Cum propunerea inițială de a face fata să se căsătorească

Cum propunerea inițială de a face fata să se căsătorească
În cazul în care alegerea este făcută, iar tipul a decis să se conecteze cu iubita lui toată viața mea, rămâne să facă cel mai important pas - pentru a oferi fetei pentru a crea o familie. Modalități de propunere de căsătorie set, vom înțelege: ceea ce se poate face în aceste situații și cum să facă propunerea inițială să se căsătorească cu fata.puncte importante

Sugerează favorit pentru a deveni soția sa - un pas crucial, astfel încât tipul în această situație, trebuie să se pregătească în avans. Ceea ce nu trebuie uitat:

Fetele iubesc dragoste, multe dintre doamnele se visează în această zi încă din copilărie, așa că trebuie să încercăm să facem o zi de angajare cele mai extraordinare și de neuitat.

Ring - un matchmaking atribut obligatoriu poate fi achiziționat ca un inel de aur simplu, cu un ornament și angajament. Nu uitați să-l pună într-o cutie de catifea frumoasă.

Nu contează în cazul în care acțiunea este aceste lucruri, florile sunt o reflectare a iubirii partenerului, astfel încât florile, în special trandafiri roșii ar trebui să fie obligatorie.

Este mai bine să se pregătească în avans, scrie pe o bucată de hârtie, puteți repeta în fața unei oglinzi. Mai ales necesitatea de a monitoriza îndeaproape discursul atunci când propunerea de căsătorie vine de la părinții prietenei lui. Ar trebui să fie cuvinte încrezătoare și convingătoare.

Această zi este specială pentru tipul, de la ceea ce arata ca, fata va fi judecat pe atitudinea tânărului la această acțiune. Asigurați-un aspect festiv, dacă totul merge departe într-un cadru romantic liniștit - o rochie frumoasă și pantofi de lustruit până la o strălucire va veni la îndemână.În continuare ne vom uita la alte modalități de a face în mod eficient propunerea de fata in afara casei și în locuri publice.

propunere de căsătorie afară

Dacă la momentul prietena curtare nu trăiește cu un tip, tânărul va trebui să lucreze din greu pentru a impresiona iubita lui. Să considerăm câteva opțiuni:

Dacă o fată locuiește cu tine, puteți face o ofertă să se căsătorească la domiciliu, această metodă este mai puțin costisitoare, iar atmosfera mai confortabilă și familiară.

Propunerea de căsătorie la domiciliu

Dacă o persoană tânără este de planificare pentru a face o ofertă inimile și mâinile casei, trebuie mai întâi să fie pus ordine. Ce este o fată ca situația cu șosete împrăștiate sau munte de feluri de mâncare nespălate? Nu unul, și de asemenea. Mai mult, surpriza va depinde de capacitățile financiare. Dacă doriți să faceți acest lucru la micul dejun - vă puteți pregăti o cafea, cornuri și cumpăra gogoși și gem pe placa pentru a scrie „Casatoreste-te cu mine.“ Această metodă necesită costuri mai mici (cu excepția inelului), și creează o fată bună dispoziție pentru a doua zi.

Pentru o cina romantica la domiciliu, puteți comanda o masă gata făcute în restaurant sau gatesti le fel de mâncare ei preferat. Puteți decora masa cu petale de trandafir, lumânări, și a pus pe lumina. Cea mai bună opțiune - atunci când ea vine acasă de la locul de muncă obosit, și în bucătărie de așteptare pentru masa ei de vacanță și domn frumos îmbrăcat cu flori și un inel.

O altă opțiune - romantismul în baie. Puteți adăuga petale de trandafir într-o baie de umplut, bucătar șampanie, pune o lumânare. Pentru cel mai bun efect poate fi căptușită cu un traseu de petale de trandafir de la ușa din față la baie - este sigur pentru a face o fată uite acolo. Inelul poate ascunde, de asemenea, în Fougeres cu șampanie sau stick-un trandafir inainte de prezentare.

În cazul în care soțul dumneavoastră locuiește cu părinții - va cere în mod corespunzător pentru mâna fiicei lor în casa lor. Așa au făcut părinții noștri, bunicii și străbunicii, propunerea va determina numai respectarea favorit de familie și va fi o mare bucurie pentru întreaga familie. Ca o regulă, o astfel de vizită este planificată în avans, iar femeia domn avertizează cu privire la acest lucru. Pentru un astfel de caz, trebuie să agonisească două buchete - pentru mama si fata de ea. Pentru tatăl meu, de asemenea, poate face un mic cadou - despre preferințele sale să învețe mai bine în Prea Iubitul Lui. Cea mai frumoasă variantă - atunci când toate rudele aduna și organiza această curte, atunci căsătoria devine o propunere de vacanță pentru toată lumea.