Cum să-și exercite la arhivă acasă - boxul profesionist în România

Sa întâmplat. că sala nu pot merge pe jos 1 ora nedelyu.Hochu acasă trenirovatsya
Acolo pere, bine atașat, pentru a primi un făcăleț, totul este necesar să se aducă bani de la mine trebuie să-i. Arunca-mi o schemă, numărul de seturi pentru fiecare zi a săptămânii.


Foarte ai proshu.Spasibo, băieți!

Sa întâmplat. că sala nu pot merge pe jos 1 ora nedelyu.Hochu acasă trenirovatsya
Acolo pere, bine atașat, pentru a primi un făcăleț, totul este necesar să se aducă bani de la mine trebuie să-i. Arunca-mi o schemă, numărul de seturi pentru fiecare zi a săptămânii.
Foarte ai proshu.Spasibo, băieți!

Am nevoie de un sistem de formare in casa, mai degrabă decât de sesiuni individuale cu tronerom. Ai înțeles?

Bună idee puțin. Dar, mai întâi prietenii mei Inters boksom.Eto slabi oameni de afaceri razvinutye fizic. În al doilea rând am nevoie de un circuit. Și acesta este doar sovot. Dar, datorită oricum.

Circuit de formare, puțini oameni de aici vă poate oferi!
Ei bine, încercați acest lucru: 1.Snachalo faci antrenament - gat, umeri, coate sustvy, solduri, spate si picioare!
2.Pragaesh rotund coarda 2 (3-2min), între fiecare apăsare rundă 10-15 pumni sau sarind de la podea la partea de sus!
3.Boy umbra! Este de dorit să rotunjească 2. În prima rundă gantelkami mai bine (pentru a începe de la 1 kg), iar a doua rundă fără ele!
4.Berosh aceleași gantere și aruncă la viteza maximă de mână (piept).
mănuși scoici 5.Odivaesh (pere), și îndeplinește combinația pe pungi! (Dacă doriți, atunci, scrie ce fel)
6.Potom ultima parte, fac exerciții abdominale, push-up-uri, pull-up-uri și exerciții de stretching!

Acest lucru este făcut pentru ritmul nu prea mult de început, dar punerea în aplicare corectă! Iar ritmul poate fi accelerat cu timpul.

Deci, mergeți mai departe. d

Marți (forța)
1. Cald (10-15 min.). Rotirea mâinilor, corpul, îndoind corpul în direcții diferite, înclinarea și rotirea antrenament gâtului, piciorul (nu voi descrie în detaliu, aceste exerciții sunt cunoscute tuturor), la sfârșitul unui fel de exerciții „armată“ -
30 sec. push-up-uri, atunci doar 30 de secunde. apăsați, apoi 30 de secunde. genuflexiuni, 30 de secunde. umbra box, se repetă întregul set de 3 ori (fără odihnă).
2. Rest (1-2 min.)
3. Shadowboxing 1 rundă.
4. Activități (1 min.)
5. umbra box cu gantelkami 1 rotund.
6. Rest (1 min.)
7. Shadowboxing 1 rundă.
8. Rest (1 min.)
9. Shadowboxing 1 rotund cu gantelkami.
10. Activități (1 min.)
11. Shadowboxing 1 rundă.
12. Activități (1 min.)
13. umbra box cu gantelkami 1 rotund.
14. Restul (1-2 min.)
15. O funie (2 min.) Vecini Hi mai jos.
16. rotirii corpului cu ștampila postului (dacă nu e frică să se răspândească în apartament, dacă vă e frică, apoi cu greutatea presată pe piept, greutatea kettlebell pe gustul tau, recomand la 16 kg.)
(3 min.)
17. Activități (1 min.)
18. Loviturile cu gantelkami peste cap culcat. Ea a făcut acest lucru, culcat pe spate, lovindu capul pe (orizontală la podea) timp de 30 de secunde. apoi se întoarce imediat peste pe stomacul lui, în același interval de 30 de secunde. (2 min.).
19. Rest (1 min.)
20. Se repetă Ex. №18
21. Restul (1 min.)
22. Se repetă Ex. №18
23. Restul (2-3 min.)
24. Lupta liberă (foarte relaxat, mâini ca un „bici“)
25. Pear (3 reprize de 2 minute. Repaus timp de 2 minute. Intre runde, se concentreze pe șocuri în serie)
26. frânghie (5 min.)
27. Presă
28. Vis pe bara.

Miercuri. (De vacanță)
Merge foarte repede. Apăsați. Bară orizontală. Baruri.

Joi (de vacanță)
Merge foarte repede. Apăsați. Bară orizontală. Baruri.

Vineri (a se vedea. Luni)

Sâmbătă (a se vedea. Marți)

Pe scurt, peste tot în jurul.

Acest lucru am făcut-o pentru mine, în primul rând potyanesh vryat, astfel încât ajustarea pentru tine :). Mult noroc.

Aș fi fericit, de asemenea, să înlocuiască cutia de sex
Și la locul de muncă nu ar trebui să aibă o grămadă de bani au fost îngrămădite pe podea la domiciliu
Oh, aș fi aruncat în viciu și desfrâul! Dar viața naibii învață cu forța simț al proporției! Kills libertate! Inițiativa Cotlete!

Așa este. Vreau să spun ceva ce nu se întâmplă poluboks. Dacă ați însușit mișcări de box cu mâinile, dar folosit pentru mișcările Kickboxing ale picioarelor, trebuie sa reinvete complet, pentru că trebuie să se adapteze mainile sub picioarele tale. Și să se recalifice va fi mai dificil decât să învețe de la zero. De asemenea, în caseta de fiecare detaliu mic este de o importanță fundamentală (este doar câteva tipuri de mișcări, rectificata la perfecțiune), așa că a remedia aceste lucruri mici încă mai trebuie să


În general, kick box, de asemenea, este similar cu box, dar el nu are cu el aproape nimic în comun
Nu, bine pe x. trimite-mi încă mai poți, acest lucru este IMHO mea, aproape am uitat despre ea;)

Nu știu despre, în scopul de a reinvete de la zero. Cu toate acestea, în standardele de box nu poate fi, fiecare soldat propriul stil, propriul său stil de luptă, fiecare în atac sau de apărare, fiecare are propria coroana și preferințele. Ai scris că boxer ar ucide Melee în luptă pentru un reguli de box. Și ai tot stai cu Melee? Mulți ucis? La cantonamentul de la departamentul militar în această vară am sparring, „mâinile pe“, cu băieții care sunt implicați în box. Adaptat pentru operarea cu mâna doar un minut și jumătate, boxeri nu sunt inferioare, dar unele dintre baieti au început să se angajeze în box înainte de rukopashku. Da, picioarele mele au lucrat oarecum diferit față de boxeri, sari prefer să alunece mai degrabă decât să blocheze o lovitură cu o mănușă moale, am forța în jos brațul de atac în mijlocul căii, eu pot lansa un upercut atac cu arme lungi. Dar aceasta este doar stilul meu de luptă, pur și simplu, este mai aproape de o luptă de stradă decât un sport, chiar dacă restricțiile au fost box. În opinia mea, o cultură comună de înțelegere și de luptă importantă de stil sau tip de arte martiale, un luptător cu experiență din cauza nivelului global se poate adapta rapid la noile condiții. El nu va fi complet recalificat, dar se adapteze tehnica lor la noile condiții (de exemplu, în atlet de box nu se tem de a fi prins sau podsekut pentru a captura, în țintui genunchi și coate, de asemenea, nu va fi batut.). Pe baza regulilor și condițiilor externe tehika picioarele funcționează ca o schimbare, ci o înțelegere comună a ceea ce se întâmplă, experiență de luptă nu va dispărea, toate acestea vor ajuta să se adapteze la noile norme într-o perioadă scurtă de timp. Din nou, aceasta este doar opinia mea.

Bine, ce fac sporii?
Desigur, abilitățile melee veni la îndemână într-o cutie, pe orice
Renunț: Sunt de acord:

Acum presupun că este așezat pe forum de baschet și a vedea dacă poți acasă pentru a juca baschet: Bud:

Eu, de altfel, mama mea la DR a dat o pungă mică și mănuși snarjadnye: d Acesta a fost mult timp a spus că este nevoie de pere acasă pentru a nervyak să vină acasă și cum să dea.
Acum m-am robinet în ea, încercați mai greu, și că ea nu este clătinat. Interesant joc, vreau să spun :)

Prin modul în care bara, atunci acesta devine un loc bun pentru uscarea hainelor. Agățat Pct. bine. Am văzut prieteni. Aici cred că pentru a ridica, sau ce?
Clătite cu privire la gantere de ce pur și simplu nu se potrivesc. Gee!
Un simulator al meu folosind rudele ca un umeraș.

La domiciliu întotdeauna am atârnă pe bara de tot felul de pături. Un aspirator sub bara orizontală, care este cutia. Așa că, uneori, Nu-mi place această viață! Vreau să trăiesc în sala de gimnastică!

E toți băieții greșite. Problema formării, doar o chestiune de auto-disciplina. Personal, nu am nevoie de o „companie“. NU despre box-l. Acasă cu excepția kaakk pe pere, sari coarda, care rulează, PFD angajat pur și simplu nimic. Ei bine, vă puteți păstra doar ceea ce ai. Angajarea în manualul de auto-instrucțiuni privind această pornografie.
Dar, în mod fundamental, este dacă te doriți să trageți și post casa va fi, și de a face greutăți, și a alerga, și prinde pe bara. Și pentru toate acestea, nu aveți nevoie de nimeni. Mai mult decât atât, faptul că nu va trebui să pariezi, personal, ma inspirat mereu.
Din nou, repet, BASE pentru a face în sala de sport sub control. PFD și sprijin fără probleme-cheie la domiciliu. ȘI. UY sală de gimnastică. O cameră este un centru de fitness, și totul este în regulă.

Dar am vis de un partener de sparring de robot
Oricum, la naiba, arde foarte infricosator. Oboseala se acumulează, și toți vor avea nevoie de o pauză lungă. Prefer răspândirea completă în cameră, dar casa nu cred că chiar de orice PFD. Și întotdeauna am venit să practice odihnit. Și toate aceste exerciții la domiciliu - o motivație suplimentară prosrat de formare. O formare prosrat - un pas spre impotenta sport

Dar perfecta - PFD de zi cu zi pentru a vă menține în formă bună. Până atunci, eu, idiotule nu are doper lipsit de curaj. Și a fost cazul mai devreme în cursul anului în fiecare dimineață cu un prieten a fugit în jurul parcului, chiar și în timpul iernii, forma 2, care este cartea primatyvali la copaci și le-a bătut, Shaolin din China. Preotul bisericii în construcție lângă bijuteriile de nisip pentru pere, „pentru fapte bune“ și toate. Am terminat pe pere. Am marcat pe acest circ, pentru că ei au înțeles - nu este. Instruirea în sala trebuie să nu această grădiniță

Dar vreau o casa pe coasta inelului în sala de gimnastică și un antrenor personal de două ori pe zi pentru a-mi vizita vin. „Formare internă, ca să spunem așa.)“
Va trebui să tren de două ori pe den.I I-egged prieten, suntem o greutate potrenirovatsya.Predstavte imagine-Minsk 7.00, parc în centrul orașului, pe băiat și fată de gazon reciproc clinch, lovind și bate rukami.Estesssno, muniție nu vor lua, atunci vom face cu mâinile goale este osuschestvlyat.Kak crezi, de câte ori pe oră pentru a ne va conduce masina de patrulare atunci când parcul este vizibil cu ușurință și se află la intersecția a două zone ??

Ce crezi, de câte ori pe oră pentru a ne va conduce masina de patrulare atunci când parcul este vizibil cu ușurință și se află la intersecția a două zone ??
Totul va depinde de modul de succes va fi răspunde la întrebări rochie

Și a fost cazul mai devreme în cursul anului în fiecare dimineață cu un prieten a fugit în jurul parcului, chiar și în timpul iernii, forma 2, care este cartea primatyvali la copaci și le-a bătut, Shaolin din China. Preotul bisericii în construcție lângă bijuteriile de nisip pentru pere, „pentru fapte bune“ și toate. Am terminat pe pere. Am marcat pe acest circ, pentru că ei au înțeles - nu este. Instruirea în sala trebuie să nu această grădiniță
Eu vorbesc de gândire sedițioase: formare în afara sălii - de auto-formare - în special accentuată în fizică și tehnologie, precum și natura și voința de a face.

Eu vorbesc de gândire sedițioase: formare în afara sălii - de auto-formare - în special accentuată în fizică și tehnologie, precum și natura și voința de a face.

Aici este de acord adevărat :!: Ei bine, dacă poți aduce caracterul și va, fizica si inginerie pentru a stăpâni nu va fi dificil.

Aici este de acord adevărat :!: Ei bine, dacă poți aduce caracterul și va, fizica si inginerie pentru a stăpâni nu va fi dificil.
Numai în hol, și nu la domiciliu: d