Cum de a numi un copil

Cum de a numi un copil
Această întrebare deranjează părinții înainte de naștere.

Numele și data nașterii într-un fel indisolubil legată de natura și destinul omului.Fiecare literă are propria semnificație și nuanță emoțională. Semnificația numelui poate fi obținută prin însumarea sensul fiecărei litere. De exemplu, să ia numele de Anna. În său din două litere „o“. În toate limbile, este un simbol al început, doresc ceva să înceapă și să pună în aplicare. „H“ (și chiar de două ori) - un simbol al puterii interioare, dorința de a nu accepta totul, fără discriminare. Prin urmare, „Anna“ - o inițiativă sensibilă.


Trebuie remarcat faptul că efectul fiecărei litere în numele nu este aceeași în putere. Cele mai multe au exprimat scrisoarea începe cu cuvintele, atunci cel mai perceptibil și a repetat de mai multe ori. Oamenii de știință împărtășesc numele de pe greșită și perspectiva. Regularitatea: părinte mulțumit cu copilul meu, în cazul în care, în nume propriu și în numele descendenților din aceeași cel puțin o vocală. hassle minim livra copiii în cazul în care au fost numiți în onoarea tatălui sau a mamei (Aleksandr Aleksandrovich, mama și fiica, Ana, Anna, etc.).
Numele Harakteritiku scrise în compoziția lor, consultați tabelul de mai jos

La alegerea unui nume este de o importanță deosebită și timpul anului, când sa născut copilul.
Nu în zadar în secolul trecut numele copiilor au ales calendarul (Svyatka). „Potrivit“ este cel mai apropiat de data nașterii (inițial - de data botezului) numele.


Copiii născuți în timpul iernii, este necesar să se dea un nume moale, melodioase, astfel încât să nu agraveze gravitatea, natura inerentă.

Copiii născuți în primăvară, prezintă flexibilitate în situații diferite, dar nu au un calități de luptă. Acest lucru poate fi corectat mai mult <жестким> nume. Acest lucru le va da încredere în sine și să fie protejate de bolile vieții.

Copiii născuți în timpul verii, mândru, curajos și persistente în atingerea obiectivului, activ.

Copiii născuți în toamnă, realiști. Puțini oameni cred în cuvântul, asigurați-vă că pentru a verifica totul singur. Au un caracter clar și mintea echilibrată, calmă și ușor. Thrifty, ei știu valoarea banilor, cumpătat.

De multe ori, la botezul copilului preotului nu găsește numele selectată în timp de Crăciun și oferă Christen copilului un nume diferit. Nimic în neregulă cu asta. Strămoșii noștri au dat două nume de copii. Sub o cruce și l-au lăsat în secret din afară, și într-o adresă a copilului l-au numit de un alt nume, la alegere.

Înainte, suna copilul, citiți aceste sfaturi.

Numele unui băiat sau fată nu ar trebui să fie prea lung și dificil. Este mai bine în cazul în care este ușor de pronunțat și amintit ca în sine, și cu numele de mijloc. Numele trebuie să sune frumos, să fie grațioasă în formă, astfel încât oamenii ca nume propriu.
Dificil nume se pronunță devine un obstacol în comunicare, ea determină tensiunea la cel care cheamă și incomode la acel punct de contact. Este imposibil să se numească confuz impune titularului său taxei grele.
Omul, de fapt, este doar trei nume: nume propriu și prenumele. Și, alegând un nume, nu a uitat că el va trebui să fie auzit într-un cerc de vecini și să se transforme într-un nume de mijloc. Este imposibil să numele, indiferent cât de frumos a fost, a sunat o notă discordantă cu numele uman pură. Atunci când alegeți un nume, părinții copilului ar trebui să fie sigur să ia în considerare modul în care acesta este combinat cu numele de mijloc, în cazul în care un număr de sunet armonios. De exemplu, dreptul la Rodion Mila E., Dorothea V., Taras Vyacheslavovich.
De dorit, numele nu este împiedicat forme de companie de formare (Svetochka, Sanechka, Centaurea, Alinushka și t. D.). Acest lucru face posibil să se transmită diferite nuanțe pentru om.
Aceasta ar trebui să permită forma ușor patronimic. În caz contrar, va aduce durere la nepotulNu se recomandă să cheme copiii în onoarea rudelor decedate încă în viață și bunici.

Cele mai frecvente nume sunt:

nume de sex feminin
Alexandra, Anastasia, Anna, Darya, Ekaterina, Vasilisa, Karina, Valentine, Olesya, dragoste, Angelina, Antonina, Dana, Lyudmila, Iaroslav, Galina, Alla, Lydia, Oksana, Angelica, Jeanne, Tamara, Larissa, Luchesa, Martha, Alevtina, Anfisa, Helen, Elisabeta, Maria, Pauline, Julia, Xenia, Arina, Sofia, Yana, Victoria, Victoria, Olga, Natalia și Irina, Eugene Allen, Marina, Valeria, Christine, Tatiana, Alina, Alice, Barbara, Veronica, Margaret, Diana Hope, Svetlana, Nina, Ulyana, Taisa.

male names
Eugene Constantine, Gleb și Yuri, Vasile, Matei, Jaroslav, Arseny, Theodore Alexander, Nikita, Daniel, Dmitri, Maxim, Ivan Roman, Andrei, Tom, Igor, Ilia, Michael, Anton, Victor, Igor, Vladislav, Oleg, Stepan, Vladimir, Nicolae, Grigorie, Timothy George, Herman, Stanislav, Yefim, Atanasie, Artemije, Leonid, Ruslan, Zahar, Anatolii, Edward, Viaceslav, Eric, Makar, Paul Arthur, Serghei, Valentin, Valery, Vsevolod, Philip, David, Arkadi, Tihon, Sawa, Ghenadie, Vadim, Vitali, Boris, Simeon, Leo, Mark, Peter, Timur, Dennis, Alex, Cyril, Fazil.

Numele X Caracteristici scrise în compoziția lor


A - simbol al început, setea de confort spiritual și fizic.

B - poveste de dragoste emoționantă, persistența, puterea, capacitatea de perforare, dorința de a vieții financiar sigur.

B - comunica, de a comunica cu viață, unitate cu natura. persoană creativă, să privim spre viitor.

D - gândire, gândire înainte de caz, orientarea de familie, dorința de a ajuta, uneori capricios. abilități extrasenzorială.

E - nevoia de auto-exprimare, schimbul de idei, o tendință de a acționa în calitate de mediator, înțelegere, capacitatea de a intra în lumea forțelor secrete. Posibil indiscreție.

E - de auto-exprimare a energiei, emoție, necumpătarea în pasiune.

F - informativă, nu se deschid toate lumea interioară, impulsul de a acțiunii.

W - apărarea rundă de propria lor „I“ din lumea exterioară, intuiție mare, imaginație. Omul, uneori, se comportă ca un struț ascunde capul în nisip.

Și - spiritualitatea fină, sensibilitate, bunătate, pace. Acesta a acoperit practic exterior aparent, ascunde un caracter moale romantic.

Prin - rezistența, derivate din spiritul de putere, capacitatea de a păstra secrete, motto-ul vieții „totul sau nimic“.

L - o percepție subtilă de frumusețe, talent artistic, dorința de a împărtăși cunoștințele lor, sentimentele. Un avertisment pentru proprietarul nu să-și petreacă viața în zadar, pentru a găsi lor scop adevărat.

M - o persoană grijulie, timiditatea poate. Atenție - sunteți parte din natură, nu fi tentat să trageți pătura peste el.

Despre - sentimente profunde, capacitatea de a gestiona bani. Prezența acestei scrisori în numele indică faptul că scopul omului predugotovana, pur si simplu intuitiv selectați-o din existența unui tam-tam.

P - o multitudine de idei și opinii puternice, pasa de aspectul lor. Această scrisoare direcționează mintea umană de a generaliza.

P - abilitatea de a nu fi înșelat de aparență, să se îngropa în esența: încrederea în sine, dorința de a acționa, curajul. Strămutată, omul este capabil de un risc de prost și, uneori, prea dogmatică în vederile lor.

C - bunul simț, exercitarea de durată poziției financiare; iritată - și toane autoritare. Această persoană este important de a găsi propriul drum în viață.

T - persoană intuitivă, sensibilă, creativ, un căutător de adevăr, nu întotdeauna dorințele proporționale și posibilitățile. Crucea simbol - memento proprietarului că viața nu este infinit, și să nu fie pus pe mâine ce poți face azi - să acționeze cu fiecare minut în mod eficient.

I - imaginație activă, o persoană empatică generos, filantrop. Dorința de a urca la un nivel spiritual superior. proprietar Memento - nu pentru a construi o planuri utopice și amintiți-vă că nu orice adevăr poate dezvălui la fiecare intersecție: în viață, există de nedescris.

F - necesitatea de a străluci, pentru a fi în centrul atenției, amabilitatea, originalitatea ideilor, conținând cereale valoroase de adevăr. Plăcerea de a face pe oameni fericiți. Într-un cap - o mizerie bizar de toate sistemele filosofice. Capacitatea de a inventa, a pus să folosească minciuna presupune necesar, cu cele mai bune intenții.

C - lider, nu fără pretenții, aroganță, îngâmfare, dar cu tradiție cositorite, nu poate exista în mod izolat.

W - parte dintr-un întreg inseparabil cu. Fiica se agață de mama lui, noaptea - o zi. „Away“ - separarea unei porțiuni a întregului, fără a pierde din vedere.

W - îngrijire pentru viață, capacitatea de la cea mai mică aluzie, șoapta, foșnesc evalua situația. Modestia și capacitatea de a aranja afacerile lor Potikha. simț al umorului dezvoltat.

U - mărinimie, generozitate, capacitatea de a penetra, extinde, forța motrice.

B - moliciunea naturii și capacitatea de a netezi marginile aspre ale relațiilor. Y - un sentiment de apartenență minți, practic, atracția materialism, earthiness a spiritului.

B - capacitatea de a clasifica, cota, răspândit pe rafturi. E - abilitatea de a vedea fundalul evenimentelor, oamenii pe dos, o comandă bună a limbii în vorbire și scriere. Curiozitatea, uneori excesivă, insinuare. Dorința de a arăta că ele aparțin „societate bună“.

Yu - căutarea adevărului, idealurile de egalitate și fraternitate, capacitatea de sacrificiu de sine și, de asemenea, la acte violente pretins dictează considerații mai mari.

I - stima de sine, dorința de a câștiga respectul și dragostea mediului și capacitatea de a le obține.