Cum să coase perdele frumoase cu mâinile repede

Decorarea ferestrelor joacă un rol important în incinta interior. Perdele crea o atmosferă de confort, sublinia și să completeze stilul interior, protejat de lumină puternică în timpul zilei și pe timp de noapte închide camera de ochii indiscreti.Cum să coase perdele frumoase cu mâinile repede

perdele frumoase în interior dormitor creează o atmosferă de confort și de completitudine, evidențiați stilul și de a proteja de efectul de orbire.

Acum, în magazine o mare varietate de perdele gata făcute, dar dacă există un loc de muncă cu abilități de o mașină de cusut, cele mai bune perdele exclusive frumoase pentru a le coase. Desigur, perdele de cusut să ia o anumită perioadă de timp, dar rezultatul este în valoare de ea. perdele originale frumoase pe fereastra transforma întreaga situație și de a crea o atmosferă confortabilă. Alegerea tesatura pentru perdele și de a dezvolta modelul de care aveți nevoie atunci când planificați designul interior, pentru a se armoniza cu perdelele în situația.

Cum de a alege stilul, accesoriile de montaj pentru perdele?

Alege stilul și materialul pentru perdele să se bazeze pe diverși factori și nuanțe. Primul lucru este de a decide decorarea fereastra din interior accentua atenția asupra lui însuși, sau va numai fundalul pentru alte elemente. În cazul în care camera este lumina zilei slabă pentru a alege cele mai bune pentru perdele din tesatura usoara. Dacă lumina zilei în interior luminos, acesta poate fi dezactivat folosind perdele grele de tesut dens. Culoare, stofa de umbra ar trebui să fie selectate în funcție de culorile primare ale spațiului de proiectare.

Cum să coase perdele frumoase cu mâinile repede

In - un material natural, hipoalergenic, perdele de la ea arata foarte nobil.

Colorat modele de tesatura pe acesta, densitatea și textura afectează percepția vizuală a magnitudinii camerei. Cu succes potrivire perdelele pot face defecte minore cameră mai spațioase și corecte în ea. Țesături naturale sunt respirabil, nu atrage praful, nu provoacă alergii. De aceea coase perdele din material natural este preferat.

Perdelele pot fi fixate la streașină în multe feluri. Cel mai adesea, perdelele sunt fixate cu ajutorul unor inele. Inele pot fi realizate din diferite materiale, culori diferite, astfel încât să le alege în culoarea și textura de perdele este ușor. Ele sunt ușor de vdevayutsya în streașină și sunt mod practic și convenabil de a monta. In plus, ele pot fi atașate la tavan sau perete.

Fereastra de decorare terminat aspect dă tot felul de accesorii. Acesta poate fi un franjuri, ciucuri, soutache, Titularii. Cele mai multe dintre aceste elemente de decor se poate face în mod independent. Este demn de remarcat în crearea de decor original, apuca valoarea ferestrei. Aceste elemente pot fi inele metalice simple sau bandă convenționale. Titularii sunt utilizate pentru draping țesături și perdele ca titularii.Franjurilor este compozițiile de podoabă. Ea nu îndeplinește funcții practice și este folosit pentru a crea compoziții frumoase. Soutache ca Fringe, este utilizat pentru a proiecta bijuterii într-un decor clasic.

Ca o auto-coase rapid perdele frumoase?

Nu orice femeie moderna va fi o mulțime de timp angajate în perdele de cusut cu un decor de lux. A, perdele romane japoneze și jaluzele, care sunt deosebit de populare în timpul nostru, pentru a coase sub forța voinței fiecărui proprietar. O mulțime de timp pentru care nu este necesară.

Înainte de a începe să coase perdele, alege un stil de design. jaluzele romane arata ca storuri din material textil și sunt ușor de fabricat. Asigurați-un model este ușor pentru ei. Este necesar să se măsoare lungimea și lățimea ferestrei și se adaugă 5 cm lățime și 12 cm lungime.

Cum să coase perdele frumoase cu mâinile repede

Jaluzele rulante (jaluzele) sunt frecvent utilizate ca un element suplimentar øesåturile pentru a ajuta la crearea unui umbrire confortabil.

Țesătura este tăiată în funcție de măsurătorile efectuate, depuse părți. Pânza este atașat la blocul de lemn cu Velcro. La partea de jos a perdelelor tighelite jantei, după care se introduce banda. Stofe cusute pe părțile laterale ale inelului, prin care va trece cablul. O pereche de inele și atașat la șina, introdusă în orb.

Unele similitudini cu jaluzele romane sunt. Dar există între ele și diferențele semnificative. jaluzele romane sunt diferite de lipsa ridurilor și a mecanismului de ridicare. Acestea sunt instalate în deschiderea ferestrei sau a ușii. Blind-urile, achiziționate în magazin, a luat la rana pe arbore, situat la partea de sus. În cazul în care perdelele sunt produse cu propriile lor mâini, apoi pentru a le repara folosind jartieră-centura.

jaluzele cusută a două panouri. Lamele se suprapun față și cusute pe trei laturi, astfel încât lățimea lăsat un neproshitoy. Buzunarul rezultată este inversată. Mai jos este un buzunar pentru materialul de ponderare, marginea superioară este atașată la bara cu un capsator sau Velcro. Garter aruncat peste bar și fixat să-l suturate sau capsate cu blind-urile manual.

Blind-urile realizate cu propriile lor mâini, răsuciți partea de jos și sunt fixate la o anumită distanță panglici.

Pentru perdele japoneze (panou) trebuie să achiziționeze o bordură specială. Structura sa este fabricat din profil de aluminiu și are mai multe rânduri de panouri, care se mișcă.

Panourile Lățime japoneze 60 cm. Lungimea lor este egală cu distanța de la podea până la streașină, plus 10 cm. Numărul necesar de panouri pentru ferestre se obține dacă vom împărți lățimea ferestrei la 60 cm. De exemplu, pentru o fereastră cu o lățime de 3 metri, va trebui să coase panourile 5. Vykraivaya pânză pentru panouri de cusut, nu uitați să lăsați alocația pentru procesarea părți. În partea de jos a panoului trebuie să fie făcut Cordon, care va fi introdus de ponderare. Prin urmare, măsurarea distanței de la streașină la podea, adăugând încă o lungime de 10 cm a panoului. Mecanismele de panouri japoneze sunt pentru fixare Velcro (Velcro), astfel încât marginea superioară a panoului poate fi ușor atașat la streașină și de asemenea ușor de îndepărtat. Panoul de jos este introdus kuliske de ponderare. Panourile japoneze sunt realizate din orice material textil. Ele pot fi realizate din panouri subțiri, transparente sau solide. Panourile de culoare ar trebui să fie selectate în conformitate cu culorile interiorului. Panourile pot fi de cârpe simple sau cu model.

, jaluzele romane, jaluzele japoneze - un mod practic și original pentru a decora ferestrele.

Producția lor nu ia mult timp. Execută-le poate fi de la orice țesut. Ei arata foarte bine în interiorul apartament modern.