Cum să ascuți o fotografie

Cum să ascuți o fotografie

  • - Programul Photoshop;
  • - plug-in AKVIS Enhancer;
  • - Foto.

Afișează claritatea imaginii va crește, în Photoshop și duplica activă opțiunea stratului dublicate Layer din meniu. Această acțiune va permite să aibă la dispoziție atât versiunea originală a imaginii și copie, la care se va aplica filtre. Dacă este necesar, puteți crea mai multe copii ale fotografiilor originale, se aplică diferite filtre pentru ei și pentru a obține rezultate optime prin ajustarea transparenței în paleta Straturi duplicatelor imaginii sursă prelucrate.Stabilit instrumente Photoshop pentru a lucra cu claritate lea a imaginii, pot fi găsite în meniul grupului Sharpen Filter. Filtru ale cărui setări opțiune Unsharp Mask deschisă, modificați claritatea imaginii. Aplicarea instantaneu filtru inteligent Sharpen în modul avansat, puteți regla gradul de claritate se modifică separat în fotografii de lumină și umbre.

Dacă aveți nevoie pentru a crește claritatea fragmentelor individuale de imagine, a crea o mască de strat cu a fost aplicat un filtru. Acest lucru se face prin ascunde toate opțiunile și Reveal All, care se află în grupul de meniu Layer Layer Mask. Reveal modul All este adecvat în cazul în care o mare parte a imaginii are nevoie de ascuțire. Vopsea pentru a crea o mască cu fotografii color negru peste zonele care au nevoie să-și păstreze claritatea inițială.

Pentru a regla claritatea într-o zonă mică din imagine pentru a crea un mod de mască Hide All și umple-l cu alb, în ​​locul în care piesa de claritate pe care doriți să o măriți.

AKVIS Enhancer plug-in vă permite să reglați claritatea zonelor de umbre și lumini ale imaginii. Pentru a activa acest filtru, se aplică opțiunea Enhancer din grupul AKVIS meniul de filtrare. Ajustați parametrii „detaliile în întuneric“ și „detalii în lumină.“ Creșterea cantității de detalii în zonele întunecate ale imaginii lightens vizual umbre în imagine, și modificați parametrul „detalii în luminos“ se închide la culoare ușor imaginea.Stabilirea parametrilor de „nivelul de detaliu“ și „Iluminare“, puteți schimba cantitatea de cereale, care a apărut în imagine, după creșterea în detaliu și reglați iluminarea imaginii.

Salvați imaginea cu claritate crescută th sub un nume diferit de numele fișierului sursă, opțiunea Salvare ca meniul File.

  • Ascute imagini în Photoshop

fotografii de slabă calitate vor strica mereu prima impresie, cu toate acestea, elimina acest defect poate fi cu ușurință. Dacă aveți nevoie pentru a crește claritatea într-o fotografie, puteți aplica un număr de moduri, folosind un program special de editare.

Cum să ascuți o fotografie

Lipsa de claritate sau absența acesteia, în primul rând indică calitatea slabă a fotografiilor și afectează impresia de ansamblu a imaginii, chiar și cele mai interesante. imagine incetosata poate fi, de exemplu, din cauza expunerii prea scurt sau lung, aparate necorespunzătoare de focalizare sau insuficientă ascuțire a lentilelor sale. Această problemă poate fi rezolvată rapid.

Ascutit si de contrast

Ascutit poate fi realizat cu ajutorul celui mai faimos software de editare foto - Photoshop. Deci, în primul rând aveți nevoie pentru a deschide imaginea originală în program, apoi duplicat stratul în care va funcționa. Deschideți „Layer» (Layer), și apoi selectați „Duplicate Layer» (Creare dublicate stratului). Rețineți că, în fereastra din dreapta cu straturile apar exact aceeași imagine.

Dacă nu vă place, puteți încerca orice alt mod de amestecare, de exemplu, „Soft Light“ sau să reducă procentul de umplere la stratul de jos 50. După aceea, trebuie să combinați straturile - acest lucru se poate face cu ajutorul tastaturii scurtătura Shift + Ctrl + E.

Este necesar să se clarifice faptul că metoda descrisă de editare nu este potrivit pentru toate imaginile. Totul depinde de parametrii imaginii originale a spus.

Tipul de ascutit contur

Aceasta este, probabil, cel mai simplu mod de a crește claritatea fotografiilor. Ai nevoie pentru a repeta prima etapă, adică, de a crea un strat duplicat. Apoi, executați comanda „Filtru + Clarificați Unsharp Mask.“ Astfel, în fereastra rezultată, trebuie să setați parametrii corespunzători pentru fotografii.

Dar, rețineți că nu trebuie să exagerați, imaginea nu ar trebui să fie contururi prea ascuțit. Acum rămâne doar să combine cele două straturi și de a salva fotografia.

contrast de culoare ca o modalitate de a crește claritatea fotografiilor

În Photoshop, deschide imaginea originală și stratul duplicat. Apoi schimba modul de amestecare stratul superior la „Soft Light“. Apoi, selectați o combinație de „Filtru + Alt + Contrast culoare“, iar în fereastra deschisă a seta parametrii necesari.

Desigur, există un alt program de editare foto, cum ar fi ForceVision, Irfan View, Zoner Photo Studio Free, și Photo! Editor, cu toate acestea, algoritmul ascutit utilizarea lor este aproape similar cu algoritmul programului Photoshop. Deci, puteți alege cel mai convenabil de a folosi programul și să corecteze orice deficiențe în fotografie tine.