Cum de a schimba calea de boot în Google Chrome

Cum de a schimba calea de boot în Google Chrome


Cât de des vă descărcați fișiere de pe Internet? Dacă da, atunci sunt clar confruntă cu întrebarea: în cazul în care sunt salvate fișierele descărcate? Fiecare browser poate configura un disc local și directorul unde doriți să puneți doar toate fișierele descărcate.În Google Chrome, setarea implicită este locul în care toate fișierele sunt descărcate face această cale: \ Users \\ Descărcări. Imaginați-vă cât de mult va supraîncărca pe disc local de sistem (de obicei Local Disk C), cu filme, descărcarea de abundente sau muzică. Și probabil știi că mai puțină memorie liberă rămâne pe discul local cu Windows, cu atât mai mare a sistemului de operare de frânare și buggy în sine.


Să alege un alt folder pentru fișierele descărcate. Pentru a face acest lucru, trebuie să lanseze imediat el însuși browserul Google Chrome. Apoi, deschideți meniul prin apăsarea butonului corespunzător.

Cum de a schimba calea de boot în Google ChromeO listă de setări și a parametrilor disponibili. Gasim „Setări“ comanda.

Cum de a schimba calea de boot în Google Chrome


Apoi, găsiți și faceți clic pe „Afișați setările avansate.“

Cum de a schimba calea de boot în Google Chrome


Acum, căutați secțiunea „fișierele descărcate“. În această secțiune, doar tu și vei vedea calea menționată anterior la folderul în care sunt stocate toate fișierele descărcate. Pentru a selecta un alt dosar, trebuie să faceți clic pe butonul „Edit“. Aceasta va deschide o fereastra de dialog „Browse for Folder“ în cazul în care trebuie să selectați o nouă locație pentru a stoca fișierele descărcate. Apoi, pur și simplu faceți clic pe butonul „OK“.

Cum de a schimba calea de boot în Google Chrome


Așa cum va arăta noua modalitate de a descărca fișiere.

Dacă bifați caseta de lângă „specificați întotdeauna o locație de descărcare,“ vă va permite de fiecare dată când încercați să descărcați un fișier - alege locația lui specifică. Deci, puteți, de exemplu, un fel de muzică după gen (dosarele pot fi pur și simplu, de asemenea, numit ca anumite genuri de muzică) sau video pe acest subiect.