Cum de a plăti impozit prin intermediul Sberbank online

Cum de a plăti impozit prin intermediul Sberbank online
Constituția din România obligă să plătească impozite și taxe persoanelor fizice care au elemente impozabile. Sunt obligatorii de transport, impozitele pe teren cu privire la impozitele pe venit și proprietate. Mulți contribuabili amâne această procedură până la ultimul, deoarece este nevoie de o cantitate decentă de timp, în plus, are loc doar o dată pe an. Și dacă lucrarea este legată de plata constantă a taxelor (de exemplu, proprietate exclusivă), deplasările constante la banca sa transformat într-o rutină plictisitoare.Cea mai simplă cale de ieșire - plata prin intermediul Sberbank online. serviciu convenabil vă permite să efectuați plăți în câteva minute, în orice loc cu acces la Internet oriunde și la ce oră din zi sau noapte. În ghidul nostru, ne uităm la un cuplu de opțiuni, ele se bazează pe același algoritm, astfel că nu va fi dificil să plătească orice taxă.

Cum să plătească taxa de transport

Unul dintre angajamentele proprietarilor de automobile și nu numai - plata taxei anuale de vehicule. Se calculează din următorii factori: vârsta vehiculului, prețul său, capacitatea cilindrică a motorului și protecția mediului. Serviciul Fiscal Federal trimite o chitanță pentru suma, și sarcina dumneavoastră - să plătească pentru asta. De ce aveți nevoie:

Plata taxei de TVA

Dacă trebuie să plătească taxa de transport și indicele de document necunoscut primire, apoi încercați să utilizați un mod diferit. Procedura va fi aceeași:  1. Du-te la contul meu de economii online. folosind o conectare specială și o parolă, precum și codul de SMS sau o singură dată parola pentru a confirma acțiunea.
  2. selectați fila „plăți și transferuri“ din meniul principal.
  3. Noi găsim link-ul „FTS“ în achiziții și servicii.
  4. Alegerea unei opțiuni de căutare și plata taxelor Serviciului fiscal.
  5. Din acest punct algoritmul este ușor diferit. În formular, selectați cartela din care se va deduce suma necesară, și serviciul - „datorii căutare TIN plătitor“ Faceți clic pe butonul „Continua“.

Cum de a plăti impozit prin intermediul Sberbank online

Cum de a plăti impozit prin intermediul Sberbank online

Numărul TIN atribuit fiecărui contribuabil și indicat pe certificatul de acest tip:

Cum de a plăti impozit prin intermediul Sberbank online

După aceasta, sistemul va afișa toate datoriile existente la acest moment. Pentru a le plăti, utilizați schema sugerat mai sus - introduceți suma și confirmați-o folosind codul de SMS. Fii atent, Sberbank nu va trimite un SMS cu parola de anulare și de revocare a operațiunilor lor, aceasta se face în alte moduri. Dacă vă confruntați cu astfel de acțiuni, atunci încercați să trișeze.

Tehnologii moderne de Internet banking permite utilizarea eficientă a timpului lor. Pentru a face rapid plata taxei pe vehicul prin intermediul Sberbank online, nu trebuie să fie un casier cu educație financiară, de îngrijire suficient. Nu permite birocrația să ia mâna de sus peste tine, nu te rândul său, doar plictiseala de ceas în coada de așteptare în cazul în câteva minute.