Cum să vă rog, un om (semnele zodiacului)

Cum să vă rog, un om (semnele zodiacului)
Când vine vorba de sexul opus, în capul fiecărei femei devine o serie de întrebări, practic standard. O astfel de problemă este cum să plac oamenilor? Există mai multe sfaturi, de exemplu, psihologii au împărțit toți bărbații pe anumite tipuri de caractere și preferința calculat, astrologi, de asemenea, nu a mers departe. Și îndemne să folosească mici trucuri!O dată înaintea ochilor unui om, care s-a provocat inima „oknut“, multe fete intra in lupta ofensiv. Desigur, în cazul în care obiectivul este o scurtă și furtunoasă poveste de dragoste, strategia este corectă, dar în cazul în care obiectivul este mai gravă - cucerire completă și predare a bărbaților în legăturile de căsătorie, atunci are nevoie de o strategie.

Primul pas este de a decide, și dacă jocul este în valoare de lumânare? La urma urmei, în cele mai multe cazuri, mulți dintre noi se grăbească în piscina cu capul, nu se gândesc la consecințele, și că nu mai mult gândindu-mă că un om poate fi legat prin orice legături.

Termenul „legătură“, în prima parte a căsătoriei, a avea copii, chiar și prezența fetei ar trebui sa să se gândească, și dacă aveți nevoie de toate astea? Ar trebui să facă un efort pentru a atrage atenția oamenilor, astfel pune în pericol relațiile de familie sau alte persoane?

Numai dacă un om nu este legat de orice legături, și sa decis să acționeze în mod decisiv cu adoptarea deplină responsabilitate pe umerii dumneavoastră, sunteți gata să ia măsuri și de a folosi mici trucuri.

mici trucuri pentru a te un om

Fiecare om, în primul rând, uita la fata si apreciaza feminitatea - aceasta este magia nivel genetic. Feminitatea presupune un zâmbet fermecător, privirea, gesturi, mers, tonul vocii. Dar cea mai importantă regulă - nu overplay, deoarece orice false respinge. Este demn de amintit faptul că publicul este foarte critic, nu mai rău decât majoritatea Stanislavski, atunci doar „crede“ sau „nu“, nici o cale de mijloc.

Mai mult decât atât feminin, în fiecare femeie ar trebui să fie un mister. Este o femeie de mister, un bărbat vrea să se cunoască mai bine, se bazează pe definiția, oamenii sunt mereu interesați de orice necunoscut. Chiar și un copil, în cazul în care fetele liniște joacă cu păpuși, băieții cu ușurință și rapiditate de mașini fulger demontate - este interesant modul în care este aranjat.

Fiecare om flatează atenția, și atrage atenția asupra fetei. Nu este necesar să se complice totul, oamenii apreciază simplitatea. Trebuie să se străduiască în mod constant pentru a radia un rezultat pozitiv, de multe ori rade la glumele lui, iar aceste acțiuni nu vor lăsa nici un om indiferent.

Desigur, nu totul este atât de simplu, și pentru punerea în aplicare a tuturor acestor acțiuni necesită timp, totul se face rapid doar în filme,-una și pentru viață - viața unui realități destul de dure. De aceea, trebuie să fim răbdători și merge mai departe în direcția prețuite, având în vedere caracteristicile oamenilor pe semnul zodiacal.

Cum să vă rog, un om un berbec.

Dacă planificarea orice relație pe termen lung cu berbecul, fundamentul acestor relații ar trebui să fie stabilite aproape de la prima întâlnire. Pentru berbec a atras atenția asupra unei femei, este necesar pentru a surprinde, uimi și chiar șoc.

Cu berbecul trebuie întotdeauna să fie de acord, nu vă puteți permite grosolănie în comunicare, nu numai cu berbecul în sine, ci și cu alții, în general. Berbec iritant previzibilitatea, și un berbec, în primul rând, pentru a alege cea cu care el nu se va plictisi în primii câțiva ani.

Berbec, la fel ca cele mai multe caractere pentru a prefera femeile feminine, iar feminitatea este exprimată în toate - arată, comportament, trebuie să permită vânătoarea de berbec și să caute, și pretind a fi o victimă a sine și behăitul oilor - în acest caz, un berbec, el va cădea în capcana!

În relațiile sexuale berbeci preferă să domine și să se joace după propriile lor reguli. În pat de berbeci impulsiv, iar dacă sexul este chiar de departe va aminti de rutină - în jos de scurgere. Berbec cresc imediat la rece, și nu orice „sentiment reînnoit de“ nu poate să-l reține. Apropo, berbeci, mai mult decât alte semne înclinați să sadism.

Cum să vă rog, un om de vițel.

Alegerea unei femei perfecte expune celule, deși banală, dar cerințe stricte: cumpătare, nu extravaganta, maniere, răbdare, respect pentru bătrâni, dorința de a avea o familie mare și apropiați. Pentru un om ca un vițel, trebuie de la bun început o relație să-i arate că femeia pentru el, gata pentru orice. pentru femeia taur nu ar trebui să fie doar un iubit, dar, de asemenea, un prieten bun, deoarece de multe ori nu prieteni tauri.

Și dacă totul altceva ar fi ca o femeie, de asemenea, o gazdă bună iubește și știe cum să comunice cu copiii, celulele pot atașat lung și ferm la o femeie, care ar putea duce apoi la căsătorie.

Prin celule sexuale se refera la gust, ca un semn al Taur, și nu s-au grabit aprofundate, raportul între sexe este aceeași. Taurii place să se întindă plăcerea, și pentru că avem nevoie de senzația tactilă, vițel adores joc de dragoste, afecțiune și așa mai departe. Poate că vițeii a venit cu iubirea de joc cu frișcă. Barbatii iubesc femeile vițeii sunt pline de viață, femeile pricajit si subtiri nu sunt despre ele. Pentru vițel de sex feminin cum apetisant, rola roșcovan cu-conducte fierbinte.

Cum să vă rog, un om geamăn.

Acest tip de oameni sunt foarte exigente ale altora, și mai ales pentru femeia cu care se va începe o relație de dragoste. Pentru a se bucura de geamanul trebuie să fie de dezvoltare interesantă, intelectuală, dar în cazul în care gemene de sex masculin plictisit, romanul se oprește.

Gemenii iubesc pentru a realiza, iar cele mai atractive pentru el ar fi o femeie care aparține unui alt bărbat sau o femeie care se bucură de atenția sporită a bărbaților. Cel mai eficient mod de a atrage un bărbat și să-l păstreze gemeni - uita-te in mod constant de mare și poate provoca gelozie, sau să se comporte cu curaj, dar fără a depăși limitele rezonabile.În pat, gemenii nu au nevoie de un confort deosebit, cum ar fi vițeii, cel mai important partener de încredere. În caz contrar, pot exista diverse probleme de aprindere. În pat, gemenii produc un scenariu în care va urma, și deja în timpul prezentării, puteți ajusta acțiunea twin și ajustați-l pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu gemeni trebuie să vorbim, să spunem ceea ce este cel mai bine să facă, la ce oră.

Cum să vă rog, un om de cancer.

Cancerele - un semn sensibil al zodiacului, dar este foarte impresionabil. Pentru cazurile de cancer au nevoie de o femeie blândă și îngrijirea ... - Mamă. Prin natura, raci romanticii eterne și visători, iar unele doar femeia poate fi cu el, care va fi capabil să asculte visele și dorințele sale și să participe mai activ în prezentare. Mare simpatie din cazurile de cancer de femei cu experienta cauzate, calm, cu natura depozitului omului.

„Calea spre inima unui bărbat trece prin stomac“ - este doar despre cazurile de cancer de sex masculin. aptitudini culinare, un astfel de om poate aprecia aproape de la prima întâlnire, iar acest semn preferă varietate în produsele alimentare.

Pat pentru cancer - teren de testare extrem, și anume tipuri de cancer au tendinta de a incerca fiecare sex imaginabil. De fapt, raci dinte dulce, și pentru sex nu necesită nici de condiții convenabile. Rămas singur cu partenerul său, Raci ajunge imediat la afaceri, chiar și în lift, care poate veni în orice moment - se adaugă numai usturime.

Cum să vă rog, un om un leu.

De fapt, leul - natura este grațios și du-te cu el mână în mână poate fi ales numai. Singurul leu de sex masculin va fi o lungă și alege meticulos. Bărbat leu mândru, care au nevoie să admire în mod constant, și nici măcar nu se bâlbâie de neajunsurile sale ar trebui, un risc ridicat de a răni oferta sa, sufletul vulnerabil.

Leii sunt foarte gelos, nu iartă trădarea. Deci, nu merg prea departe și de a face leul gelos, ei bine, dacă numai un pic. În plus, leii vin într-o furie în cazul în care sunt comparate cu alți bărbați, el este singurul! Lions - regi, și cer ascultare absolută. Principalul lucru pe care oamenii din acest semn de foc - dragoste și grijă. Și îmi place leul va fi adevărat, atâta timp cât simt și simt grija și dragostea pentru tine.

Senzație de plenitudine poate fi obținută numai cu un leu într-o relație deschisă. Lions vor să fie învingători, dar ei preferă să te sacrifici care se încadrează aproape în picioare. Lung și departe leul nu va rula pentru o femeie, iar în cazul în care sa decis să genereze interes în acest om de foc, acesta trebuie să fie constant în câmpul vizual.

Lions în pat - o creaturi subțire, vulnerabile și romantice, precum și pentru punerea în aplicare a acțiunilor de succes lenjerie de pat, leul trebuie să fie încredere deplină în partenerul tău. Leii nu sunt forțe de securitate, și femeile cu dorința de forță de sex, presiune, lupta - leul nu este cea mai bună alegere.

Cum să vă rog, un om virgin.

Acesta este un tip special de om căruia o femeie nu este ca partener, ca un prieten. În scopul de a câștiga fată un om, trebuie să fie în măsură să mă controleze și să stoc curaj și răbdare. Astfel de oameni în primul rând să acorde o atenție intelectului, și după exterior. Imaginea femeii trebuie să fie elegant și natural. Fecioarele tind să nu-și piardă capul din dragoste și la alegerea unui partener de viață se potrivesc virgine cu extremă precauție și de îngrijire.

Una dintre principalele sloganuri ale Fecioarei este „nu sexul un om viu“, cu toate că bărbații de sex virgine se pot răsfăța în toate grave, dar nu pentru mult timp.

Cum să vă rog, un om greutăți.

Acești oameni tind să armonie, și multe pot fi înțelese dintr-o privire. Astfel de oameni rănit încredere din partea femeilor, precum și evaluarea mai inadecvată a personalității sale. Prin alegerea unui partener adecvat cântare foarte bine și cu atenție, acordând o atenție la cel mai mic detaliu.

Soldul va fi bucuros pentru a vedea dacă o fată a adus în sus, plin de tact, cu un aspect atractiv. Logodnica trebuie să aibă un caracter calm și echilibrat, nu pentru a face o scenă de gelozie și de scandal. Astfel de acțiuni pot răni un suflet romantic, și vine repede dezamăgire.

Ales să fie mai puternică în spirit decât un om, ca un om de cântare indecizie și suspiciune. Cel mai important lucru de făcut, nu este atât de intruziv și deschis.

Preferințe în greutăți de sex pot fi definite în mai multe epitete - în condiții de siguranță, de bun gust, fără tam-tam și grăbește-te pentru a finaliza programul.

Cum să vă rog, un om scorpion.

Acest tip de bărbați este destul de selectiv, eyeing cu atenție oamenii pentru tot. Scorpions sunt foarte mândru de puzzle-uri, așa cum ei înșiși sunt taine mari. Pentru a vă rugăm să scorpion, trebuie să aibă un aspect atractiv, sexualitatea naturala, sa fie relaxat, atât în ​​viață și în pat.

Barbatii nu le place scorpioni teribil de prost și va da prioritate fetelor seriozitatea cu care poti paria pe orice subiect. Dar, în același timp Scorpionii - individul nu este simplu, și joacă un rol nu învață de la ei.

Principala unitate de sex scorpion - curiozitate, și scorpioni doresc și nu pierdeți ocazia de a explora această zonă, în toate manifestările sale. În pat cu scorpion nu poate fi plictisit, pentru că pentru sex scorpion - este un mod de a înțelege lumea, astfel încât în ​​limita scorpion pat bine, nu. În caz contrar, este trădare, în care femeia este de a se da vina. După ce a fost refuzată, sau „nu“, scorpion va căuta cu siguranță - în cazul în care este posibil. Prin urmare, cu un astfel de partener nu este ușor în pat.

Cum să vă rog, un om Sagetator.

Sagetatorii iubesc ochii, aspectul, mai ales în prima ședință este de mare importanță. Cele mai valoroase calități pentru arcași este sinceritatea și directețe, dar cu moderatie. Modestia - este calea spre inima unui om, mai ales Archer. Arcașii nu le place stereotipuri și scene de dragoste atât confesiuni fierbinți de dragoste nu este în valoare de așteptare. Sagetatorul exprimă acțiunile sale emoții.

Sagetatorii aprinde destul de repede, dar asta este o lungă perioadă de timp nu este suficient. Pentru arcaș sex au nevoie de aproape mobilier de origine, sex ar trebui să fie pe îndelete, iar în cazul în care doriți să încercați ceva nou, atunci acest lucru în sine ar trebui să fie avertizată în prealabil.

Cum să vă rog, un om Capricorn.

Cu Capricorn trebuie să adere la tacticile și strategiile de comportament. Capricornii ca nimeni în măsură să analizeze situația și să învețe din greșelile lor. În plus, ibex de sex masculin nu arată dependența lor de femei. Capricornii doresc femeile lor să le înțeleagă dintr-o privire, au avut obiective și atitudini similare.

Capricornii se afirmă prin sex, este foarte important pentru ei să fie al doilea nici unul. La rândul său, reacția femeii ar trebui să fie - recunoașterea și splendoarea omului ca partener sexual. Capricornii preferă să conducă, sa terminat, vă puteți exprima dorințele, dar atunci când și ce să facă, Capricorn se va rezolva. Capricornii sunt înzestrate cu puteri sexuale considerabile.

Cum să vă rog, un om Varsator

Varsatorul atrage fete inteligente, erudit, bine ingrijite. Este important să nu fie teamă să invite la o reuniune a Vărsătorului, dar la aceeași dată nu trebuie să fie obișnuită. Barbatul Varsator nu se poate întreba despre fostele pasiuni, și cel mai important, să păstreze misterul. Și cât mai curând a alerga afară de secrete, a pierdut interesul in Varsator.

Vărsătorii sunt ușor și de a comunica în mod liber pe orice subiect, inclusiv sexul. O astfel de sinceritate în Vărsător este captivant. În același timp, indiferent de modul în care a fost ciudat în pat Vărsător poate fi plictisitor, și foarte frică să pară greșită. In timpul actului sexual Vărsător NOTĂ emoțiile, comportamentul partenerului și face concluziile sale, și, uneori, nici măcar corect. Și numai dacă este capabil să dezlănțuie Vărsător, puteți obține o experiență de neuitat și plonjați în vârtejul de senzații de neegalat.

Cum să vă rog, un om să pescuiască.

Pentru acești bărbați doresc o femeie cu o mulțime de potențial și are o putere de voință mare. Principalul lucru în construirea unei relații cu pește - capacitatea de a face față cu emoțiile lor. pește de sex masculin nu pot sta isterici. Inima lui pește poate fi deschis numai după cunoștință lungă. Cu astfel de oameni să fie romantic și impresionabil. Un astfel de om trebuie să fie înconjurat cu căldură și grijă.

De-a lungul pește, în orice caz, nu se poate bate joc de orice ridiculizare pește ar putea fi jignit și a opri comunicarea în continuare.

Peștii neîncrezător, și ca ei nu vorbesc despre dragoste, peștele va fi în îndoielile eterne. Sexual de pește tradițional și nu le place experimente. Fă sex un bărbat în prim-plan nu intenționează să pescuiască. Pentru romanele de vacanță de pește de sex masculin nu este necesar, toate încercările sale de a avea o relație de scurtă este sortită eșecului. Și, după o astfel de dezamăgire nu ar accepta chiar încercări de a încerca din nou.

Acum cunoașteți punctele slabe ale oamenilor care doresc să vă rog, așa că merge mai departe!