Cum de a reseta sau recupera parola în Windows 7

Uneori, uitați-vă, și, uneori, oamenii sunt rugați să resetați parola în Windows 7. Cum să-l recupereze? Nimic complicat despre asta, ci doar a face o rezervare - este necesar discul de instalare Windows și folosind linia de comandă vă din nou cu parola! Prima idee a metodei. Puteți schimba parola de pe linia de comandă, dar care ar cauza ei de a fi autentificat windose. și nu putem. Dar! Există o cale de ieșire. Încercați de 5 ori pentru a apăsa Shift. Pops lipirea chei fereastra modul, de exemplu, rula mini programm sethc.exe. Asta e, vom înlocui un program mic de a provoca prompt de comandă cmd.exe. De ce? Că ori de câte ori windose solicită o parolă, apăsați tasta Shift de 5 ori, determinând astfel un prompt de comandă, schimbați parola în ea. Acum, la afaceri.


Boot de pe discul de instalare Windows, apoi faceți clic în colțul din stânga jos al elementului „System Restore“ (Reparare computer). În meniul care se deschide, deschide un prompt de comandă (Command Prompt). [Rekl1] Faceți o copie a originalului chei lipicioase sethc.exe fișier de pe unitatea C:Apoi, înlocuiți sethc.exe pe cmd.exe (lipirea fișier de pe fișierul de linie de comandă)

Reboot. Odată ajuns pe monitor apare fereastra de introducere a parolei, apăsați tasta Shift de 5 ori, și a alerga o linie de comandă. Acum, pentru a reseta parola, trebuie doar să tastați următoarea comandă
net user admin newpassword

în cazul în care nou nume de utilizator al utilizatorului newpassword parolă nouă.
Asta e tot acolo este să-l. Acum te cmozhete Conectare. [Rekl2]
Dacă doriți să plasați fișierul original înapoi sethc.exe, copiați sethc.exe C conduce înapoi la C: \ Windows \ System32 \ sethc.exe.

Parola restaurată în Windows7 și universul din nou de partea ta!

Vă rugăm să estimați numărul de stele Articolul 1 - 5:


Obyazatelno salva această intrare. sau împărtășiți în