Cum de a numi un copil - o alegere responsabilă

Alegerea unui nume pentru copilul tau - nu este o sarcină ușoară, deoarece se crede că numele are un impact semnificativ asupra vieții unei persoane, și, uneori, determină soarta sa. Unii părinți știu exact cum să numele copilului, inainte de sarcina, și altele, și după nașterea fiului său el consideră că este dificil de a alege un nume potrivit.Alegerea unui nume de copil, multi parinti uita de bun simț. Cum altfel să explice unii, să-l puneți blând, nume neobișnuite? Desigur, la prieteni (și chiar străini) vor face o impresie de declarația unui tată fericit că el a numit fiica sa o baie de Bluetooth și fiul, dar ceea ce va trăi copilul cu acest nume? Desigur, în timp, un nume neobișnuit poate fi schimbat, dar paisprezece ani, copilul trebuie să fie numit așa cum a numit părinții săi iubitori, și suferă ridicolul de colegii.

Mulți părinți atunci când aleg un nume care să se gândească la nimic altceva, dar nu și despre sentimentele de viitorul copil. Cineva vrea să atragă atenția: acest vinovat de multe ori, de exemplu, persoane publice, care cred că pentru a da copilului un nume obișnuit obișnuit este prea banal. Cineva vrea să perpetueze numele fiului său, în orice caz, așa se nasc, Jocurile Olimpice de restructurare și privatizare. Deseori, copiii sunt date nume în onoarea politicienilor, poeți, mari generali, personaje și chiar literare în speranța că micul Napoleon, Stalin, Hamlet, Cezar și Pușkin va deveni la fel de bine cunoscut ca ele sunt prototipuri lor.

nume neobișnuite pentru copiii lor, părinții dau în diferite părți ale Pământului. De exemplu, în Chicago, o pereche este probabil pentru a căuta nume pentru urmașii lor într-o carte medicală. Ca rezultat, copiii s-au dat numele de meningită, Apendicită, laringite, amigdalite și Peritonita. Cu abordare vizionară și indieni - de exemplu, numele de două kilograme de orez dat părinților puștiului au primit de la starea nașterii lui a fost un cadou.

După revoluție, a fost libertatea deplină. Am început să apară nume noi, care uneori sunau destul de ciudat, cum ar fi Traktorina, Viluza (Vladimir Ilyich Ulyanov Lenin și Legăminte), Dolonegrama (sloganul „Jos cu Analfabetismul“) Revmark (Revoluționară marxismului), și altele. De-a lungul timpului, moda pentru aceste nume au venit la nimic, deși unii entuziaști au venit cu copiii lor nume neobișnuite, și în anii următori.Astăzi, în România nume prea neobișnuite din favoare, dar unii părinți nu deranjează să vină cu un nume pentru copiii lor pooriginalnee. Deci, băiatul poate da numele de salata verde, doar un erou sau controlorii de trafic aerian. Un părinți iubitori doamnă tânără unge Viagra, România și se răcește. Nu se poate aminti copilului care a dat părinților în loc de un cod complicat de litere și cifre.

Venind cu un nume neobișnuit copil, părinții vis pe care copilul lor a fost un om neobișnuit. Se crede că numele permite copilului să iasă în evidență, pentru a realiza individualitatea lor și de la o vârstă fragedă să nu se simtă ca alții.

În opinia psihologilor, numele prea neobișnuit pot provoca complexe în copil. Și nu doar că a numelui amuzant poate face distractiv de colegii de clasă. Un copil poate deveni ostatic la propriul său nume, el trebuie întotdeauna să dovedească că el este demn să fie numit în acest fel, și nu altfel. Băiat cu un nume comun poate fi frică și să plângă, dar de tipul numit cel Mare sau caracterele din jur se așteaptă în mod necesar un anumit comportament. Ca urmare, acești copii se simt neliber, ei dezvoltă nevroze, relații colegiale devin complicate.

În orice moment, a existat o anumită nume de moda. Aceasta moda se schimbă, cum se schimba prioritățile de viață ale fiecărei noi generații. Noi nume sunt inventate rar, mult mai des a revenit la moda pentru nume deja ușor uitate parțial. Este interesant faptul că de foarte multe ori părinții încearcă să dea un fiu sau fiica numele original, iar rezultatul este că numele este doar atât de multe colegii copil.

La generație Ol și Len născut Mașa și Nastya, care dau fiicele lor au alte nume, cum ar fi Elizabeth si Daria. Acum patruzeci sau cincizeci de ani, cele mai populare nume de sex masculin au fost Vladimir și Nicolae, acum băieții așa-numitele extrem de rare, dar populare numele lui Daniel, Nikita și Artem. Este posibil ca nume de curând a fost uitat să devină din nou la modă.

Unele nume, cum ar fi Alexander și Natalia, nu ies din moda de zeci de ani - în grupul copii pot fi găsite cel puțin un Sasha și cel puțin un Natasha. În același timp, unele nume, populare la un moment dat, acum se pare ciudat. Ocazional unii părinți îndrăznesc să cheme sau Stepanida fiica Paraschivei, și fiul - Nicanor sau Arkhip.

Desigur, este imposibil de prezis exact cum va arata ca un copil când va crește. Cu toate acestea, uneori, este posibil să se ghicească ce nume va face. Pentru a face acest lucru, urmați regulile simple. De exemplu, pentru ochi albaștri blond, și Severyanka nume nu este potrivit Tamara sau Leila și copilul aspect slavă este mai bine să aleagă aceeași slavă, nu un nume străin.

„Programul“ aspectul copilului, oferindu-i un anumit nume, este puțin probabil. Uneori, părinții cred că mai frumos este numele Duden fata va fi mai frumos, iar fata însăși de-a lungul anilor. Dar, din păcate, aceste așteptări nu vin întotdeauna adevărat. Ca urmare, fata cu nume magnifice și simt aspectul mediu este cel mai bun mod și se confruntă datorită nepotrivirii de aspectul și numele.