Cum oamenii inteligenți să se comporte cu oamenii pe care nu le place, Creu

Cum oamenii inteligenți să se comporte cu oamenii pe care nu le place, Creu

Într-o lume ideală, toți oamenii cu care avem de a comunica, de a fi bun, un fel, grijuliu, inteligent, generos. Ele sunt ca glumele noastre, iar noi - le. Vom trăi într-un mediu frumos în cazul în care nimeni nu nu este niciodată dezamăgit, nimeni nu va plânge și alții calomnie.Dar, după cum poate ați observat, trăim într-o lume imperfectă. Unii oameni ne conduc nebun, dar noi înșine suntem capabili de a aduce la alte rabie. Nu ne plac cei care nu acordă o atenție celorlalți, ascuțite, îi place să se răspândească zvonuri, urcă în afacerea noastră, sau pur și simplu nu înțelege glumele noastre, dar se așteaptă ca vom râde la glumele lui.

Poate vă întrebați dacă este posibil să fie obiectiv în raport cu cei care deranjează în mod constant tu și cu care nu ar vrea să aibă cina împreună, și cum să învețe să fie prietenos față de orice persoană cu care se întâlnesc.

Chiar și într-o lume ideală, pentru a crea o echipă formată în întregime din oameni pe care ar dori să invite la un gratar, este nerealist. Prin urmare, oamenii inteligente de multe ori comunica cu persoane pe care nu le plac. Ei pur și simplu trebuie să o facă. Și asta e modul în care acestea o fac.

1. Ei recunosc că nu pot mulțumi pe toată lumea

Uneori cădem în capcana de a crede că avem - bine. Noi credem că vă rugăm toți oamenii ne întâlnim, chiar și atunci când nu. Dar în mod inevitabil, se va confrunta cu oameni dificili, care se opun ceea ce crezi. Oamenii inteligenți știu despre el. De asemenea, ei recunosc că conflictele sau dezacorduri sunt rezultatul diferențelor de valori.

Persoana pe care nu le place, în principiu, un om bun. Motivul respingerii este că aveți valori diferite, iar această diferență creează o tensiune. După ce recunosc că nu toată lumea și toată lumea te ca te place, din cauza diferențelor de valori, puteți elimina emoțiile atunci când se evaluează situația. Acest lucru vă va ajuta să ajungă la un acord.

2. Ei tolerează (și nu ignora sau respingerea) cele pe care nu le place

Desigur, puteți pune cu critica constanta cuiva, musca glonț, ca răspuns la o glumă prost, sau nu să acorde o atenție la societatea obsesivă cuiva, dar nu există nici un lucru mai rău decât să constant suprima iritarea lui. În termeni de performanță, dorința excesivă de a câștiga simpatia oamenilor este mai mult o problemă decât lipsa acestei simpatie.

Ai nevoie de oameni care au diferite puncte de vedere și nu se tem să argumenteze. Ele sunt un fel de oameni care nu dau de a face lucruri stupide. Nu e ușor, dar trebuie să îndure. Adesea este cei care provocare sau să ne provoace, dar ne încurajează la o nouă înțelegere și de a ajuta la promovarea grupului de succes. Amintiți-vă că tu nu sunt perfecte, dar, cu toate acestea, persoanele pe care le suferă.3. Ei sunt politicoși cu cei care nu le place

Indiferent de sentimentele față de cineva, persoana va fi ghidat de comportamentul și atitudinea, și, cel mai probabil, vă va trata în același mod. Dacă sunteți nepoliticos cu el, cel mai probabil, el va arunca toate bună-cuviință și vă certat în schimb. Rețineți că, dacă ești politicos, oamenii vor fi tolerant la tine.

Capacitatea de a controla fata ta este foarte importantă. Trebuie să fie în măsură să demonstreze că o persoană să se simtă simt bine și profesional despre el. Acest lucru vă va ajuta să nu se coborâ la nivelul lor sau să fie tras în ceea ce fac.

4. Ei restrânge așteptările lor

Oamenii au adesea așteptări nerealiste ale altora. Ne putem aștepta ca într-o anumită situație, altele vor acționa în același fel în care am acționa, sau să spunem ceea ce s-ar putea spune, că este, vrem să auzim chiar acum. Cu toate acestea, nu este realist. Oamenii au trasaturi personale înnăscute, care determină în mare măsură răspunsul lor. Asteptati-va de la alții la aceleași acțiuni pe care le-ar lua - atunci pregătiți-vă pentru dezamăgire și frustrare.

Dacă o persoană este de fiecare dată când distribuiți aceleași sentimente - a ajusta așteptările dumneavoastră în consecință. Astfel, vei fi pregătit psihologic, iar comportamentul său nu te va prinde cu garda jos. oameni inteligenti fac asta tot timpul. Ei nu sunt surprinși de comportamentul persoanei malosimpatichnye.

5. Ei nu analizează adversarul și el însuși

Indiferent de ceea ce se confruntă, oamenii nu pot intra în pielea ta. Este important să știi cum să gestioneze sentimentele lor, atunci când a face cu cineva care te enerveaza. In loc sa te gandesti la ceea ce această persoană te enerveaza, se concentreze pe ce reacționează la ea. De multe ori nu ne place în alții ceea ce nu ne place în noi înșine. În plus, acestea nu creează un buton, ei doar să faceți clic pe ea.

Pinpoint declanseaza care ar putea afecta sentimentele tale. Apoi, s-ar putea fi în măsură să anticipeze reacția, să-l înmoaie sau chiar schimba. Amintiți-vă, este mai ușor de a schimba perceptia, atitudinea si comportamentul, decât pentru a forța pe cineva să devină o altă persoană.

6. Ei iau o pauză și să ia o respirație profundă

Există unele lucruri pe care le enervează tot timpul. Poate e un coleg care încalcă în mod regulat termenii sau tipul care dă afară glume stupide. Înțelege că te enerveaza si cineva face clic pe butonul. Astfel, vă puteți pregăti pentru ea.

Dacă poate lua o pauză și să preia controlul de adrenalina furios și apoi rândul său, la partea intelectuală a creierului, va fi capabil să negocieze mai bine și să justifice hotărârile lor. Respirați adânc și un mare pas înapoi poate ajuta sa te calmezi si te proteja de excitație excesivă, permițând astfel să ajungă la locul de muncă, cu o minte limpede și o inimă deschisă.

7. Ei au exprimat nevoile lor

Dacă unii oameni sunt mereu te-a rănit, în liniște să știe că comportamentul și stilul lor de comunicare sunt o problemă pentru tine. Evitați fraze acuzatoare. încercați să utilizați în schimb cu formula: „Când te ... mă simt ...“. De exemplu: „Când mă să te întrerup în timpul întâlnirilor, mă simt că nu apreciezi munca mea.“ Apoi, să ia o pauză și să aștepte un răspuns.

Este posibil ca în alți oameni nu înțeleg că performanța nu este terminat încă, sau co-lucrător a fost atât de încântat de ideea lui că a aruncat-o într-o formă de emoție.

8. Ei țin la distanță

În cazul în care toate celelalte metode eșuează, oamenii inteligenți creează distanța între ele și faptul că nu le place. Ne pare rău pentru ei înșiși și du-te pe calea lor. Dacă se întâmplă la locul de muncă, mutați în altă cameră sau să stea pe cealaltă parte a mesei de negociere. De la o distanță, și având în viitor, ați putea fi în măsură să se întoarcă la discuția și de a interacționa cu oameni care vă plac și nu vă faceți griji cu privire la cei care nu le place.

Desigur, ar fi fost mai ușor dacă am putea spune la revedere de la oameni care nu ne plac. Din păcate, știm cu toții că aceasta nu se întâmplă în viață.