Cum pentru a curăța o jachetă de piele pe cont propriu, pot spăla

haine din piele nu iese din moda, ea rămâne popular chiar și la un preț destul de mare, așa cum este practic, durabil, bine protejate de intemperii. Vei simți mereu elegant și confortabil în hainele tale preferate, cu condiția ca să învețe cum să curețe o geaca de piele la domiciliu.favorit dumneavoastră vă va dura foarte mult timp, dacă vă pasă de geaca de piele este un competent și regulat. Sfatul nostru cu privire la toate lucrurile de pe piele, astfel încât mantaua și haina, și chiar și o fustă din piele, mănuși sau sac puteți actualiza cu ușurință, fără a lăsa acasă.

Cum pentru a curăța o jachetă de piele pe cont propriu, pot spăla

Întreținerea și curățarea jachete din piele

În mod ideal, în cazul în care cel puțin o dată pe an, este o geaca de piele de specialitate curățare uscată. Face acest lucru la sfârșitul sezonului, înainte de depozitarea de vară. Curățarea în cabină îndepărtează petele cele mai persistente și mirosuri. Profesioniștii vor fi, de asemenea, capabil să picteze și geaca de piele la domiciliu pentru a face acest lucru la un nivel înalt nu funcționează.

După curățare hainele vor fi emise într-o pungă de plastic. Pentru depozitarea pe termen lung a unei pungi de plastic nu este potrivit. Asigurați-vă că pentru a elimina jacheta de la el, și pentru a stoca cumpăra sac respirabil special pentru haine.

Magazinele specializate în vânzarea de îmbrăcăminte din piele, în gamă largă de instrumente disponibile create special pentru produse din piele. Avantajul incontestabil al faptului că acestea nu numai curate, dar ajuta la prevenirea apariției poluării severe.

Luați în considerare unele dintre ele:

 • Piele Crema de protectie - Crema de protectie. Aplicarea înainte de a utiliza lucrurile pe care vă puteți aștepta ca punct de pe jacheta din piele nu este niciodată afișată. Această barieră previne orice contaminare a apei sau de origine grăsime. Folosirea regulata a cremei se va ascunde semnele de imbatranire, nu vor fi locuri vizibile uzura, manifestându-se ca pierderea de culoare si mici fisuri.
 • Piele Ultra Clean - ultraochistitel. soluție foarte eficientă de curățare nu conține solvenți sau materiale abrazive care vă permite să curățați o jachetă de piele de murdărie foarte încăpățânat, fără a compromite produsul. Potrivit pentru toate culorile de îmbrăcăminte, ceea ce este foarte important, dacă aveți nevoie pentru a curăța geaca de piele de lumină.
 • Piele Stain Remover - Stain Remover care ajută la eliminarea celor mai incapatanate pete. Acoperirea nu este deteriorat. Cel mai des folosit atunci când este necesar pentru a elimina petele de pe diferite tipuri de vopsele, lac de unghii, scotch, produse alimentare, sucuri de fructe și a altor coloranți naturali.
 • Piele Revive - aer condiționat. Preparate pentru dedurizarea restabilește suprafețele care au devenit greu, sfărâmicios și ofilite, ca urmare a utilizării prelungite sau îngrijirea necorespunzătoare a geaca de piele. Această emulsie uleioasă, pe bază de apă, potrivite pentru toate tipurile de produse din piele.
 • Spew Remover - un produs de îndepărtare a petelor speciale, care elimină și previne nor alb pe piele. Ea apare ca urmare a bronzare rău, iar alt mod este aproape imposibil de a elimina această problemă. Acoperire albă (ungere) pot fi șterse și alte mijloace, dar va fi o măsură temporară.
 • Mold Remover - un mijloc care îndepărtează pielea de mucegai, bacterii. De droguri elimină mirosurile și petele cauzate de mucegai. Potrivit pentru prevenirea problemelor viitoare. De droguri - un puternic dar complet sigure pentru suprafețele care urmează să fie tratate, potrivit pentru piele de căprioară.

Cele de mai sus sunt eficiente, dar nu foarte popular, deoarece prețul este în mod clar supraevaluat. Toate produsele existente pentru pantofi de îngrijire sunt de asemenea adecvate, în acest caz, dar prețul va fi mult mai mic decât pe produsele specifice pentru îngrijirea de jachetă de piele.Acorde o atenție la pantofi pulverizatoarele umiditate repelente pentru protecție împotriva ploii. zgârieturi mici pot masca prin creme de pantofi de culoare corespunzătoare.

Cum se curata o geaca de piele singur

de îngrijire la domiciliu pentru geaca de piele poate fi realizată prin mijloace speciale, precum și metodele tradiționale cu ajutorul fondurilor disponibile. Ce să aleg? În opinia forumuri este clar: cele mai populare metode pot fi considerate eficiente și concret este ales, în funcție de posibilitățile financiare.

Luați în considerare modul în care pentru a curăța o geaca de piele la domiciliu:

 • Dried murdăria, praful este ușor de îndepărtat cu o cârpă umedă umezită cu apă caldă cu săpun. Este important - nu prea umed hainele!
 • Petele de grăsime, zalosnivshiysya guler sau manșoane pot fi îndepărtate cu o soluție de săpun cu glicerină, apoi ștergeți cu grijă suprafața umedă. O altă opțiune - la fața locului pentru a pune un prosop de hârtie și de fier de fier. De la temperaturi ridicate de ulei se va scufunda în hârtie și să se retragă.
 • cerneală Petele vor fi îndepărtate cu benzen sau acetonă. Aparuta miros neplăcut merge departe în cazul în care zona tratată pentru a freca o felie de lamaie.
 • sare Divorțul format după ploaie sau zăpadă. Problema poate fi îndepărtată ușor cu o cârpă înmuiată în oțet.
 • Fading - De asemenea, nu este o problemă. Restaurarea stralucirea poate fi cu ajutorul de suc de lamaie. Nu cruța bani pentru suc de lămâi și de mers pe jos pe suprafața hainei, este un fel de odihnit și sacou va fi din nou genial.
 • Fisurile și rugozitate ale materialului pot fi înmuiate cu un burete umezit cu glicerol, diluat în apă. Din această mici fisuri devin invizibile, același efect este atins, și bătut albușul de ou. În cazul în care se aplică, și apoi ștergeți cu o cârpă umedă, fără a aștepta pentru uscare, apoi uscați suprafața dedurizată considerabil.
 • Mucegai pe haine îndepărtate benzină. După aplicarea sa fie sigur de a plasa toate prelucrate șterge cu o cârpă umedă.

Cum să se spele geaca de piele

Cum pentru a curăța o jachetă de piele pe cont propriu, pot spăla
O întrebare comună este - este posibil pentru a șterge o jachetă de piele, lăsând acest lucru imposibil. Toate sfaturi cu privire la acest subiect scrise de oameni incompetenți. Pielea de pe contactul cu apa deformează se deterioreaza.

După ce mașina de spălat sau înmuiere într-un bazin de lucru numai la stânga pentru a arunca.

Singura cale de ieșire - pentru a șterge locul murdărite o cârpă umedă, dar cantitatea de umiditate ar trebui să fie redusă la minimum. După tratament, întreaga suprafață cu apă și săpun trebuie curățate cu o cârpă uscată.

Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie pentru a spăla căptușelii de jachetă de piele? Acest lucru se face numai în modul manual și, în același timp, trebuie să respecte măsurile de precauție stricte pentru a preveni apa de la care se încadrează în afara minim. Produsul răsfrîntă căptușeală și maxim separat. De spălare se face în apa rece, procedura poate fi repetată mai mult de o dată pe lună.

După spălare lucru uscat pe umerașe în stare exteriorizată și numai la temperatura camerei. Nu poți purta o haină înainte de a se usuca bine. Dacă această recomandare nu se conformează, este probabil ca produsul se va intinde, pierde forma jacheta.

Cum să accident vascular cerebral o geaca de piele

Cum pentru a curăța o jachetă de piele pe cont propriu, pot spăla
, umerașe largi moi (cu alte cuvinte - trempel, umerase) - una dintre principalele condiții pentru depozitarea corespunzătoare a jachete din piele, ceea ce duce la păstrarea formei lor. Astfel, orice ori sau în cele din urmă sala de îndreptat, dar ce se întâmplă dacă aveți nevoie să rapid pentru a netezi geaca de piele?

saloane speciale curata usor problema, dar serviciile de urgență sunt fabuloase. Pat poate fi, în mod independent, dar toate acțiunile ar trebui să fie atent pentru a nu deteriora produsul.

pielea netedă în următoarele moduri:

 • Ia lucru și pentru a muta împreună cu cremaliera în baie, atârnă-o astfel încât apa de cap de duș nu a înțeles. Închideți ușa și să configurați un duș fierbinte. Datorită unui cuplu de haine un pic aburit, iar din acest lucru foarte curând să fie îndreptate. Nu uitați să monitorizeze în mod constant că pe o jachetă fără apă, deoarece apa fierbinte poate provoca daune ireparabile la lucruri.
 • În loc de un duș vă poate pune un bazin de apă clocotită peste ea și atârnă lucru mototolită. În termen de două ore ar trebui să fie adăugați periodic apă caldă.
 • geaca de piele ponosită este foarte ușor de abur, în cazul în care casa are un generator de abur manual sau de fier cu un vapor vertical. Ar trebui să fie trimise la secțiunile deformate la o distanță de cel puțin 10 cm, că acestea nu se acumulează condens.
 • fier obișnuit poate fi, de asemenea, util atunci când doriți să accident vascular cerebral o geaca de piele. Instalează modul cel mai de bază, generator de abur nu este inclus. Chiar și în aceste condiții blânde nu pot fi călcate direct pe suprafața de piele. Valet numai prin hârtie sau material de ambalaj.

La urma urmei grija de mai sus proceduri geaca de piele trebuie să-l mute într-o încăpere uscată în cazul în care ar trebui să stea cel puțin o zi. În acest timp, toate pliurile și cutele de violență.

Piele - un material delicat și orice exces de zel cu ei poate duce la faptul că lucrul acesta este întindere urât și stai. Pentru a afișa fața locului cu o geaca de piele sau aplatizați-o - alege mai întâi metodele cele mai benigne și mijloace radicale și metodele de ingrijire pentru a utiliza numai în situațiile cele mai dificile.