Cum pot face un șirag de mărgele de gel la domiciliu

Desigur, puteți face un șirag de mărgele de gel și la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți un cilindru de gaz special de umplut cu heliu. Și apoi umple orice bila nu este o problemă. Unul dintre prietenii mei, chiar a vândut o idee de afaceri, el umple baloane colorate cu heliu pentru nunti, aniversari si diverse vacanțe care îi aduce un venit regulat pe care să trăiască.La domiciliu, procesul de obținere a heliului este foarte complicată, costisitoare și periculoase. De fapt, acest lucru nu este posibil. Heliul este separat de alte gaze la temperaturi foarte scăzute, care nu se poate ajunge la domiciliu. Acesta va fi mai ieftin să cumpere un balon cu heliu de sudură, în cazul în care aveți acces. Apoi, pur și simplu, umfla balonul lor. Dar nu uitați că inhalarea excesivă de heliu poate duce la pierderea vocii, amețeli, greață și chiar leșin.Pentru heliu au nevoie de temperaturi destul de scăzute, și nu va fi capabil de a ajunge acasă. Prin urmare, pentru a face un balon cu heliu in casa trebuie sa cumpere un balon cu heliu și mingea însuși și pur și simplu umfla.

În cazul în care sifon amestecat cu oțet și suc de lămâie și de umplere un astfel de bec de gaz (transforma dioxidul de carbon, care este mai greu decât aerul obișnuit), o astfel de minge nu va acoperi

Cum pot face un șirag de mărgele de gel la domiciliu

Pentru a face sferele de gel - este necesar să-l umple cu heliu. Pentru un gel balon acoperi nerentabilă mingii, acesta este voluminos și ocupă mult spațiu.

Internetul a mers de rață pe care le puteți adăuga bicarbonat de sodiu oțet și umple mingea de gaz, care este eliberat prin alunecare-l pe sticla. Dar mod experimentat sa constatat că, deoarece mingea nu va zbura.