Cum de a elimina ferestrele banner blocat rapid și ușor de a debloca ferestrele banner

Din păcate, astăzi navigarea pe internet este întotdeauna însoțit de un anumit risc. Fiecare din rețeaua de utilizatori la nivel mondial la risc pentru a prinde virusul și să devină o victimă a atacatorului sau trisor de rețea care vrea să acceseze datele de pe calculator.Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă utilizatorii - este blocarea banner ferestre.

Aceste blocante sunt foarte frecvente și să livreze proprietarului calculator inconveniente majore: el trebuie să-și petreacă o mulțime de efort pentru a elimina banner-ul Windows 7 calculator și de a restabili funcționarea completă.

Cum de a elimina ferestrele banner blocat rapid și ușor de a debloca ferestrele banner
Se pare ca un «banner-ul pentru Windows este blocat“

Mai ales o mulțime de bannere disconfort blocante oferi novice și utilizatorii fără experiență de PC-uri, care nu știu ce cauza blocaj - acțiuni atacator. De multe ori, utilizatorii neexperimentați trimite plătit mesaje SMS la numărul specificat și pierde o mulțime de bani înainte de a realiza ceea ce este cu adevărat în sistemul lor de securitate, precum și un banner creat ransomware rău intenționat.

Ce se poate face în cazul în care computerul dvs. a fost blocat ferestre banner?

Mai întâi trebuie să înțeleagă ceea ce programul-extortionist.

Baza Banner - programul obișnuit Trojan.Winlock troian. Este extrem de popular printre hackeri și șarlatani online, care caută să înșele utilizatorul obișnuit. Evazioniștii deslusesc virusul, astfel încât părea ca un mesaj de sistem.

Căutați un cod special pentru ferestre blocate banner este inutil: nu există. Singura modalitate de a scăpa de ea - este îndepărtarea ferestrelor banner 7 și eliminarea virusului în sistem.

Cum de a elimina ferestrele banner blocat?

Deci, în cazul în care computerul are ferestre, munca ta este de a bloca banner - să nu intrați în panică, și pentru a efectua o serie de acțiuni consecutive pentru a trata computerul.

remedia rapid problema le în două etape, sarcini în „Safe Mode with Command Prompt“ și a alerga:

  1. echipa cleanmgr
  2. echipa Rstrui

Cum de a elimina ferestrele banner blocat rapid și ușor de a debloca ferestrele banner

2. Scoateți virusul banner ferestre blocate utilizând Kaspersky

Unele versiuni ale virusului pot fi îndepărtate cu ușurință cu ajutorul programului Kaspersky Deblocker. Dacă utilizați licență Kaspersky Antivirus, această opțiune poate fi cea mai simplă și eficientă. Programul este special conceput pentru a elimina Trojan-blocante, deoarece problema este foarte frecvente în rețea.

În acest caz, dacă nu sunt înregistrate în programul antivirus vă va oferi soluții la problema și acțiunile suplimentare. Dacă sunteți deja înregistrat, debloca ferestre de banner cu acest instrument se va întâmpla de la sine.

3. Cum elimin ferestrele banner blocate în modul de siguranță?

Un alt mod care funcționează aproape întotdeauna impecabil și ajută la deblocarea ferestrele de bannere - este de a rula computer prin intermediul Safe Mode. Această metodă funcționează în cazul în care virusul nu blochează porni în Safe Mode. Dacă pornirea nu reușește, pentru a afla cum să eliminați ferestrele banner blocate în alte moduri.

Deci, pentru a porni în Safe Mode, reporniți computerul și apăsați tasta F8. Se deschide automat o fereastră în care veți vedea o listă de posibile moduri de a porni sistemul de operare.

Selectați „Safe Mode cu drivere de rețea“ și așteptați pentru o descărcare completă. Acum du-te la Start, selectați „Run“ și introduceți în linia de comandă regedit. Deschideți următoarea cheie de registry:

Vei vedea două opțiuni în coloana din dreapta:

Dacă parametrul Shell au valori, șterge toate, cu excepția explorer.exe. În parametrul Userinit lăsați doar userinit.exe valoare. Toate celelalte valori - rezultatul activității virusului.

4. Cum de a elimina ferestrele Banner 7 folosind Boot DiskÎn cele din urmă, cele mai eficiente, dar, de asemenea, modul cel mai consumatoare de timp pentru a elimina Windows 7 banner - este de a descărca un LiveCD. Dacă aveți un netbook care nu are unitate, utilizați liveUSB.

Boot de la o unitate USB bootabil sau un disc bootabil cu imaginea sistemului dumneavoastră, și modificați prioritatea de pornire în BIOS, și apoi verificați computerul Antivirus prezent pe discul de pornire. Anti-Virus pe LiveCD o mai bună actualizare în avans la baza au fost relevante.

Acum, la fel ca în metoda anterioară, deschideți registru și să verifice parametrii Shell și Userinit. De obicei, această metodă funcționează, chiar dacă nu puteți porni computerul în Safe Mode.

În cele din urmă, în cazul în care nu există metode de îndepărtare nu funcționează, pur și simplu opriți hard disk și conectați-l la modul Slave la un alt calculator, și apoi verificați-l cu software-ul anti-virus străin cu baza de date curentă. Este necesar ca cecul a fost profund. Numai în acest caz, virusul va fi eliminat de pe hard disk-ul complet.

Cum sistemul de operare Trojan.Winlock dvs.?

Trojan complet blochează accesul la Windows. Cele mai multe dintre modificările duce la o pierdere completă de funcționare a sistemului: nu există posibilitatea de a descărca un desktop, pentru că atunci când încercați să încărcați sistemul de operare utilizatorul poate vedea imediat o fereastră cu informații banner.

Odată ajuns în programul de calculator-blocant în mod repetat, copiaza să fie înregistrate în sistem. După aceea una din clonele de virus intră în partiția de pornire. Acesta este motivul pentru care sistemul este dezactivat imediat după pornirea calculatorului.

În plus, virusul troian dezactivează Task Manager. Unele modificări interzic, de asemenea, descărcarea de la modul de siguranță (Safe Mode), complicând viața utilizatorilor. Daca esti „norocos“ pentru a deveni o victimă a doar un astfel de virus de ștergere ferestre banner blocat va fi mult mai consumatoare de timp.

Pe măsură ce mesajul atacator pentru a debloca Windows 7 pe banner-ul, este necesar pentru a trimite SMS-mesaj. Cea mai importantă regulă - în orice caz, nu este nevoie să trimiteți mesaje, și nu trebuie să facă transferuri de bani la aceste posete electronice!

Această gafă, care revine la o funcționare și un sistem funcțional. Tu numai că va da banii pentru hackeri, dar nu poate restaura computerul. Dacă sucomba la cerințele specificate în mesaj, nu veți obține nici un rezultat.

Ti-e frica de Codul penal, care este menționat în mesajul banner-ul, nu este necesar. Acesta este doar un truc conceput pentru a induce în eroare utilizatorii. Banner spune că computerul a fost suspendat pentru încălcarea regulilor și răspândirea informațiilor ilegale de la Microsoft. Întotdeauna amintiți-vă că Microsoft ar fi niciodată, în nici un caz, nu bloca utilizatorii de computere aceste mesaje apar doar din cauza infecției cu virusul. Îndepărtarea banner blocarea ferestrelor - nu este un proces dificil. În urma instrucțiunile, puteți reveni cu ușurință performanța computerului.

Cum să vă protejați de aceste probleme în viitor?

După cum se știe, cea mai bună apărare - este de prevenire. De obicei, troieni ataca computerele neprotejate, ale căror proprietari sunt neglijenți cu privire la securitatea informațiilor.

Dacă aș fi citit toate recenziile înainte de sfârșitul ei nu s-ar fi așezat 5:00 în căutare de acest al doilea dosar vindous. Am avut la întâmplare pentru a căuta și de a elimina acest bun zlo.Sayt și nuzhnyy.Spasibo foarte care citesc scrisul meu.

Nu am de ajutor, sa dovedit toate descrise în norme.Baner găsite atunci când săpat pe unitatea C cu utilizatorul concurente, pe ea banner-ul nu a fost demonstrat, Banner a creat un alt vindous dosar scris în imprimare de mari dimensiuni, a existat doar un singur tip de etichetă znachok Google a fost atunci când am -a făcut clic, și a apărut la acel computer polzovatele.Perezagruzil și ștergeți folderul etichetat vindous, restartat și Banner propal.Mozhet care pomozhet.Prosili 3000 de ruble. Acum, ur-dy.

MULȚUMIM demoni.
Esti cel mai bun site de pe PĂMÂNT
ma salvat de la naibii acest virus.
Aproape că nu au trimis 30.000 de ruble pentru numărul.
Markup VĂ MULȚUMIM CEL MAI!
Ei bine făcut.

Se permite unui program prin unitatea flash USB pentru a restabili

Buna ziua prins banner. Seiful este așezat. Nu au timp nimic și el progruzitsa Bloch toată acțiunea. Ce să fac?

În cazul în care bat pe e-mail. [email protected] ajutor. Este foarte simplu.

Eliminarea dosarului WINDOWS printr-un mod securizat de pe hard disk-ul elimină necesitatea de a plăti ca extortionists și vindecator, Windows toate scrisorile de mare notă un astfel de aviz a fost deja pe site-ul cu același nume, munca

Bună ziua, toate căile tale sunt bune interesante, dar i-am spus că nu pot porni modul de siguranță sposob.U și am făcut toate doskanalno pur și simplu, am la logare rapid apăsat alt ctrl șterge (Task Manager, și Rub al procesului explorer.exe. acest proces este responsabil pentru desktop. și totuși, virusul nu a fost inclus, am curățat toate inclusiv procesele virale care nu sunt necesare (aproximativ 15 dintre ele din stânga) .Because du-te la tab-ul noilor cha task-Ada scrie stol.Vse de lucru! rula antivirus și pentru a le elimina pe toate! în cazul meu am descarcat versiunea trial de pe site-ul off. și bate alil toate virusy.Perezagruzil toate regulile, fara virusi !! sper cineva pomog.udachi))

Informații excelente. vă mulțumesc. El a păstrat tot viitorul! )

vă mulțumesc ajutat
edinsvtennoe nu a ajuns destul de linia komandunuyu prin discul cu restaurare pentru Windows St Remy

Am făcut acest lucru: încărcat cu suport pentru linia de comandă făcând clic pe CTRL + SHIFT + esc, nouă provocare. acolo C prescris:
și am văzut că există folderul Windows este Windows, care este doar un fișier de virus. L-am aruncat în aer prin apăsarea Shift + Del. Am rebooted, toate în ordine

Poate solicita o optiune, dar numai dacă ați creat pe intrarea laptop pentru „oaspeți“. Blocat singura cale de ieșire din care (ne) și să ia o plimbare). Atunci când a existat un sistem de blocare pe local unitatea „C“ apare un director Windows, ... l cu litere mari. Cu „oaspete“, puteți merge cu ușurință de pe unitatea C și doar șterge. Am făcut-o făcând clic pe butonul din dreapta al mouse-ului butonul de meniu „Delete“. Apoi reporniți laptop și - toate. Înainte de aceasta, am făcut o grămadă de manipulare, în urma avizului de toate tipurile. nimic nu a ajutat până când știa unde să găsească la început. Sa dovedit simplu și rapid. Mult noroc, băieți!

+ chiar eliminat fișierul Dllcache
Deoarece este: \ WINDOWS \ sistem 32

Hard-a lovit, care nu a fost inclus în modul de siguranță (banner general, greu de ajuns)
Din fericire, am fost pe lumina de operare pe disc sistema.S ajuta sa faca fata cu problema.
P.S poking în jurul valorii în sistem, a găsit un al doilea dosar Windows și șters bine

DemoNy, pentru a fi exact ... noroc 😉