Cum de a umfla balonul cu heliu la domiciliu

Pentru a face un spectacol de vacanță, este necesar să se ia în considerare orice schimbare, mai ales atunci când vine vorba de decorarea sălii. baloane umflate cu heliu multicolori, a crea o atmosferă unică de solemnitate. Cu ele puteți face o imagine vie, dar există o caracteristică a heliu - gazul este volatil, și baloane umplute cu ei, suflate repede departe, compoziția de baloane de zbor trebuie să fie umflate chiar înainte de eveniment. Uneori, de formare este pur și simplu cel mai scurt timp, și atât de dornici de a sărbătoare a avut loc! Să încercăm să creeze heliu acasă și să învețe cum să le realimenteze în mod corespunzător baloane.Cupru sare sulfat și

Cum de a umfla balonul cu heliu la domiciliu
Nu este nevoie să fie un chimist începători și posedă cunoștințe speciale, pentru a învăța cum să se amestecă several componente necesare pentru a crea un element chimic unică. Umflați heliu talon acasă, fără utilizarea buteliei de gaz nu este posibilă, toate substanțele reacționează și produc căldură și abur sunt gelezamenitelyami calitative. De exemplu, puteți crea o „minge care zboară“, folosind sulfat de cupru și clorură de sodiu. În plus față de componentele principale avem nevoie de apă rece, sticla de sticla litru si folie pentru copt.

Procesul de reacție chimică rapidă, astfel încât veți avea nevoie de un asistent care va purta mingea pe gâtul sticlei, care se toarnă 80 g. sare fină comună și aceeași cantitate de sulfat de cupru.


 1. Apăsați gâtul unui deget, care reacția nu a mers mai departe. Folia se taie în fâșii subțiri (placă de 20/20 cm) și se toarnă în flacon.
 • Până la mijlocul conținutului unei sticle umplute cu apă rece: de reacție se va transforma imediat conținutul într-o masă gazoasă omogenă, care generează multă căldură, așa că am pus pe gâtul balonului.
 • Timp de 3-5 secunde castron umplut cu un gaz translucid dacă prilovchilis, reacția cu un flacon este suficient pentru a umfla o minge 2-3.
 • Folosind această metodă, trebuie să urmați câteva măsuri de precauție. Sticla trebuie să înmuiată în prealabil în apă rece, pentru a nu arde degetele, la fel de mult căldura este generată prin reacția chimică.
 • Păstrați-ar trebui să fie la lungimea brațului: dacă mingea alunecă de pe gât, gazul nu va afecta pielea feței și gâtului. • bicarbonat de sodiu si otet

  Cum de a umfla balonul cu heliu la domiciliu
  Asigurați-bile heliu mod absolut sigur, cu ajutorul de bicarbonat de sodiu și oțet. Reacția trebuie să aibă loc în interiorul balonului și sticla, astfel încât un singur element. l. bicarbonat de sodiu turnat direct în castron. Mai mult, într-un flacon de sticlă trebuie sa se toarnă 50 g. oțet, pentru a pune mingea în gâtul sticlei și rotiți-l cu susul în jos, astfel încât cenușa a căzut în flacon. Reaction merge repede, nu emană o mulțime de căldură și este complet sigur pentru oameni. Dar ea este singurul defect pentru fiecare minge noi trebuie să fie recipiente curate, uscate din sticlă, în caz contrar, reacția nu va avea loc.

  Cum de a umfla balonul cu heliu la domiciliu
  Dacă nu ați însușit tehnica de a face gelezamenitelya, puteți cumpăra buteliile de gaz, care pot fi utilizate pentru a umfla baloane. Pe lângă aceasta există un tub de mici dimensiuni, iar în cazul în care mingea este pus pe coada. Țineți mingea în timpul eliberării gazului, nu este rupt. Crane deschide lin după ce mingea a dobândit forma dorită și volumul, cravată coada. heliu industrial mentinute pana 2 zile, astfel încât mingea vzmoet rapid tavan, și să dețină!

  Tancurile moderne prevăzute cu reductoare, care indică presiunea din interiorul și cantitatea de gaz rămasă. Bec prin balon este umflat timp de 2-3 secunde. În cazul în care bilele sunt proiectate pentru utilizarea pe termen lung, acestea vor fi dejucate, pentru ei pe rezervor ar trebui să fie un adaptor special. Pentru o astfel de presiune cu bilă în cilindru trebuie reglată într-o rată convențională jumătate.

  Dacă vă decideți să cumpărați o sticlă, citiți măsurile de precauție și metodele de depozitare: prețuiască de la lumina soarelui și de umiditate, magazin de heliu nevoie doar de spațiu deschis sub coronament, la o temperatură pozitivă. cilindru de contact cu focul nepermisă, deoarece are loc explozia, ceea ce duce la consecințe ireversibile.