Cum de a elimina tamburul de pe mașina de spălat demontat pentru reparații, scoateți și slăbiți, mașină de demontare

Cum de a elimina tamburul de pe mașina de spălat demontat pentru reparații, scoateți și slăbiți, mașină de demontare
Înainte de a scoate tamburul, este necesar pentru a studia structura unei extracție mașină de spălat cu tambur se efectuează după confirmarea eșecului exact sau absența funcționării mașinii de spălat. Acest lucru va ajuta la asigurarea că o defecțiune sau alte sarcini factorul de lucru. Scoateți tamburul mașinii de spălat sau să-l ia în afară pentru a ajuta la următoarele instrumente: șurubelnițe, șurubelniță, hexagon, clești, ciocan, clește. Dacă a existat o defecțiune a anumitor părți și trebuie să fie înlocuite sau reparate, pre-pregăti o nouă parte. Cel mai frecvent tip de mașină cu o sarcină orizontală, dar este achizițiile de utilizator și o mașină verticală pentru spălat. Pentru fiecare tip de mașini are propriile sale instrucțiuni de parsare.Pași: cum să demontați toba de pe mașina de spălat

Scoateți aparatul de cilindru poate fi din mai multe motive: pentru a înlocui bara transversală, elimina obiecte străine, pentru a primi și de a schimba lagărele și alte părți. schimbare tambur-pad numai în cazul manșon uzură grele din bronz, care pot fi observate acolo. Fiecare mașini marca propriile sale caracteristici, dar circuitul de dezasamblare este aproximativ aceeași.

Cum de a elimina tamburul de pe mașina de spălat demontat pentru reparații, scoateți și slăbiți, mașină de demontare
Pentru demontarea tamburului mașinii de spălat este necesar să se pregătească în avans instrumentele necesare și de a lua cunoștință cu recomandările experților

Analiza cuva mașinii de spălat:

 • Eliminat scripetele;
 • Eliminat din arborele de lagăr;
 • Rotește rezervor circumferențial;
 • După promovarea tuturor elementelor de fixare necesare pentru a separa cele două jumătăți ale tamburului unul față de celălalt;
 • Se merge la tambur.

Conform acestui sistem se poate ajunge la mașina de spălat de tipul cu tambur a sarcinii orizontale. Particularitatea acestui showdown este de a elimina scripete. Acesta este atașat la arborele de cilindru și strânse la opritorul șurubul. Pentru a deșuruba un șurub și pentru a elimina un scripete, este necesar pentru a bloca bara de scripete, și rotiți șurubul în sens antiorar. Deșurubați șurubul nu este ușor, dar este posibil. Este că este umplut cu un amestec special care le deține în loc atunci când este supus la vibrații. Dacă deșuruba nu funcționează, este necesar să se încălzească șurubul, aceasta va conduce la extinderea metal și pot fi îndepărtate cu ușurință. Este important să ne amintim de obiect arzător cu gaz numit grad ridicat de risc și de a lucra cu este necesar să se foarte atent.

Reparațiile la tamburul mașinii de spălat Indesit

Indesit tobe mașină de spălat diferă de alte materiale - acestea sunt realizate din material plastic. Trebuie să fii atent mai ales a face acest lucru de încărcare tambur de rufe. Chiar dacă au făcut dintr-un material care nu se teme de temperaturi ridicate și efecte mecanice, este necesar să se respecte regulile de bază ale utilizării mașinilor de spălat rufe. Chiar și într-un astfel de producător de încredere de rupere poate avea loc.

Repararea de spălat cu tambur mașină Indesit, în cazul în care acesta este o fisură.

Este plină cu distrugerea completă a detaliilor și o defalcare a tuturor echipamentelor. Pentru a evita fisuri, trebuie să vă amintiți de încărcare blând și absența unor părți mici din buzunare, care intra în spațiul dintre cuvă și tambur.

Cum de a elimina tamburul de pe mașina de spălat demontat pentru reparații, scoateți și slăbiți, mașină de demontare


Pentru a repara cuva mașinii de spălat se recomandă în prezența experiență relevantă

Reparare masini tambur Indesit:

 • Oprirea aparatului și deconectarea tuturor furtunelor la închiderea supapelor de alimentare cu apă;
 • Scoateți panourile superioare și din spate;
 • Pentru a avea acces la rezervor este necesar pentru a elimina amortizoare, arcuri, elemente de fixare, cu o curea fulie;
 • Scoateți tamburul spart;
 • Instalați un nou, și de a asambla mașina înapoi.

Și poate elimina fisuri, vopsea peste ea într-o anumită facilitate sau se referă la acest serviciu. Dar nu există nici o garanție că problema nu se va întoarce. Și puterea tamburului nu mai este la fel ca la început. Pur și simplu înlocuiți cu tambur rupt noii angajați. Pentru a face acest lucru, o mulțime de efort și timp și o anumită experiență.

Recomandări: cum să eliminați tamburul cu mașini de spălat și uscătoare de rufe

Acest tip de mașini de spălat au o masă de defecte: rugina unui bloc metalic tambur rapid dezechilibrarea etc. Dar, de multe ori, în aceste mașini descompun rulmenți. După o defalcare a nevoii lor de a dezasambla și scoateți tamburul.

Demontare mașină de tip vertical de boot:

 • Cu planul lateral trebuie desurubat șuruburile care fixează suprafața carcasei;
 • Împingeți partea unității;
 • Deconectați toate cablurile și scoateți panoul de control;
 • Îndepărtați toate elementele de măsurare și pentru a elimina panoul superior și un plan inferior;
 • eliberare tambur puteți face după îndepărtarea clemei, dar o carcasă de plastic este îndepărtat foarte atent și prudent, pentru a exclude deteriorarea.

Cum de a elimina tamburul de pe mașina de spălat demontat pentru reparații, scoateți și slăbiți, mașină de demontare
mașini și uscătoare Dezasamblarea, trebuie să ne amintim procesul se execută în ce ordine, pentru a face mai ușor pentru a colecta înapoi

Pentru etapele de auto-demontare trebuie să vă amintiți toate elementele și să înregistreze în cazul în care unele detalii. În caz contrar, cel mai inofensiv ceea ce se poate întâmpla atunci când reasamblarea mașinii - este lipsa de muncă. Poate lovi circuiting curent sau scurt apar tehnica poate arde complet. Caracteristici de design mașini cu acest tip de sarcină zatrachivaniya implică o mulțime de efort, atenție. Cu toate că orice tip de mașini ar trebui să fie tratate cu cunoștințe de bază privind analiza, capacitatea de a lucra cu instrumente și o mai bună înțelegere a cuiva să știe acest tip de tehnologie.

Cum să demontați mașina de spălat automată

Este important să ne amintim că activitatea se desfășoară numai în caz de deconectare completă de la aparatul de rețea. Înainte de parsare, trebuie să vă asigurați că aparatul pentru obiecte străine. Furtun pentru a evacua apa trebuie îndepărtată, iar alimentarea cu apă este închisă. Mașini de spălat sunt împărțite în două tipuri: mașină de încărcare orizontală și încărcare de top. Pentru fiecare tip de analiză caracteristici.

Analiza mașinii de încărcare de tip orizontal:

 • Utilizând o șurubelniță îndepărtat șuruburile, care sunt responsabile pentru fixarea panoului din spate a mașinii de spălat la corpul securizat;
 • În mod similar demontate de pe panoul frontal și suprafața superioară a mașinii de spălat;
 • driver șurub slotted poate fi util pentru extragerea containerului în care este umplut cu pulbere, îndepărtarea panoului de control;
 • Scoateți manșeta de cauciuc la trapa, după ce a eliminat panoul de fund;
 • Înainte de a scoate rezervorul de șuruburi deșurubat de pe panoul de fund;
 • Este necesar să se elimine toate componentele electronice ale tamburului, opriți motorul oprit.

Cum de a elimina tamburul de pe mașina de spălat demontat pentru reparații, scoateți și slăbiți, mașină de demontare
Când dezasamblarea mașina de spălat trebuie să țină seama de caracteristicile structurale ale modelului

Analiza încărcare verticală tipul de mașină:

 • Este necesar să slăbiți șuruburile care fixează toate pereți și părțile unul de celălalt;
 • Trageți panoul lateral;
 • Într-o mașină verticală cablarea automată este situată în jurul carcasei, demontat și șuruburi eliminarea slăbire.

Caracteristicile de proiectare ale mașinilor de spălat rufe și uscătoare sunt în compactitatea sale. Este nevoie de puțin spațiu, și dezmembrarea unor astfel de mașini este diferit de mașinile standard de diferite mărci, cum ar fi Indesit si Ariston. Sam încărcare rezervor de rufe este înșurubat, astfel încât acesta este eliminat conform instrucțiunilor de mai sus.

Pentru a repara rezervorul nu a fost un ritual constant, trebuie să urmați lovit de elemente care nu sunt necesare în spațiul rezervorului și tamburul. Și dacă tot prejudiciul nu a putut fi evitată, iar acum este nevoie de reparare sau înlocuire, este necesar să se consulte specialiști. Este un muncitor calificat va fi capabil să găsească piesele potrivite în aparat și să-l instalați fără durere pe bolțurile rămase. Până când ajunge masterat trebuie să întrerupă utilizarea mașinii de spălat pentru a proteja repararea apartament și apartamentul său vecini.