic. care poate duce la asfixiere.

  Acesta dezvoltă un proces cu o cantitate de alergen periculos morfopatologic în sângele pacientului, care provoacă umflarea în cele din urmă, nu numai ochii și zonele înconjurătoare, dar, de asemenea, a feței și a gâtului.

  În plus, lipsa pe termen lung a tratamentului poate cauza probleme cu circulația sanguină a globului ocular și orbita, care poate duce la probleme de vedere.

  Datorită pacientului mâncărime constantă va încerca să zgârie ochiul, care poate duce la un prejudiciu și dezvoltarea procesului inflamator. inclusiv natura infecțioasă.

  În cazul în care dezvoltarea masivă de umflare la unii pacienți, corneei poate fi format Infiltrat.

  Aceasta conduce la dezvoltarea chemosis conjunctivei, adică, umflarea sa, ceea ce poate duce la glaucom secundar. înmulțirea ulterioară a tumorii și, în cazuri rare, să devină un factor provocator exoftalmie și globul ocular de ieșire parțială.

  În cazul în care pacientul are o alergie de orice natură, care a manifestat anterior pigmentare a pielii, curge nasul. erupții cutanate, nu exclude posibilitatea răspândirii la ochi.

  Pentru a preveni atacurile acute, păstrați întotdeauna la îndemână destul de antihistaminic cel mai simplu, care poate bloca actiunea alergenului.