Cum să obțineți tip să se căsătorească - sclipici-frumusete

Cum să obțineți tip să se căsătorească - sclipici-frumusete
Cum să obțineți tip să se căsătorească. Cum să-l împingă pentru acest pas important?
Acesta a fost mult timp intalniri cu prietenul ei? Ai o relație de mare, plin de încredere, există o atracție reciprocă între tine? Gata, nu ezita să se căsătorească cu el? Dar nu oferă? Și mai mult, el nici măcar nu începe să vorbești despre viitor împreună?


Multe fete începe să vă faceți griji și sperie această situație incertă.
Ei bine, desigur, atunci când inițiativa vine de la om. Ei bine, dacă el nu înțelege propria fericire? Poate ai cumva să-l poate împinge la această fericire foarte lung în comun? Cum de a face astfel încât să nu difuzați în jurul valorii de după el, cu această întrebare, și a încercat să te convingă? Cum să obțineți tip să se căsătorească. asa ca a fost decizia lui de a te transporta pe mâinile lor la ușile registratorul?

În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi foarte eficiente și dovedite cu privire la modul de a transforma valul în partea dreaptă a noastră, care este, cum să se căsătorească Man

În primul rând, să accepte o decizie fermă

Vrei să se căsătorească, pentru că a venit timpul, sau pentru că este necesar să se încerce ce este, această căsătorie? Nu? Apoi, următoarea întrebare. Tu vezi tipul tatăl copiilor ei? Notă tată iubitor și grijuliu. și nu doar un bărbat cu un pedigree bun. Altfel, mizeria tuturor - copiii lui, și el însuși. Vezi tu? Ei bine, atunci du-te pentru ea! Lupta pentru crearea familiei lor viitoare!
Doar o singură condiție - atâta timp cât degetul de strălucire nu este un inel de aur, pentru a preveni orice viață comună și obyazalovka în pat. De ce ai o soție fără taxe drepturi? Deși există oameni. care poate evalua grija de uz casnic de pre-nunta, dar ele sunt atât de puțini.Devino un prieten de luptă

În general, pentru un tip de a decide cu privire la un astfel de pas serios și responsabil este foarte dificil. Astfel, ea poate să-l convingă că cel mai bun lucru din viața lui - este că? Doar nu arunca acest scop chiftele prăjește și se spală cămașa. Crede-mă, curățenia casei și cina fierte la timp, desigur, importante. Dar, mai important, să-l creeze liniște sufletească. Nu restricționați libertatea de a nu fi impuse, să fie întotdeauna gata să-l asculte cu mare atenție pentru a da sfaturi sensibil, dar nu-l învețe viața. Bărbații în general, ca să fie ascultat doar cu interes.

Dificil? Dar pentru a obține tip să se căsătorească la cerere, trebuie să dovedească faptul că tu ești singurul care mai de încredere și supuși - trebuie să învețe cum să construiască parteneriate cu cele mai dragoste - acestea se angajează mulți ani de respect reciproc, care păstrează, de asemenea, o familie adevărată.

Discuție Frank ...

Redare inversă

Dacă în relațiile dumneavoastră vă luați întotdeauna inițiativa, ea a alergat după el, te sfătuiesc să schimbe situația, să-l facă nervos și să înceapă să ia un interes activ în tine. Cum? Da, este elementar. Nu suna mai întâi. Ascundeți. Stai. Păstrați Întrerupt. Simțiți-vă liber de obligații. Ieșitul cu prietenii, și te distra de probleme mentale proaste. În cazul în care obligațiile își asumă nici un partener, atunci nu te iau. Și el ar trebui să se simtă. Rezultatul - o relație se va rupe, sau el va înțelege că ai nevoie de el și că el vrea să vadă că nu sunt de la caz la caz, și vrea ca tu să fii mereu acolo ...
Desigur, aceasta nu poate fi aceeași strategie „corectă“ pentru toate ocaziile ... Diferite persoane, situații și abordări diferite, respectiv, trebuie să fie, de asemenea, diferite ...

Numai propria experiență, intuiția, cunoașterea caracterului său ne spune cum să acționeze. dacă să meargă înainte sau treptat? În orice caz, oricare ar fi rezultatul eforturilor tale, să fie fericit însăși, găsind libertatea interioară și iubirea de sine - bărbați apreciază aceste femei! Acesta este principalul sarcina ta!

Și sfaturile noastre - cum să obțineți tip să se căsătorească - sperăm, vă va sta în locul bun. Pentru a afla cum să salvați o relație după nuntă aici.