Cum de a închide fotografia colegilor - ambele fotografii apropiate

Și iată cum se face (închide fotografia în Odnoklassniki), în articolul de astăzi vă vom arăta și.

În Odnoklassniki apropiate fotografii?

Du-te la pagina dvs. de la colegii de clasă, apoi faceți clic pe link-ul „Fotografii“ din meniul Central:Ca urmare a noua pagină, faceți clic pe tab-ul „Albume“:

Cum de a închide fotografia colegilor - ambele fotografii apropiate

Acum, din lista selectați albumul în care este fotografia pe care doriți să închideți de către utilizatori neautorizați. Următorul în linie chiar sub titlul albumului dvs., trebuie să faceți clic pe funcția „Setări“:Cum de a închide fotografia colegilor - ambele fotografii apropiate

Acum, înainte de a deschide o nouă fereastră în care puteți alege utilizatorul selectat (prieteni, rude, colegi, colegi, etc.), care va putea vizualiza fotografiile din acest album. Totul, apoi doar ai plecat, click pe butonul „Save“:

Cum de a închide fotografia colegilor - ambele fotografii apropiate
Important de știut: apropiate una sau mai multe fotografii pe site-ul nu este colegii de clasă posibil, deoarece site-ul nu furnizează astfel de servicii. Deci, aproape de a fi complet întregul album, el a mâncat creat și fotografiile sunt în ea. Dacă nu, atunci puteți crea un album foto, pune propriile fotografii și închideți-l. Cum de a crea un album foto, poate fi citit aici. Cu aceasta am spus la revedere, noroc tuturor!