Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Din diverse defecțiuni nu sunt asigurate de nici una din mașina de spălat automată. Pentru mașinile Indesit sunt uneori caracterizate de o astfel de deteriorare, ceea ce necesită demontarea acestuia aproape completă. De exemplu, înlocuirea lagărelor. Desigur, procesul de dezasamblare este destul de consumatoare de timp, dar este disponibil pentru auto-împlinire. De multe ori pur și simplu nu are sens să plătească bani la serviciu (și considerabili). Și așa considerăm procesul de dezmembrare o mașină automată de spălat pe mâini Indesit. Toate elementele.Pregătirea pentru demontare

Mai întâi de toate - pentru a alege un loc în care aparatul va înțelege. Spațiu ar trebui să fie suficientă pentru locul de muncă, și pentru a putea părți ale mașinii de demontat cu grijă. La urma urmei, tot trebuie să-l ridice din nou. Altfel, ceea ce este tot de până la? Cel mai bun lucru ar fi să scrie în jos toate etapele de demontare a mașinii. Apoi inversa procesul va avea loc cu ușurință și fără erori.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Avem nevoie de:
  • Un set de șurubelnițe diferite. Cuplu cruciade diferite lungimi. șurubelniță plată. Va trebui să amanetează clipuri diferite și cleme. Șurubelniță cu un set de biți - hexaedre și pinioane.
  • Ciocan. Necesare în cazul în care aveți nevoie de rulmenți de înlocuire.
  • Clește.
  • Un set de chei.
  • Bar din lemn.
Mai departe direct la demontarea mașinii de spălat Indesit.

Deșurubați câteva șuruburi de pe capacul din spate și scoateți-l. Vedem scripetele mașinii de spălat, care este conectat la un motor de acționare cu curea. Scoateți cureaua și pus deoparte. Scripetele poate fi scos dintr-o dată, și poate apoi (după rezervor de extracție). Să luăm imediat. Deci, este mai convenabil. Reparăm blocul scripete de lemn. Un șurub care fixează asteriscul fuliei are configurația - veți avea nevoie de o șurubelniță puternic, cu o bâtă respectivă. Noi acționăm ferm, dar fără probleme. Este necesar să se evacueze șurubul, și apoi este ușor de deșuruba. Scripete și scoate în lateral.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Trece în sus.
Scoateți capacul superior. Deșurubați câteva șuruburi din spate și trage înapoi. Nu în sus și înapoi. În caz contrar, puteți rupe în jos clemele de plastic. De mai sus, vom vedea un material de greutate de echilibrare. Se pare ca un bloc de beton, nuci înșurubate. Ia cheia cu dimensiunea dorită a capului (de obicei zece) și deșurubați fixare. Acum elimina bunurile el însuși.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

În pasul următor trebuie să scoateți panoul frontal al unei mașini de spălat Indesit. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom scoate celula de pulbere și balsam. Acesta trebuie să fie tras până la capăt, ridicați ușor și trageți canelurilor. Acesta permite accesul la șuruburile de fixare a panoului. Ia-o șurubelniță Phillips și a le elimina. Scoateți panoul frontal. În funcție de obiectivul principal al demontarea mașinii de spălat Indesit, puteți lăsa capacul agățat pe firele sau deconectați complet. Dar trebuie să ne amintim sau de a scrie în jos așa cum au fost contacte conectate.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas


Acum este timpul pentru a elimina distribuitorul de pulbere. In Indezitah este destul de mare - de la peretele frontal la supapa de admisie a apei în partea din spate. Dezactivarea firele (și din nou, amintiți-vă sau notați conectarea culorii firului). Aproape de intrare pentru alimentarea cu apă a Scoateti șurubul din spate. Deconectați duza din cauciuc dozator. Ai nevoie pentru a ridica o buclă de cauciuc de țeavă și scoateți-l. Scoateți sertarul (sau poroshkopriomnik - după cum doriți).
Demontarea senzorului de nivel al apei.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Nu este greu de găsit. Acesta este un astfel de lucru rotund cu fire instalate pe corp. Aceasta va interfera cu extragerea ulterioară a rezervorului cu tambur. Oprirea firului. Pentru senzorul de corp montat pe clema. retardatule ușor șurubelniță plană și strângeți dispozitivul de blocare. Folosind clește, deconectați furtunul de la partea de jos a ofertei. Puteți elimina, de asemenea, banda de alimentare. Este conectat cu cablul de alimentare al mașinii de spălat. Dă-i drumul.

Este necesar să se elimine manșetă din cauciuc, care este instalat între rezervor și trapa de mașini de spălat. Acesta se bazează pe un guler de primăvară. Primăvară trase și ușor eliminate. Acum, manșeta poate fi separat de corp.

Următoarele Manipulările vor fi efectuate în partea de jos a mașinii de spălat Indesit.

Capacul din spate au fost deschise și în partea inferioară a rezervorului este în mod clar partea exterioară vizibilă a PETN, care sunt conectate la fire. Deconectați contactele de încălzire și a motorului. Imediat necesar să se separe ciorchinele la firele din mantaua rezervorului. Elementul de încălzire poate fi îndepărtat după rezervorul de recuperare, și este posibil o dată. Opriți dispozitivul de fixare, care este situat între contactul și trageți ușor. Noi folosim mișcarea leagănă.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Demontați sistemul de drenaj. Deschideți capacul, care ascunde filtrul de evacuare. Desfaceți cele două șuruburi care fixează unitatea de la carcasă, și împinge spre interior. Acum puteți pune mașina de spălat pe o parte. Demontați conducta de conectare filtrul și pompa de golire.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

În același timp, din priza va turna apă. Acesta ar trebui să stoc în avans, cu o capacitate de a colecta. Cleared țeavă cu un clește. Trebuie doar să slăbiți clemele. Apoi, pompa este îndepărtată imediat. Este necesar să scoateți șuruburile care le fixează, și îndepărtați firele. pompa de asemenea, poate fi ușor de demontat, dacă este necesar.

Opriți atașarea de amortizoare pe partea de jos a mașinii de spălat. Verificați cu atenție - rezervor trebuie să fie eliberat de toate conexiunile cu carcasa.

Ridicați mașina în poziția obișnuită. Nu uitați că ușa mașinii de spălat trebuie să fie deschis. Acum rezervorul doar agățat pe arcuri. Noi luăm pentru ei și scoate rezervorul de la exterior, împreună cu motorul și sarcina din față.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Împărtășim rezervorul și motorul. Va trebui să deșuruba câteva șuruburi pe zece și prying ușor șurubelniță cu cap plat pentru a separa motorul de rezervor.

Greutatea de echilibrare de beton este fixat prin șuruburi la configurația în formă de stele. Eliminați cu ajutorul unui instrument adecvat.

Se scoate din „corpul“ al mașinii de spălat cada toate detaliile - amortizoarele și conducta. Amortizoarele sunt ținute pe ace de plastic și mamelonul cleme.

Ceea ce avem ca rezultat - corpul gol al mașinii și rezervorul, cu instalat în ea tambur separat.

Cum de a elimina tamburul din rezervor.

O trăsătură distinctivă a mașinilor de spălat rufe Indesit - sudate rezervor turnate. Ce faci atunci când ai nevoie de un lagăre de înlocuire? Servicii recomandat înlocuirea completă a întregului rezervor, împreună cu toba. Dar costul acestor servicii depășește limita. Nu este metoda noastră. Există o cale. Aceasta rezolvă problema într-un mod simplu - pur și simplu rezervor tăiat în loc de bomfaier de lipit.

Cum să demonteze masina de spalat Indesit - ghid pas cu pas

Obținem două jumătăți - unul gol si unul cu toba. Prin intermediul șuruburilor (și a firului de dimensiunea corectă) și un ciocan, tamburul bătut cu grijă din carcasa lagărului la cada. Extrasă rulmenți cu defecte și noi introduse.

Sarcina se face - mașină de spălat Indesit demontate. Înainte de a rezultat complet complet poate elimina în continuare ușa trapa țâțâni și demontarea și ei. Toate montajul ulterior se face în ordine inversă. Integritatea și etanșeitatea rezervorului de restaurat destul de simplu. Jumătățile găurilor forate. Manșoanele sunt acoperite cu silicon. Întreaga structură este tras împreună cu șuruburi.

Tot ceea ce este descris mai sus, puteți face singur. Și fără costuri suplimentare pentru a atrage la munca tehnicienilor de service.