Cum de a determina tipul de corp pe încheietura mâinii și nu numai

Cum de a determina tipul de corp pe încheietura mâinii și nu numai
Buna (ziua | seara | noapte | dimineața), dragă cititor! Înainte de a începe să descrie manipulări simple pentru a determina somatotype proprii, aș dori să vă dau un mic preludiu la o teorie generală a reflecțiile mele asupra constituției. Această teorie este într-un articol separat, intitulat tipuri de corp uman. Recomand acest material pentru citirea nu doar pentru că, ci pentru că acolo am în plus față de informațiile generale, da explicații cu privire la convențiile de tipuri de corpuri de bine-cunoscute. ectomorfa, mesomorph și endomorphs.Cum de a determina tipul de corp pe încheietura mâinii și nu numai
Una dintre cele mai simple moduri de a stabili somatotype condiționată este de a măsura circumferința de încheietura mâinii. Cu toate acestea, pentru această metodă, trebuie să îndeplinească câteva condiții: să fie peste cel puțin 16 ani, la o creștere relativ medie. Dacă în această situație, circumferința încheietura mâinii mai mică de 16 cm. Este un semn de ectomorfa. în cazul în care de la 16 la 18 cm max. mesomorph. respectiv, mai mult de 18 cm - endomorphs. Apropo, acestea sunt de doar câțiva centimetri la țărani. La femei, situația este similară, dar au nevoie de cifrele de mai sus, se scade la aproximativ 3 centimetri pentru fizicul similară a imaginii. Măsurarea trebuie să fie luate la cel mai îngust punct al mâinii. Puteți încerca, de asemenea, să incuietoare încheietura mâinii, între degetul mare și arătător de cealaltă mână, iar dacă degetele vin în contact - un semn mesomorph - dacă nu endomorphs dacă vin în contact cu stocul - ectomorfa. Pentru o astfel de metodă nu are nevoie chiar de a avea o măsură de bandă la îndemână, o poți face chiar acum! manipulări similare pot fi realizate la latimea cotului. dar această metodă este mai hemoroidale, de ce insista pe ea nu va :)Semnul clasic de apartenență la somatică - metabolismul. Doha mănâncă peste o mulțime, dar nici unul din ea este depozitată în grăsime - în ectomorful caracteristică a feței. În cazul în care consumul excesiv de alimente de grăsime este încă întârziată - și dacă mesomorph oră. Ei bine, dacă îngrășa pyshechka chiar și la putere relativ moderată, nu este greu de ghicit că acesta este un semn clar zhirob. Îmi pare rău, endomorphs. Dar această metodă este foarte condiționată și nu întotdeauna în practică, corespunde realității. Oamenii de multe ori înot de grăsime, chiar și cu un aparat de os subțire și un brâu umăr îngust.

Mai precis, aparținând somatică pot fi obținute din datele reale. măsurarea lungimii anumitor părți ale corpului și pentru a calcula raportul dintre lungime lungimea părților corpului ale corpului. Datele obținute sunt comparate cu datele din tabel!

Dimensiunile părți ale corpului în ceea ce privește
lungimea corpului,%

Tabelul pizzhyna cu Wikipedia

Și știi că asistentul cel mai de încredere în culturism - este o oglindă. De ce? Pentru că niciodată nu va insela si arata place este. Uitați-vă în oglindă și să încerce să determine - ce literă descrie vizual silueta ta? Relaxați-vă și imaginația ta.