Cum de a salva o pagină de pe Internet pe desktop

Cum de a salva o pagină de pe Internet pe desktop
In acest articol voi discuta despre cum să păstreze pagina de Internet folosind cele mai populare browsere. De asemenea, ne uităm la modul de a păstra pagina de pe Internet atunci când site-ul are script-uri speciale nu dau în mod obișnuit. Acest lucru este cu siguranță cazul privat, ci un loc pentru a rula posibil.


Principii generale de conservare în toate browserele web sunt la fel, dar cel mai important lucru este faptul că, în final, vom putea vizualiza paginile Web salvate fără o conexiune la internet.

Cum de a salva pagina de pe Internet?

Cum de a salva pagina în crom

La acel moment, atunci când sunteți pe pagina pe care doriți să salvați, trebuie să faceți clic pe pictograma „Customize și de control“, care se află în colțul din dreapta sus. În meniul selectați „Salvați pagina ca“ .Libo Utilizarea hotkeys Ctrl + S.

În fața noastră va salva fereastră. Mai mult, procedura standard, specificați o locație pentru a salva, selectați numele fișierului și tipul de fișier. Aici vreau să rețineți că, dacă selectați pagina Web tip de fișier complet, menținând în același timp vom avea un dosar în care fișiere individuale pentru a salva tot ceea ce a fost pe pagina (imagini, fișiere PHP, etc), precum și fișierul HTML, clic pe care va deschide o pagină salvată. Dacă selectați tipul de fișier „pagină Web, numai HTML“ rămân, respectiv, chiar deasupra fișierul HTML.Așa că ne-am păstrat pe pagina computer. Dacă utilizați alte browsere procedura va arata, de asemenea, singura diferență este locația funcției „save as“.

În Internet Explorer, aveți nevoie pentru a deschide meniul „File“ -Located în colțul din stânga sus. Găsi funcția de „Salvare ca“ urmează în continuare schema descrisă mai sus. O să rețineți că, uneori, bara de meniu implicit este prăbușit. Ce-ar părea necesar la dreapta butonul mouse-ului, faceți clic pe bara de activități și selectați „Meniu Bar“.

În ceea ce privește Opera următoarea secvență. În colțul din stânga sus faceți clic pe „Meniu“ icoana | pagina | Salvare.

Alte modalități de a salva

În cazul în care modul descris mai sus pentru a menține site-ul nu se obține o pagină, există posibilitatea ca aceasta nu ne permite scripturi personalizate. În acest caz, următoarele opțiuni sunt.

1. Faceți o captură de ecran a ecranului și să recunoască textul folosind un software special, sau pentru a vizualiza pagina ca o imagine.

2. Du-te pentru a imprima pagina pe care o vizualizați dintr-un browser utilizând funcția de imprimare.

3. Descărcați întregul site-ul pe computer.

4. Salvarea unei pagini web pentru a pdf.

La ultimul punct mai detaliat.

Salvarea unei pagini Web în PDF

După câteva secunde, fișierul PDF va fi creat în fața noastră se va deschide o fereastră în care trebuie să apăsați „Download PDF“. După aceea, se deschide o fereastră în care trebuie să salvați pentru a specifica calea pentru a salva fișierul. Totul este acum o pagină în format pdf pe calculatorul nostru.